Πρώτα δες ποια σου αρέσει εμφανισιακά . Εγώ ακόμα με το μάτι διαλέγω κιθάρες . Μετά δοκίμασε την και δες αν σε καλύπτει .
δικός μου είσαι και εσύ ?
(για μένα η εμφάνιση παίζει ρόλο 90% στην επιλογή μιας κιθάρας, πχ μπορεί να παίξω δυο ίδιες κιθάρες (πχ SG) και παρότι η μαύρη να παίζει ''καλύτερα'', να πάρω την cherry γιατί αυτό το χρώμα θέλω στις SG, και θα την φέρω στα παικτικά και ηχητικά μου γούστα αργότερα).
Όσο για το φόρουμ που αποτρέπει κόσμο από την αγορά νέου κιθαριστικού εξοπλισμού, τι να πω, o tempora o mores ?
Σε λίγο το κόβω να βλέπουμε δικηγόρους να αποτρέπουν ζευγάρια εν διαστάσει από το να πάρουν διαζύγιο (κάτσε με την γυναίκα μωρέ, που θα βρεις καλύτερα...)
Φίλε μου πάρε την κιθάρα που σου έκανε κλικ, μια ζωή την έχουμε (από την στιγμή που δεν στερείσαι κάτι σημαντικό για να την πάρεις φυσικά).
Μπορεί η ''αναβάθμιση'' της κιθάρας σου από squier σε φέντερ μέξικο να μην είναι τεράστια, αλλά προσωπικά όσες έχει τύχει να παίξω σε stage φίλων που είχαν μια τέτοια, ήταν μια χαρά όργανο, πέραν του ότι είναι πανέμορφες.
Και οι PRS standard 24 SE που προτάθηκαν παραπάνω (μετά του 2017 λόγω του ότι τα αναβάθμισαν πολύ τα συγκεκριμένα μοντέλα) είναι μια χαρά κιθάρες σε αυτή την τιμή, άνετα θα έδινα 600 για μια τέτοια και άνετα θα την χρησιμοποιούσα στο stage επίσης.
Tέλος, αν βρεις μεταχειρισμένη fender CLASSIC player (δεν βγαίνουν πλέον νομίζω) πάρτην με κλειστά μάτια. Έχει μια μεταχειρισμένη (anniversary μάλιστα) στις αγγελίες
https://smart.noiz.gr/details.php?id=429799
(εννοείται ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ)
Μπορεί να μην είναι ''γκαζιάρικες'' κιθάρες, αλλά σε δέκα χρονάκια θα με ψάχνεις για να με ευχαριστήσεις, και θα πάρεις ένα απίστευτα ποιοτικό, επαγγελματικό όργανο για τα συγκεκριμένα χρήματα.