Σε μι μινορε πεντατονικη

iznodur

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Εδώ ένα βιντεάκι και από εμένα, ακόμα μαθαίνω... έχω πολύ δρόμο μπροστά μου επαιζα για 3 χρόνια χαλαρά, μετά έκανα ενα διάλλειμα 5 χρόνων και τώρα έχω ούτε χρόνο που παίζω πάλι

Εξοπλισμός
Jazzmaster player ii, fender vibro champ και η πεταλιέρα μου :)

Μπράβο σου! Ωραίος ήχος και πολύ καλή προσπάθεια, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Περιμένουμε βιντεάκι με την SG vibrola.

Εφόσον φαίνεται πως έχεις μια καλή ιδέα για την Μι μινόρε πεντατονική στην ταστιέρα, θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο αλλά με περισσότερες τεχνικές, πχ να χρησιμοποιείς περισσότερο slide, legato, vibrato, bending κτλ

Eπίσης θα δεις ακόμα πιο θεαματική βελτίωση αν βγάλεις διάφορα σόλο από κανονικά τραγούδια E minor που σου αρέσουν. Πλέον backing tracks και tutorials για οποιοδήποτε σόλο θα βρεις παντού στο youtube. Το να μάθεις διάφορα σόλο θα σου ανοίξει ορίζοντες στην φρασεολογία σου έτη φωτός πιο γρήγορα από το να τζαμάρεις μια κλίμακα σε backing track.

Και πάλι μπράβο

Μπράβο σου! Ωραίος ήχος και πολύ καλή προσπάθεια, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Περιμένουμε βιντεάκι με την SG vibrola.

Εφόσον φαίνεται πως έχεις μια καλή ιδέα για την Μι μινόρε πεντατονική στην ταστιέρα, θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο αλλά με περισσότερες τεχνικές, πχ να χρησιμοποιείς περισσότερο slide, legato, vibrato, bending κτλ

Eπίσης θα δεις ακόμα πιο θεαματική βελτίωση αν βγάλεις διάφορα σόλο από κανονικά τραγούδια E minor που σου αρέσουν. Πλέον backing tracks και tutorials για οποιοδήποτε σόλο θα βρεις παντού στο youtube. Το να μάθεις διάφορα σόλο θα σου ανοίξει ορίζοντες στην φρασεολογία σου έτη φωτός πιο γρήγορα από το να τζαμάρεις μια κλίμακα σε backing track.

Και πάλι μπράβο
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις συμβουλές ναι προσπαθώ να κάνω και αυτό

Πολύ ωραίο tone, μπράβο σου. Επίσης τι ωραίο πράγμα ρολόι στον αριστερό καρπό σε αριστερόχειρα κιθαρίστα 😅

quote-a-man-s-got-two-shots-for-jewelry-a-wedding-ring-and-a-watch-the-watch-is-a-lot-easier-j...jpg

Πολύ ωραίο tone, μπράβο σου. Επίσης τι ωραίο πράγμα ρολόι στον αριστερό καρπό σε αριστερόχειρα κιθαρίστα 😅

Προβολή συνημμένου 53187
Ένα ταπεινό Seiko είναι αλλά όντως είναι ωραίο :) Σε ευχαριστώ έχω πολύ δρόμο ακόμα

Και εγώ παντρεμένος με παιδί ξεκίνησα ηλεκτρική :LOL:

Πολύ καλή η ηχογράφηση. Φαίνεται ότι είσαι άνετος και ότι ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Το σόλο προς τη μέση αρχίζει και ρέει καλύτερα. Ιδέες παράγονται άφθονες και παίζεις χωρίς σταματημό.
Συνέχισε έτσι, με πολλά backing tracks. Μόλις νιώσεις άνετος, πρόσθεσε κι άλλες νότες στην πεντατονική (να γινει πχ aeolian ή Dorian). Θα αποκτήσει άλλη δυναμική το παίξιμο σου.

Και εγώ παντρεμένος με παιδί ξεκίνησα ηλεκτρική :LOL:

Πολύ καλή η ηχογράφηση. Φαίνεται ότι είσαι άνετος και ότι ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Το σόλο προς τη μέση αρχίζει και ρέει καλύτερα. Ιδέες παράγονται άφθονες και παίζεις χωρίς σταματημό.
Συνέχισε έτσι, με πολλά backing tracks. Μόλις νιώσεις άνετος, πρόσθεσε κι άλλες νότες στην πεντατονική (να γινει πχ aeolian ή Dorian). Θα αποκτήσει άλλη δυναμική το παίξιμο σου.
Σ' ευχαριστώ πολύ εγώ παντρεμένος με δύο παιδιά ξεκίνησα για τα καλά :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back