συνδεση ηλεκτρικής με Η/Υ?

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
*αχεμ*

Θέλω την φθηνότερη (το κατα δύναμην τέλος πάντων) λύση για να συνδέσω με line in την ηλεκτρική μου κιθαρούλα, με τον Η/Υ. Παίζει κάποιο usb connection με καρφί να μπαίνει κατευθείαν μέσα please?

Το βλαμμένο του φόρουμ σας ευχαριστεί.

ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα υπάρχει η απάντηση, αλλά δεν έχω ιδέα για ΤΙ να ψάξω. Άρα με λέω βλαμμένο από τώρα για να τελειώνω...  ;D

Nikolas είπε:
ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα υπάρχει η απάντηση, αλλά δεν έχω ιδέα για ΤΙ να ψάξω.
κάνοντας αναζήτηση για

USB κάρτα κιθάρα

πήρα πολλές απόλυτα σχετικές απαντήσεις

Αυτό που κάνω είναι ένας μετατροπέας από 1/4 σε 1/8 και καρφί πάνω στην κάρτα ήχου.

ginargiros είπε:
Αυτό που κάνω είναι ένας μετατροπέας από 1/4 σε 1/8 και καρφί πάνω στην κάρτα ήχου.
αυτό επαρκεί ΜΟΝΟ αν η κάρτα σου είναι κατάλληλη για να δεχθεί κιθάρα  ;)

δηλαδή:

• έχει hi-Z εισοδο
  • έχει χαμηλό latency ή έστω δέχεται ASIO drivers ώστε να αποκτήσει χαμηλό latency

gdevelek είπε:
αυτό επαρκεί ΜΟΝΟ αν η κάρτα σου είναι κατάλληλη για να δεχθεί κιθάρα  ;)
Και του Νικόλα (επειδή την έχω δεί), έχει.

pascal είπε:
(είμαι από τους τυχερούς που στη δουλειά μπορούν να παίζουν κιθάρα, ποδοσφαιράκι, πλέιστέισιον κλπ :) )
ευτυχώς που περνάς καλά στη δουλειά σου γιατί με την καρτούλα αυτή εθνική οδό δεν κλείνεις...  8)

To vlammeno sas skanaeuxaristei! (Το είπα μόνος μου... δεν έψαξα, αλλά θένξ παντως, πραγματικά!)

Μάραθων: Σπέσιαλ θενξ με ζάχαρη άχνη από πάνω...  :-[

Ρε Πασκάλ: Τι δουλειά κάνεις; Μόνο τον εαυτό μου ξέρω να παίζει μουσική την ώρα που δουλεύει!  :P

:o :o :o :o

υπαρχει τετοια δουλεια????????

πες μου οτι δουλευεις και οχταωρο.... :'( :'( :'(

είμαι από αυτούς που κάνουν διαφημίσεις (δουλεύω στο δημιουργικό τμήμα)

και είμαι σίγουρος ότι σε κάποιους από εσάς έχουν σπάσει τα @@ οι τελευταίες ραδιοφωνικές διαφημίσεις της μήντια μαρκτ ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back