E
eyeprotocol
Guest
Οι πρωτοπόροι πάντα ελάχιστοι είναι. Ας βγει η Apple να πει ότι "οι υπολογιστές μου είναι κατάλληλοι για την καθυστερημένη κυρία που αφήνουν στην Έβγα όταν θέλουν να πάνε για ύπνο", ώστε και η τιμή τους να καθοριστεί αντίστοιχα.harilatron είπε:Πάντως είσαι ο μόνος που ξέρω να θέλει να κάνει downgrade σε προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού (και πιθανότατα για κάποιο λόγο που δεν αφορά παρά ελάχιστους / η την περιέργειά σου να δεις τι θα γίνει.)
Να βάλεις. Θα είναι μία δίκαιη τιμωρία.Δεν έχω βάλει leopard σε υπολογιστή που προηγουμένως είχε tiger για να δω τη διαφορά.
Το καλύτερο λειτουργικό που έχεις δει είναι το Tiger (ξέρουμε και λογική, φίλος), διότι αν δεν ήταν το Tiger δε θα ίσχυε η πρόταση "Δεν έχω βάλει leopard σε υπολογιστή που προηγουμένως είχε tiger για να δω τη διαφορά".Πάντως η διαφορά μεταξύ leopard και vista δεν είναι αυτή που περιγράφεις.
Το ένα είναι το καλύτερο λετιτουργικό που έχω δει και το άλλο απλά δεν δουλεύει.
Το ένα θέλουν να το "γυαλίσουν" ενώ το άλλο υπόσχονται ότι θα το ξαναγράψουν.
Επίσης, δεν είναι αλήθεια ότι τα Vista μετά τα δύο service pack δεν δουλεύουν (το Leopard έφαγε επτά service pack μέχρι σήμερα, των 150-750 ΜΒ έκαστον). Αλλά -ούτως ή άλλως- εγώ δεν σύγκρινα πουθενά τα Vista με το Leopard (αν το είχα κάνει, θα είχα πει ότι το Leopard - μετά τα επτά(7)!!!! service pack του - είναι όντως καλύτερο).
"Γυαλίσουν" και "ξαναγράψουν" είναι μαρκετινίστικες κουβέντες. Κανείς δεν πρόκειται να ξαναγράψει τίποτε, διότι ΑΝ ξαναγράψει η συμβατότητα με ΟΛΟ το software και ΟΛΟ το hardware θα πάει στο διάβολο. Ας πούμε ότι και οι δύο εταιρείες "λαλακίζονται" και περιμένουμε να δούμε ποια θα τελειώσει πρώτη; Ναι, ας το πούμε διότι είναι πιο κοντά στην αλήθεια - με τη διαφορά ότι οι ιδιοκτήτες Mac δεν αρέσκονται σε αυτή την αλήθεια.