- Πόντοι
- 6
Γεια χαρά σε όλη την παρέα.Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει σέρβις για το fantom x οπουδήποτε στην Κρήτη.Είναι κόστος η μεταφορά του και είναι και ρίσκο.Ευχαριστώ.
σωστό αυτό...mastropantelos είπε:Επαρχία.Με τα καλά της αλλά και τις δυσκολίες της.
Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες,η επαρχια ειναι πληγωμενη απο τετοιου ειδους περιπτωσεις.Ζω και εγω σε επαρχια και ειμαι παθων.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο περι της εκπαιδευσης καποιων τεχνικων.Ο πληκτρας μας εδω και χρονια ακολουθει την εξης μεθοδο για τεχνικα προβληματα που μπορει να του τυχουν.Το πακεταρει προσεκτικα ΜΕ το κουτι του και το στελνει με ΕΛΤΑ.Δεν γινεται να κανει διαφορετικα.Στην δικη σου την περιπτωση ομως περναει και απο θαλασσα οποτε και εκει δυσκολευουν ακομα πιο πολυ τα πραγματα. :-\ :-\ :-\mastropantelos είπε:Προσωπικά δεν παρεξηγώ κανένα και τίποτα.Από το διαδίκτυο όσο και αν φαίνεται παράξενο δεν παραγγέλνω.Αν το κάνω τότε θα πρέπει να κλείσω κι εγώ κάποια στιγμή την επιχείρηση μου.Όμως ευχαριστώ για τον κόπο.Είναι ωραίο να μοιράζεσαι αγωνίες.Πάντα υπήρχε αυτό στον κλάδο.Αλλά για μπείτε λίγο στη σκέψη του επαρχιώτη ή του νησιώτη.Θα μου πεις και τι να κάνει μια εταιρία αν δεν έχει αντικείμενο.Πρόταση μου είναι,αν δεν υπάρχουν,να εκπαιδευτούν ηλεκτρονικοί με διάφορα σεμινάρια που θα πραγματοποιούν εταιρίες κι ας μην είναι έμποροι κάποιας εταιρίας μουσικών οργάνων.