Συνδέσεις ADSL

Ω ναι αφού μου είπαν να περάσω drivers ( ενώ το είχα συνδεδεμένο μέσω ethernet ) και διάφορα άλλα ωραία τέτοια' date=' στο τέλος μου είπε η υπάλληλος ότι φταίει ο υπολογιστής ή ότι κάτι του έκανα και τέλος να κάνω format!!Η μη μου πεις pastelius ότι από τους 10 που δουλεύουν έστω οι 6 ξέρουν τι λένε και δεν ακολουθούν γραμμένα βήματα γιατί πολύ απλά δεν θα σε πιστέψω![/quote']

Γραμμενα βηματα υπαρχουν μονο για οδηγος σε ΠΟΛΥ συγκεριμενες

περιπτωσεις,αλλα κυριως για dial-up συνδεσεις..Τα υπολοιπα ειναι θεμα

εμπειριας του καθε agent (το αγγλικο μας εφαγε) :lol: ..

Μαλλον επεσες σε καμια καινουρια που δεν ηξερε..Αλλα ξαναρωταω..Μηπως

δεν σου ειπε χυμα "καντε format" ?Μηπως στο ειπε εμμεσως?

Αν ακουσει καποιος υπευθυνος τη φραση αυτη παιζει να φυγει καποιος με ...

ΚΛΩΤΣΕΣ! :lol:

Καλα, βρε παιδι μου κι εσυ..Επανεκκινησεις και επανα-ρυθμιση του router

ειναι τα πρωτα βηματα που ακολουθεις..Αλλα να μου πεις τοτε ηταν ακομα

καινουρια σχετικα η ολη φαση με τα adsl. :wink:

Μάλλον φταίει ότι ήταν καινούρια η όλη φάση σε συνδυασμό με το ότι πρέπει να ήταν καινούρια η υπάλληλος. Πάντως απ' ότι γράφω αυτή ήταν και η μοναδική "ατυχής" εξυπηρέτηση που έτυχα από την οτενετ. Τις υπόλοιπες φορές ήταν άψογη

Μάλλον φταίει ότι ήταν καινούρια η όλη φάση σε συνδυασμό με το ότι πρέπει να ήταν καινούρια η υπάλληλος. Πάντως απ' ότι γράφω αυτή ήταν και η μοναδική "ατυχής" εξυπηρέτηση που έτυχα από την οτενετ. Τις υπόλοιπες φορές ήταν άψογη
Ε,αν σε εξυπηρετησα εγω...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Να σας πω κι εγώ τα δικά μου.

Εγώ έχω forthnet από τότε που είχα 56άρα. Hellasnet τότε. Έχω ένα ZYXEL router. Σϋνδεση απλή στατική ADSL, μόνο αυτή, όχι πακέτα δηλαδή.

Προβλήματα με τη forthnet ποτέ δεν είχα. Με τη γραμμή του ΟΤΕ έχω που είναι τριάντα χρονών και αποσυγχρονίζει το Zyxel, το οποίο άλλες φορές φτιάχνει με reset, και άλλες πρέπει να πάρω τις βλάβες να ξεμπλοκάρουν τη γραμμή από το Dslam.

Η αλήθεια έιναι ότι η εξυπηρέτησή της της forthnet δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε, κυρίως όσον αφορά στην αναμονή. Αλλά και πάλι η μόνη φορά που χρειάζομαι να τους πάρω τλφ είναι όταν πρέπει να ανανεώσω τη σύνδεση.

Το μόνο που σιχτηρίζω είναι που πληρώνω κερατιάτικα στον ΟΤΕ και τα τέλη της 128 ISDN, που, όπως ο υπόλοιπος κόσμος είχα πριν βάλω DSL, και μου έμεινε αμανάτι.

Το μόνο που σιχτηρίζω είναι που πληρώνω κερατιάτικα στον ΟΤΕ και τα τέλη της 128 ISDN' date=' που, όπως ο υπόλοιπος κόσμος είχα πριν βάλω DSL, και μου έμεινε αμανάτι.[/quote']

Δε γινεται να κανεις μια μετατροπη γραμμης απο isdn/pstn και να

γλιτωσεις τα κερατιατικα?...Θα παρει καποιες μερες αλλα προκειμενου

να γλυτωσεις χρηματα.. :P

Το μόνο που σιχτηρίζω είναι που πληρώνω κερατιάτικα στον ΟΤΕ και τα τέλη της 128 ISDN' date=' που, όπως ο υπόλοιπος κόσμος είχα πριν βάλω DSL, και μου έμεινε αμανάτι.[/quote']

Δε γινεται να κανεις μια μετατροπη γραμμης απο isdn/pstn και να

γλιτωσεις τα κερατιατικα?...Θα παρει καποιες μερες αλλα προκειμενου

να γλυτωσεις χρηματα.. :P
Όχι ρε, μην τα κλαις! Έχεις δύο γραμμές αντί για μία, αν δε μένεις μόνος σου αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπόθεση!!! :)

Moλις εβαλα το Tellas Zisto & αναμενω τα αποτελεσματα...(ετσι κι αλλοιως & πριν Tellas ειχα χωρις πολλα προβληματα)

ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ? ΠΑΠΑΛΑ!!(επιτελους)...

29 ευρω/μηνα για 4(?)mb & πολυ καλες τιμες στα τηλεφωνα (τα οποια ετσι κι αλλοιως δεν κανω απο το σπιτι σχεδον ποτε)

ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ? ΠΑΠΑΛΑ!!(επιτελους)...
Είμαι πολύ ευτυχής για λογαριασμό σου. Συγχαρητήρια. Μην ξεχάσεις να μας κρατήσεις ενήμερους για το πως πάει, έχει μεγάλη σημασία.

Trending...

Νέα θέματα

Back