Sia

Superfunk είπε:
+1000

σαν Αγγλιδα Πρωτοψαλτη/Τσαλιγοπουλου  ενα πραμα αλλα στο πιο ενρινο    ;D ;D ;D

Βεβαια ουτε αταλαντη την λες ,ουτε αμπαλη  ;D....ομως αφορητη σιγουρα...αντεξα περιπου 15 δευτερολεπτα απο καθε τραγουδι  ;D

Ισως φταιει το γεγονος οτι εχει τεραστια επιρροη απο Björk (που επισης δεν αντεχω αν και γνωριζω οτι ειναι φοβερα ταλαντουχα)

Bεβαια καταλαβαινω γιατι εκανε ντορο αν και δεν την ηξερα (βεβαια δεν παρακολουθω mainstream pop εδω και χρονια μια και ολα μου ακουγονται ΙΔΙΑ)
Ναι είναι όπως τη mariah carrey και τη celine dion.Φοβερές τραγουδίστριες είναι βασίλισσες στην κορώνα.Αλλά οι πολυ ψιλές συχνότητες,πειράζουν το μουσικό αυτί.

mikeguitar είπε:
Χαχά δεν εισαι ο μόνος ελαχιστοι έχουν δει τη φατσα της.
Είμαι ένας από τους ελάχιστους  :-*
Ας βάλω κι εγώ ένα με κάτι λίγες προβολές  ;)

BlackCrow81 είπε:

Πρώτον είναι ασπρόμαυρο το βίντεο...

Δευτερον αυτη είναι η Rihanna.Είδα το βίνδεο αλλά δεν είδα Sia πουθενά...Καλά λεω οτι την έχουν δει ελάχιστοι.

mikeguitar είπε:
Δευτερον αυτη είναι η Rihanna.Είδα το βίνδεο αλλά δεν είδα Sia πουθενά...Καλά λεω οτι την έχουν δει ελάχιστοι.
Εγώ την είδα, πάλι είμαι ένας από τους ελάχιστους  ;)

Ποια Σία ωρέ αυτή να την πάρς για δλειά ούτε ρέμο ξέρει ούτε βανδή ούτε παντελίδη ένα ρεφρέν να πει άσε που δεν έχει ιδέα ντιπ όλα τα καινούργια που έχουν βγει και δι φταν αυτού δι λέει και δημοτκά καμια καραγκούνα να χουρέψ ου κόσμους.... άχρηστ ντιπ ουι ουι ;D ;D ;D ;D

του Σία απού το Τασία βγίν σαν αυτού π λέει Τασιά Τασιά σαν πας στην εκκλησιά να ανάψεις δυου λαμπάδες και τέσιρα κιριά.... αχα να δεις ούτε αυτού θα τ λέι δε α του ξέρ ;D ;D ;D ;D

Να σας βάλω και κατι απο τη δικη μας Sia(έτσι για να μη λετε οτι μονο στο εξωτερικό υπαρχει ταλεντο.---------

LK είπε:
Για τους άλλους δεν ξέρω.

Αλλά μπορώ να απαντήσω για εμένα.

Από εσένα την έμαθα/είδα για πρώτη φορά ;D
ααααα

ώστε έτσι είναι φατσικά αυτό το φρικαλέο άκουσμα....

(αμα δεν υπήρχε το νήμα, δεν θα ασχολούμουν κάν...  )

κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθεί η ψυχιατρική με την προσέγγιση του κοινού από νέου είδους φωνές... (ίσως να έχει κι όλας και αυτό να είναι η εφαρμοσμένη πρακτική)...

Γενικά ο κόσμος γουστάρει να φρικάρει. Σε πρώτη φάση ακουστικά. Επειδή όλα αυτά τα είδη είναι φτιαγμένα για να γίνεται αυτό, το επόμενο ή παράλληλο βήμα είναι να φρικάρει και με το συνοδευτικό βίδεο.

Μια ενδιαφέρουσα φωνή σήμερα (άραγε μόνο σήμερα ?) δεν αγγίζει όσο κάτι που να έχει κάτι μπιζάρ, απωθητικό, αποκρουστικό, ηλίθιο, για μωρά, ρε συ τι μαλκ είναι αυτό, κλπ κλπ...

το έχουμε δει το έργο και θα το ξαναδούμε.

και τα δις θεάσεις, όλα στημένα είναι.

και ας μαζεύει και ανάλογα φράγκα το φρικιό.

μπίζνα είναι και γυρίζει.

Καλά Χριστούγεννα να ΄χουμε :D

Ίσως δεν εγινα αντιληπτος.

Εγω ειπα οτι δεν την ηξερα, απαντώντας σε κατι που ρωτησε ο OP.

Ουτε την ηξερα ουτε την ειδα ουτε την ακουσα.

Δεν ηξερα οτι "κρύβεται"  ουτε οτι ειναι διασημη .

LK είπε:
Ίσως δεν εγινα αντιληπτος.

Εγω ειπα οτι δεν την ηξερα, απαντώντας σε κατι που ρωτησε ο OP.

Ουτε την ηξερα ουτε την ειδα ουτε την ακουσα.

Δεν ηξερα οτι "κρύβεται"  ουτε οτι ειναι διασημη .
οχι βρε

μια χαρά αντιληπτός έγινες...

(εγώ απλά την είχα ακούσει στο ράδιο στο αμάξι δυό τρεις φορές, και ευτυχώς δεν προκάλεσα ατύχημα)

LK είπε:
Δεν ξερω, εγω στο αμαξι δεν ακουω μουσική. Μόνο τον ηχο του κινητήρα.

Να προσεχετε οταν οδηγείτε.
να προσέχουν αυτοί που βάζουν επικίνδυνα ακούσματα χωρίς προειδοποίηση....

(πετρέλαιο έχω, δεν υπάρχει κάτι στον κινητήρα να ακούσω...  :P)

Παιδιά, χέστηκε η Σία (και η φοράδα στ' αλώνι γενικότερα) εάν αρέσει ή δεν αρέσει στους θαμώνες του Noiz. Αυτή τα λεφτά της τα έβγαλε, και ποιοι είστε εσείς οι τιποτένιοι που θα ασχοληθείτε μαζί της (επιχειρηματολογία στο θέμα με τον Kirk Hamett)

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται να μη σας αρέσει, στενόμυαλοι θα είστε. Ξανασκεφτείτε το, σίγουρα σας αρέσει και αν δε σας αρέσει κάτι λάθος κάνετε (ουπς σόρι αυτό είναι από το θέμα με τους Beatles... ;D)

JIMMYPAP είπε:
Παιδιά, χέστηκε η Σία (και η φοράδα στ' αλώνι γενικότερα) εάν αρέσει ή δεν αρέσει στους θαμώνες του Noiz. Αυτή τα λεφτά της τα έβγαλε, και ποιοι είστε εσείς οι τιποτένιοι που θα ασχοληθείτε μαζί της (επιχειρηματολογία στο θέμα με τον Kirk Hamett)

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται να μη σας αρέσει, στενόμυαλοι θα είστε. Ξανασκεφτείτε το, σίγουρα σας αρέσει και αν δε σας αρέσει κάτι λάθος κάνετε (ουπς σόρι αυτό είναι από το θέμα με τους Beatles... ;D)
Ακριβώς αν όλοι αυτοί οι μεγάλοι καλλιτέχνες,κάθονται και διαβάζουν κριτικές στο νοιζ(δεν θα ξερουν καν οτι υπαρχει) και στο κάθε forum θα τρελαθούν στο τέλος.Μας αρεσει δε μας αρέσει το fun club της το έχει.Και ο Justin Bieber δεν αρεσει σε ολους ή ολες.Άμα όμως κάτσει κάποιος και δει πως ξεκίνησε και που είναι τώρα είναι αξιοθαύμαστο όλο αυτο.

Δε την ήξερα, ούτε την είχα δει αλλά καλή μου ακούγεται. Δεν ακούω τέτοια μουσική αλλα μια χαρά τραγουδάει. Τώρα που τις ακούσατε τις φρικαλεότητες δε ξέρω. Τέλος πάντων, περί ορέξεως.....

otto## είπε:
Δε την ήξερα, ούτε την είχα δει αλλά καλή μου ακούγεται. Δεν ακούω τέτοια μουσική αλλα μια χαρά τραγουδάει. Τώρα που τις ακούσατε τις φρικαλεότητες δε ξέρω. Τέλος πάντων, περί ορέξεως.....
Δεν είναι ανάγκη να απορείς,φίλε οtto##.

Mπορείς απλά να ενημερώσεις το φόρουμ ότι υπάρχει προϊόν κατά της μούχλας...Σε vapo μορφή για εύκολη χρήση και άμεσο αποτέλεσμα.

otto## είπε:
Δεν είπα ότι είναι φρικτή, είπα ότι είναι αφόρητη.

Μια χαρά τραγουδά,η μουσική και το όλον vibe της δεν αντέχεται από ΕΜΈΝΑ ( και εχεσθην η φοράς εις το αλωνιον).

Υποφέρω λίγο λιγότερο από το να ακούω ρεμπέτικα από φοιτητές σε τσίπουραδικο η να ακούω τα άπαντα της Αρβανιτάκη

:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back