Φίλε drummer_boy' date=' συγγνώμη που θα στη σπάσω αλλά είσαι τόσο σίγουρος ότι έκανες κάτι ουσιαστικό με τη συνομιλία σου με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού;Μακάρι να γίνανε τα πράγματα όπως τα φαντάζεσαι αλλά ένα σενάριο που μπορώ να σκεφτώ στα γρήγορα είναι ότι φέτος βαρέθηκαν να τρώνε στη μάπα αλλεπάληλες επιστολές παραπόνων από μαινόμενα συγκροτήματα που πιστεύουν ότι αδικήθηκαν (καλή ώρα) και προτίμησαν να κάνουν λίγο δημόσιες σχέσεις για να κόψουν τις πολλές μουρμούρες και ησυχάσει το κεφάλι τους.
Και στην τελική, τι έγινε που σε πήρε τηλέφωνο; Περάσατε στην επόμενη φάση; Αν τους έκανε τόση εντύπωση το demo σας, γιατί σας κόψανε; Μήπως τελικά δεν σας αδικήσανε; Μήπως τράβηξες την προσοχή τους με το mail σου και όχι με τη μουσική σου;
Για να μην το κουράσω το θέμα, συμφωνώ ότι αποκλείεται να είναι απόλυτα αξιοκρατικές οι διαδικασίες επιλογής αλλά πρέπει να προβληματιστείς και λίγο.
Αν θέλεις να μιλάς μόνο για γεγονότα (και όχι για τη δική σου γνώμη), δεν υπάρχει το "πιστεύω ότι μας αδίκησαν" σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχει μόνο το "μας πετσόκοψαν" στις περιπτώσεις που παίζεις live και ο ηχολήπτης κάνει εμφανώς τα δικά του, και το "μας έκοψαν" όπως έγινε με σας, χωρίς δικαιολογίες.
Στην προκειμένη περίπτωση, τον λόγο για τον οποίο κόπηκες άστον να τον ανακοινώσεις όταν θα τον ξέρεις στα σίγουρα κι εσύ ο ίδιος, γιατί τώρα δεν τον ξέρεις.
Όλα τα παραπάνω δεν στα λέω με κακή διάθεση, στα λέω γιατί κι εγώ πέρασα τη φάση που συμμετείχα σε διαγωνισμούς με κάποια μπάντα μου και επειδή μας κόψανε, θεωρήσαμε ότι μας αδίκησαν. Τώρα που τα σκέφτομαι όμως, καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν ήταν έτσι!
Φιλικά και με την ελπίδα να κάνω λάθος... 8)[/quote']
Κοίτα δεν έχεις άδικο, αλλά από την άλλη γενικά δεν είμαι τόσο καχύποπτος... Έλεος, αν τους θεωρούσα τόσο ξεφτίλες δεν θα έστελνα από την αρχή το demo...
Δεν εννοούσα πως τους έκανε εντύπωση το demo μας, αλλά το πείσμα μου...
Γενικά θεωρώ λογικά αυτά που μου λες, αλλά είναι μπλεγμένο θέμα... Απλά ήθελα να πω πως δεν είναι σωστό να βλέπουμε πως μας αδικούν (ή τουλάχιστον να το νιώθουμε) και να μην κανουμε τίποτα... Αυτό ήθελα να πω!
φιλε RoPe ναι είχα ακούσει demo άλλων παιδιών πολύ χειρότερα από το δικό μας από όποια πλευρά θες: παράτονα φωνιτικά, ελειπής ενορχήστρωση, παραγωγή να κλείνεις τα αυτιά σου, μίξη ότι να 'ναι και άλλα διάφορα... Για αυτό με είχε φάει το παράπονο... Αν απλά δεν είχαμε περάσει δεν θα με πείραζε...
Αυτά...