Scorpions.Μοιαζει η φωνη του

JOHNNYwXw

Νέο μέλος
Πόντοι
6
H φωνη του καθιστερημενου μοιαζει λιγο με τοθ κλαους η οχι?

Την... τραγουδιστική προφορά (δεν ξέρω πως να το πω) μιμείται κάπως στα κουπλέ.

1:41 & 4:22 ;D κάτι τέτοια έκανα στο γυμνάσιο μιμούμενος για χαβαλέ τον Dickinson... μέσα στο μάθημα εννοείται και με έδιωχναν!

Πρωτη φορα βλεπω Βραζιλιανο να προσπαθει να μιλησει Αγγλικα με ...γερμανικη προφορα και να το ...πετυχαινει!

(Παιζει να εχει περασει ωωωρες βλεποντας Klaus) :D

Εγώ το βρίσκω αστείο..οχι τη φωνή, αλλά γενικά σα βίντεο

;D ;D ;D ;D

Δε νομίζω ότι μοιάζει καθόλου...ο τπυπος "προσπαθεί" να μοιάσει και τίποτα παραπάνω..απολύτως...

Εγω παντως πεθανα οταν ειδα οτι η μπαντα λεγεται Virgin Killers, και οχι δεν σκεφτηκα το δισκο των scorpions ;D

Στο μόνο που μοιάζει με το Klaus Maine είναι στην καράφλα.Τέτοια είχε το 1984 όταν το πρωτοτραγούδησε. ;D ;D

Είναι αυτό που θα λέγαμε… πέρασε και δεν ακούμπησε… ή πέρασε ξώφαλτσα. Πλάκα είχε…

bihlas87 είπε:
Την... τραγουδιστική προφορά (δεν ξέρω πως να το πω) μιμείται κάπως στα κουπλέ.

1:41 & 4:22 ;D κάτι τέτοια έκανα στο γυμνάσιο μιμούμενος για χαβαλέ τον Dickinson... μέσα στο μάθημα εννοείται και με έδιωχναν!
Oλοι τους μιμουνται

χαχαχαχαχαχχχαχ

Μιλαμε γελασα πολυ με το βιντεο οχι αστεια...

Γενικα εχει μια κωμικοτραγικοτητα.Ιδιως η επαφη με το φιλοθεαμον κοινο...

Νομιζω οτι οι υπολοιποι ειχαν μπαντα που επαιζε thrash,ψαχνανε τραγουδιστη,

ηρθε ο...αλφονσο μιγκελ μαινε,τον ακουσαν,δε βρηκανε αλλον και κατεληξαν σε scorpions tribute band...

the wind of change ρε παιδι μου...

Μπραβο τους ομως

Ο τραγουδιάρης ήταν ψιλά γράμματα για μένα...ο lead Κιθαρίστας (με κεφαλαίο Κ) έκλεψε την παράσταση.

Την... τραγουδιστική προφορά (δεν ξέρω πως να το πω) μιμείται κάπως στα κουπλέ.1:41 & 4:22  κάτι τέτοια έκανα στο γυμνάσιο μιμούμενος για χαβαλέ τον Dickinson... μέσα στο μάθημα εννοείται και με έδιωχναν!
LOL!!! Το καλύτερο  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back