- Πόντοι
- 38
Από ότι έχω δει στο forum στις ούτως ή άλλως μειονοτικές συζητήσεις για τα μπάσα, υπάρχει απειροελάχιστη αναφορά στα short scale. Μιλάω για τα μπάσα με μανίκι στις 30". Πιο κάτω (ναι υπάρχουν) είναι μπαγλαμάδες και δεν παίζει να συζητήσουμε. Από την άλλη είμαι καταδεκτικός στις προτάσεις/γνώμες/απόψεις και για τα medium στα 32". Με απασχολεί τώρα τελευταία (ζαχαρώνω και ένα Ibanez AGB-200) και μαζεύω όπου μπορώ απόψεις.
Μην με παραπέμψετε στα talkbass κλπ που έχουν αντίστοιχες συζητήσεις. Θέλω να τα πούμε εδώ.
Αν και δεν είμαι ευνοϊκά διακείμενος στους αφορισμούς του στύλ "οσο-πιο-πολλές-ιντσες-τόσο-περισσότερο- άντρας-ο-μπασίστας" (αφού την άποψή μου την έχω), δεκτές, φτάνει να ΕΧΕΤΕ δοκιμάσει και κατά συνέπεια απορρίψει τα παραπάνω μπάσα.
Αν και εξωτικές λύσεις δεν θα είναι μέσα στο budget του καθενός μας δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να ειπωθούν και να συζητηθούν.
Περιμένω τις απόψεις σας.
Μην με παραπέμψετε στα talkbass κλπ που έχουν αντίστοιχες συζητήσεις. Θέλω να τα πούμε εδώ.
Αν και δεν είμαι ευνοϊκά διακείμενος στους αφορισμούς του στύλ "οσο-πιο-πολλές-ιντσες-τόσο-περισσότερο- άντρας-ο-μπασίστας" (αφού την άποψή μου την έχω), δεκτές, φτάνει να ΕΧΕΤΕ δοκιμάσει και κατά συνέπεια απορρίψει τα παραπάνω μπάσα.
Αν και εξωτικές λύσεις δεν θα είναι μέσα στο budget του καθενός μας δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να ειπωθούν και να συζητηθούν.
Περιμένω τις απόψεις σας.