Shady Roots live recording @ 133 Studio

bluesbrain

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλημέρα, με 3 φίλους στήσαμε μια blues μπάντα. Αυτό είναι ένα δείγμα από τη ζωντανή  ηχογράφηση μας στο 133 Studio στην Ηλιούπολη. Σχολιάστε ελεύθερα  :)

Η σελίδα της μπάντας στο fb https://www.facebook.com/theShadyRoots/

Φωνή - Αθηνά Τσιλιγκερίδου

Μπάσο - Θανάσης Γκιουλέας

Τύμπανα - Καναβάρης Γιώργος

Κιθάρα - Χρυσόπουλος Γιώργος

Ηχολήψία - Μιχάλης Σκαράκης

Πολύ καλοί παιδιά. Μπράβο!

Για νέα μπάντα το χετε.

Ωραία η rhytm section, καλή κιθάρα και βέβαια (always the star) πάρα πολύ καλή φωνή.

Αν μαζέψετε και την εμπειρία για το που "απλώνεστε", που "σφίγγετε", πως βγαίνει μπροστά ή δουλεύει πίσω η κιθάρα  και πως αντιδρά η rhytm section σε αυτό, θα γίνετε καταπληκτικοί.

Α, ναι. Φτιάξτε και δικά σας κομμάτια.

Καλή επιτυχία

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σου audiokosta, ο δρόμος της βελτίωσης δε τελειώνει ποτέ και έχουμε δρόμο να διανύσουμε :)

Μπραβο, μου αρεσει το παιξιμο σου στα blues, κ η κοπελια ειναι καλη στα φωνητικα.

fenderiarhs είπε:
Μπραβο, μου αρεσει το παιξιμο σου στα blues, κ η κοπελια ειναι καλη στα φωνητικα.
Ευχαριστούμε, η Αθηνά είναι το καμάρι του σχήματος, την ακούμε να τραγουδάει και παίζουμε και μεις καλύτερα !!  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγχαρητήρια σε όλους, καλή συνέχεια και γερά στομάχια εύχομαι.

Κατά τα λοιπά, είναι λίγο απαιτητικός  8) μεν-αλλά, όπως τα λέει ο audiokostas  ;).

ez είπε:
Συγχαρητήρια σε όλους, καλή συνέχεια και γερά στομάχια εύχομαι.

Κατά τα λοιπά, είναι λίγο απαιτητικός  8) μεν-αλλά, όπως τα λέει ο audiokostas  ;).
Ναι Ηλία, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, οποτε το κεφάλι κάτω και δουλειά  :) .

Επίσης ευχαριστώ για τη συμβουλη σου πριν καιρό για τον Pro JR, μου έλυσε τα χερια (στο εν λόγω βιντεο με αυτον εγραψα :-) )

Πολύ ωραίο φίλε μου.

Έχεις κάποια εξήγηση γιατί η κιθάρα σου μου ακούγεται πιο πολύ σαν tele παρά strat;

geroyannis είπε:
Πολύ ωραίο φίλε μου.

Έχεις κάποια εξήγηση γιατί η κιθάρα σου μου ακούγεται πιο πολύ σαν tele παρά strat;
Δεν το έχω σκεφτεί αυτό, φαντάζομαι ο συνδυασμός κιθάρας-drive-ενισχυτή δημιουργεί το τελικό αποτέλεσμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, άλλο ένα κομμάτι που γράψαμε εκείνη τη μέρα...

Συμφωνω με τους προλαλιαρηδες.

Θα προτεινα επισης στον κιθαριστα της μπαντας να ριξει μια ματια σε αυτο Ρυθμική κιθάρα σε ηλεκτρικό σχήμα. in Μουσική & Μουσικοί - Page 1 of 1

Και μιας και πηρα θαρρος με τις ... προτασεις, θα προτεινα επισης στον κιθαριστα να ψαχτει με τις συχνοτητες (you know χερτζ κλπ) και στον ηχοληπτη να παιξει λιγο στη μιξη με το balance (left right) της κιθαρας.

Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ... βεβαιως βεβαιως.

Spyros Delta είπε:
Συμφωνω με τους προλαλιαρηδες.

Θα προτεινα επισης στον κιθαριστα της μπαντας να ριξει μια ματια σε αυτο Ρυθμική κιθάρα σε ηλεκτρικό σχήμα. in Μουσική & Μουσικοί - Page 1 of 1

Και μιας και πηρα θαρρος με τις ... προτασεις, θα προτεινα επισης στον κιθαριστα να ψαχτει με τις συχνοτητες (you know χερτζ κλπ) και στον ηχοληπτη να παιξει λιγο στη μιξη με το balance (left right) της κιθαρας.

Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ... βεβαιως βεβαιως.
Να σαι καλά Σπύρο για τα σχόλια και τις προτάσεις σου, τσέκαρα και το ποστ που παρέθεσες, γράφει ενδιαφέροντα πραγματα  :)

άλλο ένα κομμάτι που γράψαμε εκείνη τη μέρα.... All your love με "βρετανικο" άρωμα α λα Bluebreakers

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back