Και delay,και wah wah και reverb τα πάντα έχει το παλικάρι.Γράφεις και με telecaster να φανταστω ;Superfunk είπε:Eνα τελευταιο ασΘμα για να κλεισει ωραια η χρονια
[soundcloud]
[/soundcloud]
Gretsch white falcon (μολις αλλαξα χορδες και παιζοντας ηρθε το ριφ ;D ;D )Γράφεις και με telecaster να φανταστω ;
ποτε των ποτων,το reverb ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ στα superfunk productions ;Dκαι reverb
Αν είναι δυνατον..πλάκα μου κάνεις;Superfunk είπε:Gretsch white falcon (μολις αλλαξα χορδες και παιζοντας ηρθε το ριφ ;D ;D )
δεν εχεις και αδικο...Λείπει νομίζω ένα μοτίβο που να χρησιμεύει ως συνδετικός κρίκος, στα πολλά θέματα που εναλλάσσονται στο κομμάτι.Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα για τον σκοπό αυτό το υπέροχο 0:24-0:30, που θα χρησιμοποιούσα ως κύριο μοτίβο, επαναλαμβάνοντάς το σε πολλά σημεία του κομματιού.
Καλό, θα μου έκανε άνετα για μουσική σε ταινία james bond, ειδικά ανάμεσα σε σκηνές δράσεις κλπ. Δε ξέρω αν συμφωνείτε και οι υπόλοιποι. Σκέψου κάπου εκεί ανάμεσα να έπαιζες και κάτι που να μοιάζει στο γνωστό θέμα.Superfunk είπε:Eνα τελευταιο ασΘμα για να κλεισει ωραια η χρονια
[soundcloud]
[/soundcloud]
Ρε Mike δείξε λίγο έλεος. Λίγο.[...] Γιατί και εγώ μόλις τωρα χορδες αλλαζα στην πρωτη μου ακουστική.Έβαλα κάτι 10ρες ghs custom shop.Τι σου λένε ;Πιστεύω να μη βγαίνω off topic.
Ζαβαρακατρανεμια ηλεος ηλεος.Αφού δεν μας είπε τι χορδες εβαλε του είπα εγώ.Calm my friend.There's nothing to worry about.Many greetings to Netherlands.otto## είπε:Ρε Mike δείξε λίγο έλεος. Λίγο.