- Πόντοι
- 38
Και την παρατησε ε? ;Dfusiongtr είπε:Ο Holdsworth έπαιζε με SG την δεκαετία του 70.![]()
Και την παρατησε ε? ;Dfusiongtr είπε:Ο Holdsworth έπαιζε με SG την δεκαετία του 70.![]()
Ναι την παράτησε και αυτήν και την Strat και παίζει με Carvin (και άλλες)!freerock1974 είπε:Και την παρατησε ε? ;D
...θέλω να υφαρπάξω τον τίτλο μέσ' απ' τα χέρια του Νέστορα. ;DJazzjoker είπε:Παρεμπιπτόντως είμαι αυστηρός γιατί...
Αυτο δε γινεται!Nestoras είπε:...θέλω να υφαρπάξω τον τίτλο μέσ' απ' τα χέρια του Νέστορα. ;D
Όταν η εξουσία χαλαρώνει, οι σφετεριστές βρίσκουν ευκαιρία.Nestoras είπε:...θέλω να υφαρπάξω τον τίτλο μέσ' απ' τα χέρια του Νέστορα. ;D
Ήρθε και η δική μου ώρα να σου πω ευχαριστώ βρε Πάνο. Τι δηλαδή, όλο εσύ θα μου το λες?hyperpanos είπε:Από μένα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ 8)
Thank you Terry!Mας τιμα το σχολιο σου.Terry RoscoeBeck5 είπε:Αγόρια, πολύ ωραίο και γκρουβάτο... Με έκανε να πιάσω το μπάσο στο χέρι και να τζαμάρουμε παρέα![]()
Μην τον φουντωνεις αυτον τον φουζιονγτρ γιατι αυτα ειναι τα "μεσα" που παιζει.kostas80 είπε:Λευτεριά στις ''έξω''![]()
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Κώστα! ;Dkostas80 είπε:Λευτεριά στις ''έξω''![]()
Σ' ευχαριστούμε πολύ για το πανέξυπνο σχόλιο!Αναπάντεχα ουσιώδες
Σταμάτα βρε συ. Κοκκινίζω, σαν πατζάρι έγινα. Ντρέπομαι. :-[Μην τον φουντωνεις αυτον τον φουζιονγτρ γιατι αυτα ειναι τα "μεσα" που παιζει.
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω το ζηλευω το παιξιμο του και δε ντρεπομαι να το πω!
Φατμέ-In και Out - YouTubegovanmaniac είπε:Ax αυτά τα in out, οnce you are in u can't get out ...![]()
![]()
ώπα τι έγραψα , κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα.... :
:
:
![]()
Σε πιστευω!Με Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα. ;D ;D ;D ;DLK είπε:Μπράβο Λεβέντες!!!!!! Έτσι τέτοια θέλω να ακούω Cosmo-πολίτικα πράγματα!!! Ορκίζομαι! ;D ;D ;D
Αυτο ισχει για τον αλλο.Δεν ξερω τιποτα για το θεμα.Και παιχταράδες και συνθετάρες!!!
Διχασμένη προσωπικότητα φίλος? ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Αυτο ισχει για τον αλλο.Δεν ξερω τιποτα για το θεμα.
Αυτές που έρχονται, όχι τις επόμενες!Λακη παρε δασκαλο κι ελατε γιορτες.Αναμενουμε!