Γράφω κι εγώ εδώ γιατί ενδιαφέρομαι για semi-hollow... Δεν έχω ακόμα τα χρήματα αλλά έχω μπει στην διαδικασία της αναζήτησης μιας και δουλειά δεν έχω αυτές τις μέρες 
Έχω ένα blues junior και θέλω μια semi-hollow για alternative rock, blues, funk, rockabilly... Ταιριάζει και μια all-hollow για αυτά? αν ναι δεν έχω πρόβλημα να είναι και hollow...
Τα χρήματα όπως είπα δεν τα έχω μαζέψει αλλά δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 500-600 (αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό ας πάμε και λίγο πιο πάνω) και θα ήθελα:
+χοντρό μπράτσο
+f-holes
+bigsby (αν δεν έχει, θα θέλω να βάλω αργότερα)
+μαγνήτες όσο το δυνατόν καλύτερους
+ατάκα
+πολυτέλεια γιατί συμφωνώ στο ότι ταιριάζει σε τέτοιες κιθάρες...
-ΟΧΙ μαύρο χρώμα ή sunburst...
-ΟΧΙ πολύ μουντό ήχο
-ΟΧΙ ενοχλητικό feedback για τα είδη που θέλω να παίζω (ένα overdrive χρησιμοποιώ, όχι πολλά γκάζια)
Σύμφωνα με όσα διαβάζω και εδώ, μάλλον προσανατολίζομαι σε
-epiphone sheraton (μάλλον τηρεί όλες τις προδιαγραφές)
-gretsch G5122 (είναι λίγο ακριβή για την τσέπη μου, hollow και δεν ξέρω που μπορώ να την δοκιμάσω... αλλά όμορφη. )
-hagstrom viking (πολλοί θεωρούν λεπτό το μπράτσο)
-ibanez as (δεν έχει επίσης λεπτό μπράτσο επειδή είναι ibanez?
)
-ibanez af (είναι all-hollow και δεν ξέρω αν μου κάνει το all-hollow)
Αυτά τα ολίγα δηλαδή ζητάω κι εγώ... Δεν γνωρίζω και πολλά για τέτοιες κιθάρες, δεν είχα ποτέ αλλά έπαιξα με μία και έχω κολλήσει ;D Θα ήθελα να μου πείτε διάφορες προτάσεις όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτά που ζητάω για να περάσω όπου υπάρχουν να τις δοκιμάσω (αν ξέρετε και που τις έχουν αθήνα-θεσσαλονίκη θα με βοηθούσατε αρκετά).
Thanks

Έχω ένα blues junior και θέλω μια semi-hollow για alternative rock, blues, funk, rockabilly... Ταιριάζει και μια all-hollow για αυτά? αν ναι δεν έχω πρόβλημα να είναι και hollow...
Τα χρήματα όπως είπα δεν τα έχω μαζέψει αλλά δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 500-600 (αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό ας πάμε και λίγο πιο πάνω) και θα ήθελα:
+χοντρό μπράτσο
+f-holes
+bigsby (αν δεν έχει, θα θέλω να βάλω αργότερα)
+μαγνήτες όσο το δυνατόν καλύτερους
+ατάκα
+πολυτέλεια γιατί συμφωνώ στο ότι ταιριάζει σε τέτοιες κιθάρες...
-ΟΧΙ μαύρο χρώμα ή sunburst...
-ΟΧΙ πολύ μουντό ήχο
-ΟΧΙ ενοχλητικό feedback για τα είδη που θέλω να παίζω (ένα overdrive χρησιμοποιώ, όχι πολλά γκάζια)
Σύμφωνα με όσα διαβάζω και εδώ, μάλλον προσανατολίζομαι σε
-epiphone sheraton (μάλλον τηρεί όλες τις προδιαγραφές)
-gretsch G5122 (είναι λίγο ακριβή για την τσέπη μου, hollow και δεν ξέρω που μπορώ να την δοκιμάσω... αλλά όμορφη. )
-hagstrom viking (πολλοί θεωρούν λεπτό το μπράτσο)
-ibanez as (δεν έχει επίσης λεπτό μπράτσο επειδή είναι ibanez?

-ibanez af (είναι all-hollow και δεν ξέρω αν μου κάνει το all-hollow)
Αυτά τα ολίγα δηλαδή ζητάω κι εγώ... Δεν γνωρίζω και πολλά για τέτοιες κιθάρες, δεν είχα ποτέ αλλά έπαιξα με μία και έχω κολλήσει ;D Θα ήθελα να μου πείτε διάφορες προτάσεις όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτά που ζητάω για να περάσω όπου υπάρχουν να τις δοκιμάσω (αν ξέρετε και που τις έχουν αθήνα-θεσσαλονίκη θα με βοηθούσατε αρκετά).
Thanks
Τελευταία επεξεργασία από moderator: