Το βάρος ενός iMac δεν είναι πρόβλημα για μια τέτοια μεταφορά. Πρέπει να είναι γύρω στα 15 κιλά όλη του η συσκευασία, δηλαδή αρκετά κάτω από τα όρια που θέτουν οι αεροπορικές εταιρίες για τις αποσκευές.Zeppelin είπε:α) Βάρος iMAC; Μπορεί να μεταφερθεί αεροπορικώς μέσα σε βαλίτσα στη θήκη του; Αυτό θα χρειαστεί να γίνει σε περίπτωση μετακόμισης στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές κ θα γίνει μία φορά.
Εγώ θα προβληματιζόμουν περισσότερο για τον όγκο του μηχανήματος, ειδικά αν πάρεις το μοντέλο με την 24άρα οθόνη.
Θεωρώ ότι δεν αξίζει για την περίπτωσή σου. Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει το 2,93 που να μην μπορεί να το κάνει και το 2,66 (εντάξει, ίσως με ελάχιστες παραχωρήσεις σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις).β) Χρονισμός πυρήνα; 2,66 ή 2,93Ghz; Αξίζει τα extra χρήματα, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιώ εξειδικευμένο software κ μάλλον η βαρύτερη δουλειά που θα το θέλω είναι οι ηχογραφήσεις (απ' ότι διάβασα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό).
Δύσκολα θα αντέξει η συγκεκριμένη και ιδιαίτερα σε υψηλές αναλύσεις, με φίλτρα και τα σχετικά ενεργοποιημένα. Δεν παίρνεις καλύτερα ένα Xbox360 ή το PS3 που έχουν και μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων αν πρόκειται να παίξεις παιχνίδια;γ) Κάρτα γραφικών; το 2,66 φοράει τη Geforce 9400. Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει σύγχρονα παιχνίδια; (μη βαράτε ντε, βγαίνουν Starcraft 2 κ Diablo 3 ;D)
Υ.Γ. Αν θέλεις τη δική μου συμβουλή, καλύτερα πάρε Macbook. Το hardware του είναι σχεδόν ίδιο με του iMac και δεν θα έχεις προβλήματα στη μεταφορά του. Η οθόνη είναι το μόνο μείον αλλά στην τελική κοτσάρεις μια εξωτερική βρε αδερφέ!