Συναισθησία

ναι καλη φαση και να μαθεις να το ελεγχεις ας πουμε και να καταλαβαινεις ακριβως μελωδιες και νοτες...

γαματο...και θα ηταν και ποιο ευκολο αφου τα χρωματα τα συνδιαζεις πιο ευκολα απο οτι τις νοτες...αλλα φαντασου για τον καθε ηχο που ακους να βλεπεις αλλιως τα χρωματα θα τρελαθεις σε καποια φαση...μαλλον ομως γιαυτο γραψανε τετοια μουσικη τα "πρεζονια" ναρκωτικα=συναισθησια

γαματο...και θα ηταν και ποιο ευκολο αφου τα χρωματα τα συνδιαζεις πιο ευκολα απο οτι τις νοτες...αλλα φαντασου για τον καθε ηχο που ακους να βλεπεις αλλιως τα χρωματα θα τρελαθεις σε καποια φαση...μαλλον ομως γιαυτο γραψανε τετοια μουσικη τα "πρεζονια" ναρκωτικα=συναισθησια

ώρα να αρχίσουμε τις καταχρίσεις!!!

ναι ναι drugs για ολους(πλακα κανω μν με περασετε και για μαστουρη)

Το κάνατε το τέστ ? (αυτό με το "Μπούμπα" και το "Κίκι")

Ειπα την αντίθετη απάντηση από το 95-98% των ανθρώπων, και νομίζω ότι έχω εξίσου καλή εξήγηση γιατί έκανα αυτή την επιλογή.

Από 'δω μέσα, μόνο εγώ πάω ανάποδα? :lol: :lol: :lol:

Παιδιά, η συναισθησία είναι πάθηση.

Από την ίδια σελίδα:

Η συναισθησία συναντάται συχνά ως σύμπτωμα του Αυτισμού, αλλά όχι αποκλειστικά.

Παιδιά' date=' η συναισθησία είναι πάθηση.
Από την ίδια σελίδα:

[i']Η συναισθησία συναντάται συχνά ως σύμπτωμα του Αυτισμού, αλλά όχι αποκλειστικά.[/i]

Θα έλεγα "διαφοροποιημένο νευρολογικό χαρακτηριστικό". Δεν νομίζω ότι αυτό από μόνο του την κατατάσσει στις παθολογίες. :wink:

Παρεπιπτόντως δεν θα ήθελα να είχα.

Παιδιά' date=' η συναισθησία είναι πάθηση.
Από την ίδια σελίδα:

[i']Η συναισθησία συναντάται συχνά ως σύμπτωμα του Αυτισμού, αλλά όχι αποκλειστικά.[/i]

Θα έλεγα "διαφοροποιημένο νευρολογικό χαρακτηριστικό". Δεν νομίζω ότι αυτό από μόνο του την κατατάσσει στις παθολογίες. :wink:

Παρεπιπτόντως δεν θα ήθελα να είχα.
Ούτε εγώ.....ούτε με σφαίρες....και ξυστά να το νοιώσεις παύει να είναι αστείο... :?

Χαρίλαε και εγώ στο 2-5% ανήκω. Τελικά είμαι όντως ψυχανώμαλος.

Χαρίλαε και εγώ στο 2-5% ανήκω. Τελικά είμαι όντως ψυχανώμαλος.
Δεν είναι ολοφάνερο ότι "κικι" ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα που λέμε?

Πως γίνεται το 95-98% να αποκαλεί "κικι" αυτό το άλλο το απαίσιο? :lol:

εγω πάντως ειμαι φυσιολογικός... και λεει πως δεν είναι μονο πάθηση το κείμενο...

Τελικά μια χαρά πρέπει να 'μαστε εμείς, μάλλον οι άλλοι είναι οι ... ανώμαλοι.

που ειναι αυτο το τεστ ρε παιδια?
Στη διεύθυνση που δίνεται στο πρώτο post έχει ένα μικρό τεστ με αυτή την εικόνα

BoobaKiki.png

Ζητάει να πεις ποιο από τα 2 είναι το "μπούμπα" και ποιό το "κικι"

98% των ατόμων "βαφτίζουν" ως κικι και ως μπούμπα τα σχήματα ανάποδα από ότι ο kwstas κι εγώ :roll:

οκ thnx harilatron.νορμάλ λεει οτι είμαι...το οτι το εψαχνα από χτες όμως,που με κατατασσει? :oops:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back