she's gone now

Απίθανος φίλε μου.Κάτι τετοιοι σαν εσένα είναι που με καναν να αρχίζω να παιζω και μη hard,heavy φάσεις.

Ωραίο το guitar rig πάντως.Εμένα βέβαια ποτε δεν ακούστηκε έτσι...μάλλον θα φταίει η κάρτα ήχου η οτι δεν έχω ιδέα... ??? ??? ??? 8) 8)

Ωραιος φιλε Γρηγορη..Μεστο παιξιμο,αλλα και λιτο.Ενα ωραιο blues δηλαδη. ;)

pinhead είπε:
Απίθανος φίλε μου.Κάτι τετοιοι σαν εσένα είναι που με καναν να αρχίζω να παιζω και μη hard,heavy φάσεις.

Ωραίο το guitar rig πάντως.Εμένα βέβαια ποτε δεν ακούστηκε έτσι...μάλλον θα φταίει η κάρτα ήχου η οτι δεν έχω ιδέα... ??? ??? ??? 8) 8)
Thanks φιλε μου, να σαι καλα. Με τιμαει πολυ αυτο που λες. :)

Ωραιος φιλε Γρηγορη..Μεστο παιξιμο,αλλα και λιτο.Ενα ωραιο blues δηλαδη. ;)
Thanks φιλε gemini :)

S U P E R B  ......βαζω στοιχημα οτι γεννηθηκες στο Mississippi !!! ;D ;D ;D BLues σε ολο του το μεγαλείο ,6 λεπτα BLues τι αλλο μπορει να ζηταει κανεις? Μπραβο ενα Jam με αρχη ,μεση και τελος και οχι απλα Lick αντιγραμενα και κολλημενα.ΜΠραβο 100 φορες.

mick77 είπε:
S U P E R B  ......βαζω στοιχημα οτι γεννηθηκες στο Mississippi !!! ;D ;D ;D BLues σε ολο του το μεγαλείο ,6 λεπτα BLues τι αλλο μπορει να ζηταει κανεις? Μπραβο ενα Jam με αρχη ,μεση και τελος και οχι απλα Lick αντιγραμενα και κολλημενα.ΜΠραβο 100 φορες.
:)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να'σαι καλα.

Παιχταράς, με αίσθημα και ουσιώδης! Ξεσκίζει το πόνημα. Εύγε...
Σ'ευχαριστω κι εσενα φιλε μου :)

mick77 είπε:
;D ;D ;DΚαλο...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
7
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
6