- Πόντοι
- 1,788
Πάντα καλές ήταν η Japan. Για μερικούς καλλίτερες. Το λέω εγώ...ο steve vai.....κ.ο.κ.messalion είπε:εχει ανεβει και η ποιοτητα ομως........ή κανω λαθος ??

Πάντα καλές ήταν η Japan. Για μερικούς καλλίτερες. Το λέω εγώ...ο steve vai.....κ.ο.κ.messalion είπε:εχει ανεβει και η ποιοτητα ομως........ή κανω λαθος ??
ποιος ειναι αυτος διπλα στον LK ?? ;D ;D ;DLK είπε:Πάντα καλές ήταν η Japan. Για μερικούς καλλίτερες. Το λέω εγώ...ο steve vai.....κ.ο.κ.![]()
![]()
;D
Μια τέτοια tele ακριβώς, την είχα φιλοξενήσει σπίτι μου για καμία εβδομάδα το 1998 (ήταν ενός φίλου). Κάτι θυμάμαι με αυτές. Είχαν κάτι διαφορετικό στο wiring (ή πάλι στον ύπνο μου το είδα; ;D ;D). Πάντως τη θυμάμαι σαν χθες (αυτό το pearl pickguard).bassbill είπε:Έχω μια Γιαπωνέζα Telecaster special
Ναί κάτι έχουν διαφορετικό στο wiring, ένα πυκνωτάκι κάπου, και δέν χάνονται τα πρίμα όταν χαμηλώνεις το volume pot. Έχει και όνομα, αλλά δέν θυμάμαι πως λέγεται. Ο SF θα μας φωτίσει πάλιLK είπε:Είχαν κάτι διαφορετικό στο wiring (ή πάλι στον ύπνο μου το είδα; ;D ;D).
τα stringtrees τα εχεις βαλει εσυ εξτρα ?? ή τα ειχε ?? ετος αγορας ??LK είπε:Να συνεισφέρω και εγώ photos. Έχουν αλλαχθεί βέβαια μαγνήτες (custom shop ‘69- I blame SuperFunk for that ;D) και ο επιλογέας με Αμερικάνικο (σε αυτό είχαν πρόβλημα οι Japan, τουλάχιστον εκείνης της σειράς 1988-89) .
Όχι δύο string guides είχε από τη «μαμά» της. Αγοράστηκε το 1990- 84.000 δρχ. Μικρό Headstock και 2 string guides. Και το late eighties fender logo. Όντως όχι και τόσο σύνηθες.messalion είπε:τα stringtrees τα εχεις βαλει εσυ εξτρα ?? ή τα ειχε ?? ετος αγορας ??
Και που να τη δεις φορεμένη πάνω μου! Εκεί απογειώνεται!!!εμενα του LK μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ - απλη λυτη και απεριτη - μια ομορφη strat![]()
![]()
![]()
High pass μήπως?bassbill είπε:Ναί κάτι έχουν διαφορετικό στο wiring, ένα πυκνωτάκι κάπου, και δέν χάνονται τα πρίμα όταν χαμηλώνεις το volume pot. Έχει και όνομα,
ΔΕΝ χωρισανε κανενα...τσανακι...μεχρι να αναδιοργανωθει η αμερικανικη Φεντερ μετα το κλεισιμο της και την αγορα απο τους υπαλληλους της απλα εκανε εισαγωγη ιαπωνικων Φεντερ.petersp είπε:Με τα γιαπωνεζικα οργανα που πουλαει επισημα η Fender USA τι γινεται, γνωριζει κανεις? Πχ Mustang Bass, Sting Precision Bass κλπ. Ειναι custom order της Fender USA απο την Fender Japan? Και ποτε χωρισανε τα τσανακια τους οι δυο εταιριες, ξερει κανεις?
αυτη ειναι μια κανονικη Fender Japan tele τι σχεση εχει η Fender USA ???Με αυτή εδώ τι συμβαίνει;
http://www.thomann.de/gr/fender_62_tele_custom_rw_3tsb.htm
Φτιάχνει η Fender Usa κιθάρες στη ιαπωνία;
Ο SF μου είπε σε άλλο thread οτι μια τέτοια έχει και ο Edge. Σε λευκό