- Πόντοι
- 48
Αλεξάνδρεια, ήτοι Γιδάς.AuditoryDriving είπε:Χαιρετισμούς στην Αλεξανδρούπολη

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αλεξάνδρεια, ήτοι Γιδάς.AuditoryDriving είπε:Χαιρετισμούς στην Αλεξανδρούπολη
Με τίποτα δεν σου στερώ την έκφραση γνώμης βρε Μήτσο, αν είναι δυνατόν......! Και όντως αν είναι να λιβανίζουμε ο ένας τον άλλο, βράστα Χαράλαμπε..... :-X Όλονών οι γνώμες, εννοείτε, ότι είναι σεβαστές και προσθέτουν το λιθαράκι τους στο να γίνουμε καλύτεροι....samy paraga είπε:Αναξίμανδρε, μη μου στερείς την έκφραση γνώμης, επειδή σε συμπαθώ.
Το αυτό ισχύει και για μένα και για όλους, αν είναι να λιβανίζουμε ο ένας τον άλλο.............
Το έκανα, Τάκη, αλλά σαν να μου ακούστηκε (πως να το πω), "λεπτός", χωρίς συναίσθημα, σαν "μηχανικός"!Έχω χάσει λίγο τη συνέχεια, αλλά μιας και είσαι και συ μπάσσος δοκίμασε αν δεν το εχεις κανει ήδη ένα υψιπερατό (highpass) φίλτρο για να κόψεις λίγο τα πολύ μπάσσα πχ απο 200hz και κάτω για καλύτερο blending. :![]()
Όντως πολύ όμορφη πόλη η Αλεξανδρούπολη, 8 μήνες φαντάρος έκανα κοντά της...(εν αντιθέση με την Χαλκίδα που δεν μου άρεσε καθόλου τους 4 μήνες που έκανα εκεί...Ωραιότατο και στα ελληνικά!
Χαιρετισμούς στην Αλεξανδρούπολη, είχαμε έρθει οικογενειακώς μια φορά πριν... 20 χρόνια αλλά είχαμε κάτσει λίγες ώρες μόνο, ήταν πολύ ομορφα πάντως![]()
Ωχ, με βλεπω για απόλυσηcigaret13 είπε:Και όντως αν είναι να λιβανίζουμε ο ένας τον άλλο, βράστα Χαράλαμπε..... :-X
Ναί.......Dinosp είπε:Σου είπα οτι το κομμάτι ηταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ (και με τους ελληνικούς στίχους), αφεντικό;
Ωραία σιγατετοκλαπτονια
Και τα τύμπανα οκ
Μπράβο Φωταρε
mustafank είπε:Αλεξάνδρεια, ήτοι Γιδάς.;D ;D ;D
Όντως πολύ όμορφη πόλη η Αλεξανδρούπολη, 8 μήνες φαντάρος έκανα κοντά της...(εν αντιθέση με την Χαλκίδα που δεν μου άρεσε καθόλου τους 4 μήνες που έκανα εκεί...), αλλά όπως έγραψε ο Γιάννης, διαμένω σε μια παραγκούπολη, την Αλεξάνδρεια...... :
![]()
Τι ναι...cigaret13 είπε:Ναί.......![]()
Hello Giannis, μια χαρά.....mustafank είπε:Hello, Φώτη! Τι γίνεσαι;
Γιάννη, όπως έγραψα και στον Gvour μερικά ποστ πιο πάνω, το σκέφτηκα αλλά δεν το έκανα...... :Στη μουσική, κάποια στιγμή, θα ήθελα μια τύπου fuzz κορύφωση, αντί των αρπισμάτων (είναι πιο πολύ του γούστου μου η φασαρία...).
;D ;D ;D :Εύγε, νέε μου!
Εγώ να τα ετοιμάσω Τέρυ, δεν έχω καμιά αντίρρηση, τον Παράγκα όμως τον ενημέρωσες....; :ΥΓ: Ετοίμασε τα συμβόλαια, παρατάμε τους Paragas![]()
Μα και βέβαια... Μόλις του το ανακοίνωσα μου είπε, ε, αν είναι για τον Φώτη χαλάλι του. Να πάτε και με την ευχή μου ;Dcigaret13 είπε:Εγώ να τα ετοιμάσω Τέρυ, δεν έχω καμιά αντίρρηση, τον Παράγκα όμως τον ενημέρωσες....; ::-\ :-\ :-\
Τόση αγάπη πιά, δεν την αντέχω.......Terry RoscoeBeck5 είπε:Μα και βέβαια... Μόλις του το ανακοίνωσα μου είπε, ε, αν είναι για τον Φώτη χαλάλι του. Να πάτε και με την ευχή μου ;D
:cigaret13 είπε:Το fuzz πάντως το σιχαίνομαι......![]()
Δεν έχω, αλλά ποτέ δεν μένω από γράπα....samy paraga είπε:Είναι παγίδα Αναξίμανδρε, φυλάξου, εκτός αν έχεις ιδιόκτητο αποστακτήριο ;D ;D ;D
Μπαααα, και της Πόντιας, η γυναίκα μου :-X, δεν αρέσει το Fuzz, αγαπημένο της πεταλάκι, το chorus, οπότε......τον Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου
AuditoryDriving είπε:Έχω χάσει λίγο τη συνέχεια, αλλά μιας και είσαι και συ μπάσσος δοκίμασε αν δεν το εχεις κανει ήδη ένα υψιπερατό (highpass) φίλτρο για να κόψεις λίγο τα πολύ μπάσσα πχ απο 200hz και κάτω για καλύτερο blending. :![]()
και εδώ σκάω ο τεχνοξενέρωτος, για να μην μου αισθάνεται κατά το δυνατόν και ο φίλτατος Φώτιος εργολάβ... ε σόρυ, μηχανικός στο μέλλον... ;DΤο έκανα, Τάκη, αλλά σαν να μου ακούστηκε (πως να το πω), "λεπτός", χωρίς συναίσθημα, σαν "μηχανικός"!
Εάν σου πω ότι στην τελευταία βέρσιον του κομματιού αυτό ακριβώς έκανα Νίκο, θα με πιστέψεις; Τώρα με τι αποτελέσματα, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..... :npap είπε:ακούγοντας στην περίπτωσή μας το track της φωνής μέσα στο mix περίπου στην τελική του "θέση" από πλευράς χροιάς - έντασης (με όλα του τα "καλούδια" eq, comp κλπ on) και με μια κλίση του φίλτρου στα 12db, "σαρώνουμε" ΑΡΓΑ την συχνότητα αποκοπής από αριστερά προς τα δεξιά...
χονδρικά στο σημείο (συχνότητα) που φτάνει στα αυτιά μας η πρώτη ηχητική "διαφοροποίηση" σταματάμε και πλέον προσεκτικά (και με την βοήθεια συνεχών οn-off του bypass), καθορίζουμε μικρομετρικά το ακριβές σημείο χρυσή τομή όπου αποχωριζόμαστε την "βρώμα", χωρίς να θυσιάσουμε τον όγκο και το "σώμα" χαμηλά... κάπου εδώ πειραματιζόμαστε και με τα db της κλίσης του φίλτρου, γιατί μια πιο ομαλή από μια πιο απότομη αποκοπή, παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και ανάλογα το όργανο ή το background απαιτείται κάθε φορά διαφορετική προσέγγιση...
Ότι έχω "μαυρίσει" και υπογραμίσει...... Τα solo είναι τρία, όσα και τα μέρη του track. Απλώς τα χαμηλώνω στην μίξη όταν μπαίνει η φωνή.....στο συγκεκριμένο λοιπόν, η γκρίνια μου θα περιοριστεί στις δυσανάλογες εντάσεις των κιθαριστικών φράσεων που "συνομιλούν" με την φωνή σου... έπρεπε να είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο...
εκτός αν η πρόθεσή σου ήταν εξ αρχής το όλον μουσικό θέμα να λειτουργεί ως "χαλί" στην απαγγελία σου ... οπότε και πάω πάσο...