- Πόντοι
- 3
Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω ένα απλό - 3knobs time-mix-delay - αναλογικό πετάλι delay το οποίο να έχει και λειτουργία tap tempo προς το παρόν χρησιμοποιώ το digitech hardwire dl 8 το οποίο θεωρητικά έχει tap tempo αλλά πρέπει να κρατήσεις πατημένο το switch και σε συνθήκες live δεν είναι πρακτικό! επίσης, το συγκεκριμένο έχει πολλές έξτρα λειτουργίες που μου είναι άχρηστες.
συνοψίζοντας:
1) απλότητα (3knobs) και χρηστικότητα (tap tempo) γιατί δεν το έχω πολύ να γυρνάω κουμπιά ?
2) ποιότητα ήχου
3) να μην στοιχίζει μια περιουσία (μην προτείνετε strymon, empress, diamond κλπ είναι και περίπλοκα και πανάκριβα για το δικό μου βαλάντιο)
ενημερωτικά μέχρι στιγμής έχουν περάσει διάφορα delay από τα χέρια μου κανένα από τα οποία δεν μ ευχαρίστησε ιδιαίτερα (flashback, dd3, dd6, flashback mini, garage tone κλπ
ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές
συνοψίζοντας:
1) απλότητα (3knobs) και χρηστικότητα (tap tempo) γιατί δεν το έχω πολύ να γυρνάω κουμπιά ?
2) ποιότητα ήχου
3) να μην στοιχίζει μια περιουσία (μην προτείνετε strymon, empress, diamond κλπ είναι και περίπλοκα και πανάκριβα για το δικό μου βαλάντιο)
ενημερωτικά μέχρι στιγμής έχουν περάσει διάφορα delay από τα χέρια μου κανένα από τα οποία δεν μ ευχαρίστησε ιδιαίτερα (flashback, dd3, dd6, flashback mini, garage tone κλπ
ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές