- Πόντοι
- 16
Έχω έναν υπολογιστή ο οποίος τις τελευταίες μέρες, στο ξεκίνημά του, αφού μπει στα windows, αμέσως μετά κάνει reboot. Κάποιες φορές το πρόβλημα σταματά εκεί. Κάποιες άλλες όμως όχι. Σ'αυτές τις περιπτώσεις με βγάζει στην οθόνη που πρέπει να επιλέξω μια από τις 4-5 επιλογές (ασφαλής λειτουργία, ασφαλής λειτουργία με δίκτυο, κανονική εκκίνηση, τελευταίες...κτλ). Ό,τι και να επιλέξω τελικά, δεν καταφέρνει να μπει πια στα windows. Οπότε κλείνω το ρεύμα και ξαναπροσπαθώ από την αρχή. Κάποτε... μπαίνω (όπως τώρα).
Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Στο παρελθόν μου το είχε ξαναπαρουσιάσει περίπου το ίδιο πρόβλημα. Τότε άλλαξα το τροφοδοτικό (πήρα ένα CHIEFTEC, peak 450WATT) και αγόρασα καινούργιο σκληρό (το σημερινό), κι έτσι είχε λυθεί το πρόβλημα.
RAM: 1 GB
HD: 250 GB Western Digital
MOTHERBOARD: MSI
GRAPHIC CARD: RADEON 9200 128MB
Ο συγκεκριμένος υπολογιστής δουλεύει σε δίκτυο με άλλον έναν και έχει κάρτα για TV.
Help,
Χρήστος
Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Στο παρελθόν μου το είχε ξαναπαρουσιάσει περίπου το ίδιο πρόβλημα. Τότε άλλαξα το τροφοδοτικό (πήρα ένα CHIEFTEC, peak 450WATT) και αγόρασα καινούργιο σκληρό (το σημερινό), κι έτσι είχε λυθεί το πρόβλημα.
RAM: 1 GB
HD: 250 GB Western Digital
MOTHERBOARD: MSI
GRAPHIC CARD: RADEON 9200 128MB
Ο συγκεκριμένος υπολογιστής δουλεύει σε δίκτυο με άλλον έναν και έχει κάρτα για TV.
Help,
Χρήστος