Συμπυκνωμένο σύνθημα

fusiongtr είπε:
Κώστα (WF-K), κάποτε τα παιδιά τα μαύριζαν στο ξύλο...
Στην κυριολεξια. Στην πρωτη και δευτερα δημοτικου ειχαμε μια ψυχοπαθη_με την κανονικη εννοια_δασκαλα, την Αφροδιτη, η οποια (μας) εριχνε το ξυλο της αρκουδας. Εφτασε στο σημειο να παραγγελνει, απο τον ξυλουργο πατερα μιας μαθητριας, χοντρες ξυλινες βεργες για να χτυπαει τα παιδια. Εχω δει να σπαει μια τετοια βεργα σε πλατη μιας συμμαθητριας μου! Μιλαμε για πολυ χοντρη βεργα. Στο δευτερο χρονο την σουταραν μετα απο απειρες καταγγελιες, ελπιζω να μην την εστειλαν σε αλλο σχολειο.
Αυτο ηταν βεβαια μια συνηθισμενη νοοτροπια στα χρονια εκεινα. Ακομα και στο νηπιαγωγειο το χαστουκι επεφτε συννεφο. Και μιλαμε για χαστουκι, οχι αστεια.

Αυτα κοπηκαν οταν ηρθε το ΠΑΣΟΚ. Μαζι_δυστυχως_και με πολλα αλλα. Απο το ενα ακρο μας πηγαν στο αλλο, τωρα τα παιδια οχι μονο δεν τρωνε ξυλο αλλα μαλλον ριχνουν ξυλο στους δασκαλους/καθηγητες, πολλοι (παρα πολλοι) εκ των οποιων δεν επρεπε να διδασκουν οχι σε σχολειο, αλλα δεν επρεπε να εχουν τελειωσει καν το γυμνασιο. Τα παιδια πλεον δεν μαθαινουν ουτε ορθογραφια. Και δεν φταινε βεβαια τα παιδια γι αυτο.

Στα χρονια μου μπορουσες να μεινεις στην ιδια ταξη ακομα και στο δημοτικο. Σημερα καποιοι μπαινουν στο πανεπιστημιο και δεν ξερουν πως να γραψουν το "σπιτι" (το εχω δει καπου γραμμενο "σπειτη" αλλα και "σπειτι"...)

Ισως και για τα παραπανω, και πολλα ακομα, να θεωρω το "βριξιδι" του Γκλετσου οχι τοσο σοβαρο.

samy paraga είπε:
Δλδ το δικό μου το μνμ ήταν άκυρο  ;D ;D ;D

Είσαι απίστευτος ρε Χάρη  ;D ;D ;D
Κάποτε είχατε χαλάσει τον κόσμο ορισμένοι όταν γράφονταν αστεία με κομουνιστάς κλπ.  :)

Γιατί κάνεις το ίδιο και περιμένεις να μείνει στο θέμα?

Εσύ Ντίνο παιδί μου, ελπίζω να αφήσεις το ποστ που με λες φασίστα να το δουν όλοι. Θυμήσου μόνο ότι οι αποφάσεις που σχετίζονται με το moderation δεν θεωρούνται ευπρόσδεκτες (για να μην πω τίποτα χειρότερο και τρομάξεις).  

harilatron είπε:
Κάποτε είχατε χαλάσει τον κόσμο ορισμένοι όταν γράφονταν αστεία με κομουνιστάς κλπ.  :)

Γιατί κάνεις το ίδιο και περιμένεις να μείνει στο θέμα?
Χάρη δεν έχω πρόβλημα που το έσβησες, αρκεί να έσβηνες και τη Β. Κορέα που μας εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι, if you know what i mean  λαίμαι, αλλά μπα, δεν.

Πλάκα κάνω, σβήστω κι αυτό, δεν αξίζει να χαλάω τη ζαχαρένια μου και τη δικιά σου

Χάρη

Εισαι πολυ μικρός για να με αποκαλείς "παιδί μου"

Εχω δει πολούς βλάκες στη ζωή μου... Πίστεψε με...

U r my favoritε one

Α, ναι - σβήστο - δεν σε συμφέρει - μπορει να το δουν και άλλοι

Dinosp είπε:
Χάρη

Εισαι πολυ μικρός για να με αποκαλείς "παιδί μου"

Εχω δει πολούς βλάκες στη ζωή μου... Πίστεψε με...

U r my favoritε one

Α, ναι - σβηστό - δεν σε συμφέρει - μπορει να το δουν και άλλοι
Γιέ μου  ;D ;D ;D

Κουφή Λεοπάρδαλη,

Με όλον τον σεβασμό

Ενα hint...

"Ουκ εν τω πολλώ το ευ"

Think about it, if u can

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Οπως το For sale: baby shoes, never worn του Hemingway ας πουμε?
Ρε συ

U have one mouth and two ears

Use them at this proposition

Don't make a fool of yourself

RayDTutto είπε:
Δεν μεγαλώνουν όλα τα παιδιά με γονείς που μπινελικώνουν αβέρτα κουβέρτα.
+1

Ακριβώς αυτό έγραψα, ο Ραίη το λέει ακόμη πιο σωστά. Ακόμη και αν το 99% το κάνει (είμαι βέβαιος ότι το πραγματικό ποσοστό είναι μικρότερο), το λοιπό 1% είναι πολύτιμο και δεν είναι υποχρεωμένο να συμμορφωθεί.

Το γεγονός πως ένας δημόσιος άρχοντας μεταφέρει την ηχώ του κρανίου του σε παιδιά του δημοτικού σαν απαύγασμα γνώσης, είναι σημείο των καιρών.

Το ότι προσθέτει και την κορώνα στο τέλος, ακριβώς έτσι όπως θα αιτιολογούσε την σκέψη του ο 13χρονος "κακός" μαθητής που ξύνει τα φρύδια του όταν μιλάει ο δάσκαλος, είναι και η αιτία που γίνεται η κουβέντα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το ότι τα περισσότερα παιδιά, ακόμα και του δημοτικού, πλέον έχουν τα καντήλια ψωμοτύρι είναι γνωστό. Δυστυχώς. Όταν όμως είσαι στην θέση που είσαι, είναι τουλάχιστον άκομψο να πετάς ένα "ναπανανανανα" σε εκδήλωση εθνικής εορτής σε σχολείο. Μπορεί όλοι να το ξέρουν, να το λένε και να το ενστερνίζονται, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχεις το ελεύθερο να το πετάς κι εσύ όπου βρεις.

Τώρα το γιατί το πέταξε... Πιστεύω τα ξέρουμε τα συμφέροντα πίσω απ'τους λαϊκισμούς/πιθηκισμούς πολιτικών/αρχόντων/παρουσιαστών κτλ. κτλ. κτλ.

Άλλά... όπως προείπε κι ο Γιάννης, είναι σημείο των καιρών. Όπως και η ελεεινή υποκρισία της λογοκρισίας των ταινιών Ψάλτη, Γαρδέλη και Σια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ στις 21:00 ο Λαζόπουλος κι ο κάθε Λαζόπουλος κατεβάζει ανεξέλεγκτα καντήλια.

O tempora! O mores!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back