Συνεχόμενα REBOOT, τι μπορεί να φταίει;

Αν εχεις 2 ram' date=' βγαλε την μια και ασε την αλλη να παιξει. Κανε το αντιστοιχο με την αλλη ram και δες αν σου εμφανισει η μια απο τις 2 προβλημα.Αν εχεις μια ram, το μονο που μπορεις να ακανεις, ειναι να παρεις μια απο καποιον γνωστο σου, η οποια εγγυημενα δουλευει και να δεις τι παιζει και με αυτη τη περιπτωση.

[/quote']

Φίλε forensick,

έχω 4 ram. Οι 2 ήταν μαζί με το PC (το αγόρασα καινούργιο, εδώ και σχεδόν 3 χρόνια). Τις άλλες δυο τις πρόσθεσα πριν 2 χρόνια.

Τι να κάνω; Να τις βγάζω μία-μία;

Απο κει και περα' date='πραγματικα μπορει να ειναι τα παντα. Μπορει να ειναι κακο καλωδιο σκληρου(ειτε ειναι ide ειτε sata). Δοκιμασε να το αλλαξεις και αυτο αν τα παραπανω δεν εχουν κανει κατι.

Μπορει το προβλημα να ειναι στον σκληρο. Το οτι μπορει να μπεις τωρα, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εχεις προβλημα. Καλυτερα εκμεταλλευσου τον χρονο που εχεις ακομα(ελπιζω πως οχι λιγο) στο pc σου, κανοντας back up.

Μπορει να ειναι ενα κακο ledακι του κουτιου το οποιο να κανει βραχυκυκλωμα και τελικα να φταει αυτο.

[/quote']

Κακό καλώδιο σκληρού: Αν είχε πρόβλημα, ή θα δούλευε ή δε θα δούλευε. Γιατί να το παθαίνει μόνο στο ξεκίνημα;

led κουτιού: Απ' ό,τι έχω ακούσει, κι αυτά ή δουλεύουν ή δε δουλεύουν.

Κι αν είναι έτσι όπως τα λες, πώς θα διαπιστώσω τη βλάβη;;;;;

Επαναλαμβάνω, δεν είμαι ειδικός στα pc.

Ευχαριστώ,

Χρήστος

Τράβα το καλύτερα σε κανά μαγαζί. 10-15¤ το πολύ να σου πάρουν και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από το να μην ξέρεις τι κάνεις και κάνεις τπτ πιο χοντρό τράβα το.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η διάγνωση' date=' από ένα φιλαράκι που ασχολείται, ήταν χαλασμένη μνήμη και ανέβασμα θερμοκρασίας (69ο) . Προσωρινά, ώσπου να αλλάξω μνήμη, κατεβάσαμε το clocking από το BIOS. Και επειδή τίποτα μονιμότερο του προσωρινού, έχει 7-8 μήνες που δουλεύει έτσι νυχθημερόν.

Το ότι έχουμε την ίδια κάρτα γραφικών μάλλον πρέπει να είναι σύμπτωση ελπίζω...[/quote']

Mα πότε να προλάβει να ανεβάσει θερμοκρασία στην περίπτωσή μου, αφού το παρουσιάζει (προς το παρόν τουλάχιστον) ΜΟΝΟ στο ξεκίνημα.

Τώρα που το άνοιξα, δε μου το παρουσίασε. Μου έβγαλε πάλι το γνωστό "Αναφορά προβλήματος", που έστειλα (ξανά) στη Microsoft. Αυτή τη φορά, μου ήρθε άλλη απάντηση. Ιδού:

"A device driver caused the Windows to stop unexpectedly ("stop error").

Solution available: NO

Cause: Unknown.

Όσον αφορά την κάρτα γραφικών... λες να φταίει αυτή :?:

Μα δε θα έπρεπε να παρουσιάζει πρόβλημα, όταν "ζορίζεται";;;;;

Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. ¶νοιγε και έκαιγε ήδη, πίστεψέ το. Κατεβάσαμε ένα εργαλέιο της microsoft και ελέγξαμε RAM που την έβγαλε με πρόβλημα.

Και σαν προσωρινή λύση, ρυθμίσαμε από το BIOS τον επεξεργαστή να δουλεύει στα 320 MHz από τα 400 ΜΗz.

Σίγουρα πρέπει να το πας σε service, απλά προσπάθησε τον τεχνικό (αν βρεις κανένα που να δέχεται υποδείξεις :lol: ) να σου κάνει αυτόν τον απλό έλεγχο, πριν κάνει οτιδήποτε άλλο.

Tισ ram αστες αρχικα 2 πανω και βγαλε τις αλλες. Μετα βαλε τις 2 αλλες, ασε μια μια ξεχωριστα, μεχρι να δεις αλλαγη.

Κακό καλώδιο σκληρού: Αν είχε πρόβλημα' date=' ή θα δούλευε ή δε θα δούλευε. Γιατί να το παθαίνει μόνο στο ξεκίνημα;

led κουτιού: Απ' ό,τι έχω ακούσει, κι αυτά ή δουλεύουν ή δε δουλεύουν.

Κι αν είναι έτσι όπως τα λες, πώς θα διαπιστώσω τη βλάβη;;;;;

Επαναλαμβάνω, δεν είμαι ειδικός στα pc.

Ευχαριστώ,

Χρήστος[/quote']

Αν ειχε προβλημα, δεν ειναι οτι θα δουλευε ή δεν θα δουλευε. Ειχα παρει καινουργιο σκληρο και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ καλωδιο sata. Βαζω το σκληρο, δουλευει, αλλα εκει που το εβλεπε, τσουπ, χουντινι ο σκληρος! Εμφανιζοταν(μετα απο ρεσταρτ) και εξαφανιζοταν οταν ηθελε! Τελικα αλλαξα καλωδιο και ηταν μια χαρα. Σκεψου ομως οτι αυτον τον ειχα παρει ως "αποθηκη" και για αυτο δεν μμου φανηκε αυτη η αρχικη "απωλεια".

Τα led τα εφερα ως παραδειγμα περισσοτερο, επειδη αυτα ηταν η αιτια που το δικο μου pc ειχε προβλημα. Δες πρωτα ολα τα υπολοιπα και μετα θα πας σε αυτο.

Βoukaw, δεν θα του παρουν 12-10ευρω, η ταριφα ειναι τουλαχιστον 50 ευρω.

κσετσέκαρες απο το msconfig ένα ένα τα προγράμματα που ανοίγουν στην εκκίνηση,δε μου είπες ??

Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. ¶νοιγε και έκαιγε ήδη' date=' πίστεψέ το. Κατεβάσαμε ένα εργαλέιο της microsoft και ελέγξαμε RAM που την έβγαλε με πρόβλημα.

[/quote']

Tα τεστ αυτά τα έκανα κι εγώ και δε μου βγάζουν κανένα πρόβλημα για τη ram.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία: Είναι στα κανονικά πλαίσια. Συγκεκριμένα σήμερα (Κυριακή) δουλεύει συνεχώς από ο πρωί (κάνοντας επεξεργασία Video), δηλαδή πάνω από 14 ώρες και δεν έχει παρουσιάσει κάτι.

Επαναλαμβάνω ότι (όταν το παρουσιάζει) το παρουσιάζει στο ξεκίνημα.

Χρήστος

κσετσέκαρες απο το msconfig ένα ένα τα προγράμματα που ανοίγουν στην εκκίνηση' date='δε μου είπες ??[/quote']
Προσπάθησα. Με έβαλε στην οθόνη "ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ", αλλά μετά δεν ήξερα ποια καρτέλα να επιλέξω και τι ακριβώς να κάνω. [Γενικά, System.ini, Win.ini, Boot.ini, Yπηρεσίες και Εκκίνηση].

Χρήστος

στο "εκκίνηση",έχει check boxes ,μπορείς να ξετσεκάρεις ένα-ένα και να κάνεις επανεκκίνηση...δοκίμασε το

Αν ειχε προβλημα' date=' δεν ειναι οτι θα δουλευε ή δεν θα δουλευε. Ειχα παρει καινουργιο σκληρο και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ καλωδιο sata. Βαζω το σκληρο, δουλευει, αλλα εκει που το εβλεπε, τσουπ, χουντινι ο σκληρος! Εμφανιζοταν(μετα απο ρεσταρτ) και εξαφανιζοταν οταν ηθελε! Τελικα αλλαξα καλωδιο και ηταν μια χαρα. [/quote']

Επειδή είμαι μάλλον άνθρωπος της λογικής, ένα καλώδιο ή δουλεύει ή όχι.

Ή είναι κομμένο ή είναι γερό.

Εκτός βέβαια, αν δεν κάνει καλή επαφή, για κάποιο λόγο.

Δεν μπορώ να δεχθώ μεταφυσικά φαινόμενα στους υπολογιστές.

Χρήστος

στο "εκκίνηση"' date='έχει check boxes ,μπορείς να ξετσεκάρεις ένα-ένα και να κάνεις επανεκκίνηση...δοκίμασε το[/quote']
Πολύ σωστά φίλε dimicupo.

Λοιπόν εκεί υπάρχουν 22 καταχωρίσεις (προγράμματα).

Λες λοιπόν να ξετσεκάρω ένα κάθε φορά. Φαντάζομαι αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να την εφαρμόσω, όταν μου παρουσιαστεί πάλι το πρόβλημα (αν βέβαια τότε θα μπορέσω).

Γιατί, να το κάνω τώρα που δουλεύει, τι νόημα θα έχει;

Συγχωρέστε με, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι κομπιουτεράς...

Χρήστος

Αν ειχε προβλημα' date=' δεν ειναι οτι θα δουλευε ή δεν θα δουλευε. Ειχα παρει καινουργιο σκληρο και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ καλωδιο sata. Βαζω το σκληρο, δουλευει, αλλα εκει που το εβλεπε, τσουπ, χουντινι ο σκληρος! Εμφανιζοταν(μετα απο ρεσταρτ) και εξαφανιζοταν οταν ηθελε! Τελικα αλλαξα καλωδιο και ηταν μια χαρα. [/quote']

Επειδή είμαι μάλλον άνθρωπος της λογικής, ένα καλώδιο ή δουλεύει ή όχι.

Ή είναι κομμένο ή είναι γερό.

Εκτός βέβαια, αν δεν κάνει καλή επαφή, για κάποιο λόγο.

Δεν μπορώ να δεχθώ μεταφυσικά φαινόμενα στους υπολογιστές.

Χρήστος
Kοιτα, προσπαθω να σε βοηθησω και δεν πιστευω οτι οι απαντησεις σου βοηθανε. Οσο και της λογικης και αν εισαι, οι υπολογιστες δεν ειναι μηχανιματα της λογικης-στο που ποτε και πως θα βρεις ενα προβλημα που εχει.

Οσο και να χτυπιεσαι, αυτο μου εχει συμβει και δυστυχως για σενα, δεν ειναι μονο το καλωδιο, αλλα και πολλα αλλα σε ενα ηλεκτρονικο μηχανημα που λειτουργουν ετσι. Εσυ αποφασιζεις τι κανεις.

Επισης κανεις δεν μιλησε για μεταφυσικα φαινομενα. Το οτι εσυ και γω μπορει να μην εχουμε τις γνωσεις να αναλυσουμε γιατι μπορει ενα καλωδιο την μια να λειτουργει και την αλλη οχι, δεν σημαινει οτι ειναι μεταφυσικο φαινομενο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μήπως θα σου ήταν εύκολο dimicupo να μου (μας) εξηγήσεις, περιληπτικά, τη λειτουργία αυτής της διαδικασίας, που μου πρότεινες;

Δηλαδή, ξετσεκάροντας κάποιο πρόγραμμα, αυτό δε θα ξεκινά με την εκκίνηση του PC;

ασφαλώς όταν προκύπτει πρόβλημα,όχι για πλάκα,κανένα πρόβλημα ρε,μιλάμε εδώ 8)

Αφου σε βγαλει στο παραθυρο με τις επιλογες(αφου δωσεις το msconfig), Πηγαινε στο "startup" και δες τι προγραμματα εχεις στο startup. Αν θες μεγαλωσε την στηλη που λεει "command" για να φαινεται ποια εντολη ειναι και κανε ενα printscreen μπας και δουμε τιποτα απο κει.

Kοιτα' date=' προσπαθω να σε βοηθησω και δεν πιστευω οτι οι απαντησεις σου βοηθανε. Οσο και της λογικης και αν εισαι, οι υπολογιστες δεν ειναι μηχανιματα της λογικης-στο που ποτε και πως θα βρεις ενα προβλημα που εχει.

Οσο και να χτυπιεσαι, αυτο μου εχει συμβει και δυστυχως για σενα, δεν ειναι μονο το καλωδιο, αλλα και πολλα αλλα σε ενα ηλεκτρονικο μηχανημα που λειτουργουν ετσι. Εσυ αποφασιζεις τι κανεις.

Επισης κανεις δεν μιλησε για μεταφυσικα φαινομενα. Το οτι εσυ και γω μπορει να μην εχουμε τις γνωσεις να αναλυσουμε γιατι μπορει ενα καλωδιο την μια να λειτουργει και την αλλη οχι, δεν σημαινει οτι ειναι μεταφυσικο φαινομενο.[/quote']

Φίλε forensick,

Ασφαλώς και εκτιμώ το ότι προσπαθείς (και εσύ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι) να με βοηθήσετε και ειλικρινά σας ευχαριστώ γι'αυτό.

Ξέρεις καμιά φορά το άγχος να ξεπεράσω κάποιο ξαφνικό πρόβλημα, ίσως με οδηγεί σε υπερβολικές εκφράσεις.

Όμως, πίστεψέ με, δεν αμφιβάλλω για την ειλικρίνειά σου, ούτε για την καλή σου πρόθεση.

Χρήστος

Αφου σε βγαλει στο παραθυρο με τις επιλογες(αφου δωσεις το msconfig)' date=' Πηγαινε στο "startup" και δες τι προγραμματα εχεις στο startup. Αν θες μεγαλωσε την στηλη που λεει "command" για να φαινεται ποια εντολη ειναι και κανε ενα printscreen μπας και δουμε τιποτα απο κει.[/quote']
Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω copy από την καρτέλα "Εκκίνηση" του παράθυρου " ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ, όπου βρίσκεται η στήλη "COMMAND- ΕΝΤΟΛΗ" κι όπου φαίνονται όλα τα (22) προγράμμτα.

Στην ΕΝΑΡΞΗ έχω 10 εφαρμογές.

Στο παράθυρο ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ, υπάρχει η καρτέλα ΓΕΝΙΚΑ, στην οποία βλέπω μία επιλογή (τη δεύτερη) "Εκκίνηση διάγνωσης ..."

Μήπως να τη δοκίμαζα;

Χρήστος

Χμ, αυτο δεν ξερω να σου πω.

Το πληκτρολογιο σου δεν εχει κουμπι printscreen?Αν εχει, το πατας και πηγαινεις στην ζωγραφικη και πηγαινεις edit->paste και μας την βαζεις εδω.

(αφου πατησεις msconfig,την τελευταια καρτελα-startup ή εναρξη ή κατι παρομοιο θα λεει- θα ανοιξεις για το printscreen και θα βαλεις το "command" να ειναι πιο μεγαλο-να μεγαλωσεις την στηλη δλδ με το ποντικι)

Το πληκτρολογιο σου δεν εχει κουμπι printscreen?Αν εχει' date=' το πατας και πηγαινεις στην ζωγραφικη και πηγαινεις edit->paste και μας την βαζεις εδω.

[/quote']

Δυστυχώς, δε γίνεται, γιατί με το printscreen, εμφανίζει ολόκληρη την οθόνη, οπότε η καρτέλα που μας ενδιαφέρει βγαίνει πολύ μικρή και όχι ολόκληρη.

Λείπουν δλδ κάποια στοιχεία.

Όμως, από τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ---> ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ-->

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, βρήκα τα εξής:

Adobe Photo Downloader "c:\program files\adobe\photoshop album starter edition\3.0\apps\apdproxy.exe" All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

ATICCC "c:\program files\ati technologies\ati.ace\cli.exe" runtime -delay All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA} "c:\program files\common files\ahead\lib\nmbgmonitor.exe" CHRIS\ΧΡΗΣΤΟΣ HKU\S-1-5-21-2025429265-1336601894-725345543-1004\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

ccApp "c:\program files\common files\symantec shared\ccapp.exe" All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

SunJavaUpdateSched "c:\program files\java\jre1.6.0_01\bin\jusched.exe" All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

LifeCam "c:\program files\microsoft lifecam\lifeexp.exe" All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

MsnMsgr "c:\program files\msn messenger\msnmsgr.exe" /background CHRIS\ΧΡΗΣΤΟΣ HKU\S-1-5-21-2025429265-1336601894-725345543-1004\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

QuickTime Task "c:\program files\quicktime\qttask.exe" -atboottime All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Windows Defender "c:\program files\windows defender\msascui.exe" -hide All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

DWQueuedReporting "c:\progra~1\common~1\micros~1\dw\dwtrig20.exe" -t NT AUTHORITY\SYSTEM HKU\S-1-5-18\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

DWQueuedReporting "c:\progra~1\common~1\micros~1\dw\dwtrig20.exe" -t .DEFAULT HKU\.DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

KernelFaultCheck %systemroot%\system32\dumprep 0 -k All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

NeroFilterCheck c:\program files\common files\ahead\lib\nerocheck.exe All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Agent c:\program files\cyberlink\powervcrii\agent.exe All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Remote_Agent c:\program files\cyberlink\powervcrii\remoteagent.exe All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Free Download Manager c:\program files\free download manager\fdm.exe -autorun CHRIS\ΧΡΗΣΤΟΣ HKU\S-1-5-21-2025429265-1336601894-725345543-1004\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

UVS10 Preload c:\program files\ulead systems\ulead videostudio 10\uvpl.exe All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Adobe Reader Speed Launch c:\progra~1\adobe\acroba~1.0\reader\reader~1.exe All Users Αυτόματη εκτέλεση (Κοινή)

vptray c:\progra~1\symant~1\vptray.exe All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

TV Remote Control c:\progra~1\v-stream\tv88x\c8xrctl.exe All Users Αυτόματη εκτέλεση (Κοινή)

CTFMON.EXE c:\windows\system32\ctfmon.exe NT AUTHORITY\SYSTEM HKU\S-1-5-18\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

CTFMON.EXE c:\windows\system32\ctfmon.exe NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE HKU\S-1-5-19\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

CTFMON.EXE c:\windows\system32\ctfmon.exe NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE HKU\S-1-5-20\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

CTFMON.EXE c:\windows\system32\ctfmon.exe CHRIS\ΧΡΗΣΤΟΣ HKU\S-1-5-21-2025429265-1336601894-725345543-1004\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

CTFMON.EXE c:\windows\system32\ctfmon.exe .DEFAULT HKU\.DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

VX1000 c:\windows\vvx1000.exe All Users HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

desktop desktop.ini NT AUTHORITY\SYSTEM Εκκίνηση

desktop desktop.ini CHRIS\ΧΡΗΣΤΟΣ Εκκίνηση

desktop desktop.ini .DEFAULT Εκκίνηση

Μήπως αυτό βοηθάει

:?:

Trending...

Νέα θέματα

Back