συνδιασμός marshall amp/cabinet

Είναι λίγο psychedelic στην όψη... μου θυμίζει cult ταινίες των 70's.. :)

Τρομπέτα??? Ξέρεις να παίζεις ?
Δεν έχω ιδέα... αλλά μου αρέσει σαν όργανο και ήταν και πάμφθηνη οπότε... ξέρεις τώρα καταναλωτική μανία...

Dave Douglas "Charms of the Nightsky"

Θ Ε Ϊ Κ Ο!!!!!!

Το θέμα είναι ότι αν δε ξέρεις να φυσάς, αντί για ήχο μόνο σάλια θα βγαίνουν :lol:

Δοκίμασα να παίξω μια φορά και απέτυχα παταγωδώς...:D

Μιας και λέμε για orange απίστευτοι απίστευτοι απίστευτοι....

ρίξτε μια ματιά στο εδώ αν τον προτιμάτε σε άλλο "χρώμα"

από τον αρχικό σχεδιαστή των πορτοκαλί θηρίων

Mε Orange έχουν παίξει κατά καιρούς πολλοί διάσημοι....βλέπε Jimmy Page καθώς και οι Black Sabbath (στο video του Paranoid,o Iommi χρησιμοποιεί ένα orange half-stack :wink: )

Το τι ενισχυτή θα πάρεις,είναι θέμα γούστου.Όσον αφορά τη καμπίνα,ο κανόνας λέει πως πρέπει να έχει τη διπλάσια ισχύ από τον ενισχυτή σου.Και επειδή όπως είπες αγαπητέ ikon δεν έχεις "συναίσθηση" πόσο δυνατός είναι,προτιμότερος είναι ο DSL50 κατά τη γνώμη μου,και μπορείς να τον συνδυάσεις και με την καμπίνα που θές.To μόνο πράγμα το οποίο θα μπορύσε να τον σκεπάσει θα ήταν κάποιο 50ρι boogie,σίγουρα όχι ο fender.

(π.χ αν βαλεις εναν 30αρη VOX AC30 στο φουλ ''σκεπαζει" πολλους 100αρηδες Marshall...)
Nαι' date='τους....τρανζιστοράτους :wink:

Κατα τη γνωμη μου ο απολυτος βρεττανικός ήχος (αλλα σε συνδιασμο με υπέροχα,ζεστα καθαρά).
Kαλά,μη φάς.....ο απόλυτος βρεττανικός ήχος είναι ένα plexi marshall super lead :wink:

Καθαρά;;Ποια καθαρά; 8)

Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι υπαρχουν 3 κλασσικοι βρεττανικοι ηχοι

1.ο καμπανιστος ηχος του VOX AC30

2.τα κτηνωδη καθαρα του HIWATT &

3.τα κτηνωδη γκαζια του plexi.. :wink:

ο ORANGE καπως καταφερνει & τα συνδιαζει ολα αυτα σε ενα

Σωωωστά τα είπες τώρα.

Τα συνδυάζει μεν,δεν κάνει και την καλύτερη δουλειά δε (θα έπρεπε να κοστίζει τα τριπλάσια!).Αλλά στο συγκεκριμένο τομέα πάντα κάνεις συμβιβασμούς,εκτός κι αν έχεις πολλά λεφτά για να πάρεις ένα ενισχυτή για κάθε δουλειά (τζόκερ,κανείς; ) :P

marshall.jpg

Δύσκολη επιλογή.... τι λέτε?

Η αλήθεια ειναι οτι αν το "υφασμα" του ενισχυτη δεν ειναι ιδιο με αυτο της καμπίνας το αποτέλεσμα δεν ειναι και οτι καλύτερο,αρα & εγω αν και βιντατζακιας συμφωνω με τον goat :wink:

Κριμα γιατι για καποια στιγμη ειχε βγαλει η Marshall & τον JCM2000 με vintage υφασμα :cry: (ηταν ομως ltd edition & ξεπουλησε γρηγορα..)

επιμενω ομως σε αυτο

147_small-Orange%20half%20stack%20II_s.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εγω για φαση marshall και για να σε μπερδεψω λιγο..θα σου προτεινα αν και λιιιγο ακριβοι...

1)1959 superlead 100 watt head

2)Germino Club 40

3)JTM45

ειμαι...vintagιαρης πως να το κανουμε..χεχε

Παντως πριν αγοράσεις οτιδήποτε κοιτα εδω

http://www.toneheaven.ndirect.co.uk/marshall1.htm

μηπως & αγοράσεις εναν ORIGINAL & HANDMADE Marshall σε φοβερη τιμη!! (ολες οι τιμες που αναγραφουν ειναι ΜΕ τα μεταφορικα για Αμερικη,οποτε για Ελλάδα θα ειναι και λιγο φθηνοτερα!)

εγω θα επαιρνα αυτον (μονο 2000 ευρω!!)

http://www.toneheaven.ndirect.co.uk/marshall_plexi_superlead_1967.htm

Redplexift.JPG

ΔΑΓΚΩΤΑ!!

τι μου κανεις τωρα ρε super...κατσε μην προλαβω εγω να τον παρω..τρεχωωωωωωωωωω

και πολυ καλες τιμες σε σχεση με ελλαδα παντα.

ασχετο..ετσι για να περασει η ωρα(ελπιζω οτι το εκανα για να περασει η ωρα και οχι για κατι αλλο..χεχε)χθες βρηκα τον fender vibroverb custom 64 απο αμερικη μαζι με τα μεταφορικα 2000ευρω και στον στολλα εχει 3400ευρω...

Ασε που αποκλείεται να βρεις τετοιους ενισχυτες στην Ελλάδα ,επισης σημαντικο ειναι οτι αν και οι περισσότεροι ειναι αρχαιοι εχουν εγγύηση καλής λειτουργιας & εχουν "σερβηριστει" στο φουλ! :wink:

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε,αλλά οι συγκεκριμένοι (φοβεροί κατα τα άλλα) marshall θα χρειαστούν κάποια μικροεπέμβαση στην είσοδο του ρεύματος εαν θελήσει κανείς να τον χρησιμοποιήσει με τα σημερινά καλώδια.Αν δε με γελούν τα πράσινα μπιρμπιλωτά μου μάτια,χρησιμοποιούν Βulgin connector.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back