Συναντηση μελων(ντραμμερ και μη)

Octapus

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εχω παρει πολλες απουσιες απο το φορουμ και εχω να γραψω πολλυ καιρο

αλλα δυστυχως για εσας ειμαι παλι εδω.... :lol:

Μπαινοντας κατευθειαν στο θεμα,εχω δει οτι δεν εχουμε οργανωσει εμεις οι ντραμμερ κανα meeting,και θα θελα να ξερω ποιοι απο εσας ενδιαφερονται για κατι τετοιο στην Αθηνα,για να γνωριζομαστε σιγα σιγα

και να ανταλλασουμε αποψεις....βεβαια και λοιποι μουσικοι ευπροσδεκτοι..

Επειδη τυχαινει να εχω και καποιοα προσωπικη επαφη με κατασκευαστη πιατινιων στην Τουρκια(ναι καλα ακουσατε)ενδεχεται να ειναι και αυτος στην συναντηση.

Τελη Μαιου με αρχες Ιουνιου,υπολογιστε.Αν ολα πανε καλα θα μπορουμε κατα πασα πιθανοτητα να πετυχαινουμε καποιες ειδικες τιμες για πιατινια Τουρκικα αψογης ποιοτητας και σε πολυ καλες τιμες ειδικα για τα μελη του noiz.

Αν ενδιαφερεστε (ακομα και αν οχι) πειτε καμμια αποψη επι του θεματος.

υ.γ Σας ελλειψα? :(

Είμαι μέσα, περιμένω νέα ανακοίνωση...

{είμαι ήδη κάτοχος τούρκικων πιατινιών, τα χω φέρει ο ίδιος απο κεί, αλλά σίγουρα μερικά ακόμα δε θα με χαλούσαν! ευπρόσδεκτος λοιπόν ο κατασκευαστής...} 8)

Προς αποφυγη παρξηγησεων με τον συγκεκριμμενο κατασκευαστη θα ερθετε κατευθειαν σε επαφη χωρις ενδιαμεσους ,εγω μια εξυπηρετηση θα κανω.Απλα επειδη ειναι ευκαιρια γιατι εχει καλες τιμες το λεω και τα κανει ολα χειροποιητα.Και οι τιμες του ειναι πολυ πιο χαμηλες απο Γερμανια.

(thomann,musicstore,κτλ)Θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις εν καιρω.

Μηπως μπορω φιλε μου να βρω απο τον κυριο αυτο και

κανενα ουτι?... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και εγώ είμαι μέσα για συνάντηση... Δε με νοιάζουν τόσο τα πιατίνια αυτή τη περίοδο, αλλά θα είναι ωραία να βρεθούμε ...

Καλό θα είναι να κανονιστεί νωρίς πάντως, εγώ πχ δεν μένω πια Αθήνα και θα πρέπει να το ξέρω καμια βδομάδα πιο πριν - όπως επίσης θα ήταν καλό να το κάνουμε σαββατοκύριακο αν είναι δυνατόν....

Επειδη θα αναρωτιεστε το site ειναι

http://www.ageancymbal.com/

και οι τυποι που εχει (και αυτος βεβαια)δουλευανε για την bosphorus.

Μπορειτε να ακουσετε samples και να του στειλετε email,αν και θα τα πουμε και απο κοντα.Πειτε οτι μιλησατε και μαζι μου.....(Thanasis).

Απο Αγγλικα παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο... :lol: ,αλλα θα βγαλετε ακρη...

Παρεπιπτοντως ελπιζω το γεγονος οτι η εταιρεια λεγεται aegean και ειναι τουρκικη να μην περιεχει κρυφα πολιτικα μηνθματα σχετικα με την ελληνικοτητα του αιγαιου γιατι θα θυμωσω. (το γ..σα και ψοφησε τωρα :P )

Πάνω στην ώρα!!Αυτό το καιρό θέλω να πάρω κανά πιάτο...τιμές παραπλήσιες με Τουρκία??

Εγώ βέβαια αναρωτιέμαι τι ρόλο παίζει ο τίτλος.

Συνάντηση μελών του Noiz καλεί το Noiz μόνο.

Συνάντηση με κατασκευαστή προιόντων κιόλας... με παραπέμπει αλλού.

Δεν είναι καν μέλος που λέει ο λόγος, τι δουλειά έχει στη συνάντηση.

Το θέμα ποιό ήταν; Να βρεθούμε για να αγοράσουμε;

Ξέρετε πόσοι άλλοι θαθελαν να παραβρεθούν;

Σαν συνάντηση Tupperware μου ακούγεται.

Απ' αυτές που μαζεύονται οι κυρίες για τσάι και αγοράζουν πλαστικά για την κουζίνα και καλυντικά.

Δεν θέλω ν' αμφισβητήσω το καλό της πρόθεσης, αλλά δεν θέλω επίσης να χρησιμοποιήται το όνομα του Noiz για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.

Προτιμώ να γίνονται με προσωπικά μηνύματα.

φιλε yameth εχεις δικιο σε αυτο, αλλα δεν νομιζω οτι η προθεση ηταν να πουλησει αυτος ο τυπος τα πιατινια του. νομιζω οτι ηταν "αγαθοτερες" οι προθεσεις του φιλου octapus (ετσι δεν ειναι?? :D ). αυτος ο κατασκευαστης, απο οτι καταλαβα, θα ερθει ως "guest star" ας πουμε.

απλα, επειδη το thread ανοιχτηκε στο χωρο των τυμπανων, με πρωτους αποδεκτες του ντραμμερ φιλους του noiz, ο octapus θεωρησε σωστο να φερει σε επαφη οσους το επιθυμουν με τον συγκεκριμενο τυπο.

παντως θα ηταν πολυ καλο να υπαρξει μια συναντηση των μελων του noiz. αναμενουμε περισσοτερα...

βεβαια δεν θελω να το παιξω και δικηγορος κανενος. νομιζω οτι και ο octapus θα τοποθετηθει.

Αυτο το meeting ισχυει και για τα μελη του νοιζ που ειναι εκτος Αθηνας? Εγω ας πουμε ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα γουσταρω παρα πολυ να παρεβρεθω σε μια τετοια συναντηση!!

:D

νομιζω πως ο χταποδης θα παρει μιζα απ τον τουρκο τυπο με την καταχριστικα ονομαζομενη εταιρεια agean την οποια θα επενδυσει σε υποπτα ομολογα.Τα δε λεφτα μας θα καταληξουν σε ταμεια για την ανεγερση νεου τουρκικου στρατοπεδου απεναντι απο την μυτηλινη.Octapus τι εχεις να πεις για ολα αυτα?

(παρεπιπτοντως τα meinl τα σπανε)

Εχεις δικιο yameth,γιαυτο και εδωσα την σελιδα να μιλησετε κατευθειαν με τον τυπο ,εγω απλα το εκανα να δουμε και εναν κατασκευαστη κατευθειαν απο κοντα.Τωρα τα πιατα δεν ξερω καν αν θα τα εχει μαζι του,και τι θα εχει απο αυτα,εγω το εκανα μηπως και δουμε κατι καλο,αλλα κυριως να πουμε τιποτα που μας ενδιαφερει εμας τους drummer (alloys,κατασκευη,κτλ),τωρα αν δεν θελεις τετοια post,ok δεν θα ξαναβαλω.

Εγω οπως ειπα δεν ερχομαι να κανω τον μεσαζοντα και δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο,κυριως να τα πουμε μεταξυ μας με ενδιαφερει και αν μπορει ας ερθει και ο κατασκευαστης.

Προς ventrue....το ξερω...=p

Κανενα νεο περι συναντησης? Οχταποδε?? θα οργανωσεις συμποσιο?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back