Αυτό είναι το θέμα.Waterfall-K είπε:Τα πιτσιρικια τα ακουνε αυτα καθε μερα.
Tι "αιτιολογηση" βρε Φιουζιε? Θελουν και αιτιολογηση? Δεν ζουν στην Ελλαδα? Δεν εχουν παρει χαμπαρι νομιζεις τι γινεται? Μονο καποια ζωα (μεταφορικα και κυριολεκτικα) δεν εχουν παρει πρεφα τι γινεται στη χωρα.fusiongtr είπε:Αυτό είναι το θέμα.
Τα ακούνε καφενειακά, χωρίς καμία αιτιολόγηση.
Έχεις την εντύπωση ότι πολλοί έχουν καταλάβει τι ζούμε, και γιατί το ζούμε?Waterfall-K είπε:Δεν ζουν στην Ελλαδα? Δεν εχουν παρει χαμπαρι νομιζεις τι γινεται?
Η προπαγάνδα (οποιουδήποτε είδους) σε παιδιά, είναι αισχρή.Η προπαγανδα δεν σταματησε ποτε.
Εκτος απο καποιους λιγοστους φραγκατους και τους περισσοτερους πολιτικους, η υπολοιπη χωρα εχει καταλαβει απολυτα τι ζει και γιατι το ζει.fusiongtr είπε:Έχεις την εντύπωση ότι πολλοί έχουν καταλάβει τι ζούμε, και γιατί το ζούμε?
Δεν συμφωνώ Κώστα.Waterfall-K είπε:Εκτος απο καποιους λιγοστους φραγκατους και τους περισσοτερους πολιτικους, η υπολοιπη χωρα εχει καταλαβει απολυτα τι ζει και γιατι το ζει.
Έτσι νομίζεις. Ο καθένας έχει καταλάβει κάτι διαφορετικό. Του ενός του φταίει το Χ του άλλου το Υ του παράλλου το Ζ και όλοι βρίζουν τους απέναντι γιατί δεν συμφωνούν μαζί τους. Άσ' το Waterfall-K, κι εσύ όπως κι εγώ μαλακίες μπορεί να έχουμε καταλάβει. Γι' αυτό ο "κύριος" θα πρέπει να μάθει πότε πρέπει να βγάζεις τον σκασμό και πότε να το παίζεις άντρας. Το δίποδο.Waterfall-K είπε:Εκτος απο καποιους λιγοστους φραγκατους και τους περισσοτερους πολιτικους, η υπολοιπη χωρα εχει καταλαβει απολυτα τι ζει και γιατι το ζει.
Δεν θα κρίνω την ορθότητα, θα κρίνω το πλαίσιο. Ποιός στόκος ολκής βάζει τον Γκλέτσο να μιλήσει σε παιδιά. Ας βάλουν τον Δημητροκάλη να κάνει θρησκευτικά.Waterfall-K είπε:Αυτο ομως δεν εχει να κανει κατι με την ορθοτητα ή μη της δηλωσης του.
Κανεις. Φανταζομαι μονος του πηγε, Δημαρχος δεν ειναι? ;Dtheoctapus είπε:Ποιός στόκος ολκής βάζει τον Γκλέτσο να μιλήσει σε παιδιά.
Σωστά.Waterfall-K είπε:Κανεις. Φανταζομαι μονος του πηγε, Δημαρχος δεν ειναι? ;D
Oχι αγορινα μου, δεν εχω. Και?Nikolas είπε:καταράκτη? Παίδια έχεις αγόρι μου?
Σιγα τα αιματα Νικολακη! Τα παιδια που λες ακουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τους ΓΟΝΕΙΣ τους και απο το περιβαλλον τους πολυ χειροτερα απο το "να πανε να γαμηθουν".Το να πατάς πάνω στα παιδιά για τα πολιτικά σου πιστεύω και επιπλέον ως γονέας να χειροκροτάς και από πάνω τον ΜΑΛΑΚΑ που βρίζει έτσι μπροστά στα παιδιά σου είναι, όχι μόνο απαράδεκτο, αλλά ίσως και ποινικό αδίκημα!
Κι εσυ τωρα θα μιλησεις και θα κρινεις το επιπεδο του Γκλετσου? Συνελθε αγορι μου...Για τοκογλύφους το **** της μάνας του δημάρχου που θα τολμήσει να αρθρώσει τέτοιο λόγο μπροστά σε παιδάκια!