Schoolwave 2007 -- αποψεις γενικά....

λοιπόν καλησπέρα εχω λάβει μέρος και έχω παιξεί στο schoolwave 2006 αν κα παρατριχα λόγω προβλήματος...το schoolwave για μένα είναι ένα τρελό management χωρίς τέλος οι τύποι ζητάνε τα αντερά τους αλλά δίνουν πολύ καλες ευκαιρίες στα group για να φανούν καλά και μη... η αποψή μου είναι πρεσεξτε τι σας προσφέρουν κα εκμεταλευτιται το σωστά μην ενθουσιαζεστε γιατι πισω απο τα φώτα και ολα τα ωραία παιζουν αφάνταστα πραγματα....

Φίλε rover υπήρχαν πολύ καλά συγκροτήματα... Δες rosebleed για παράδειγμα..

Φίλε rover υπήρχαν πολύ καλά συγκροτήματα... Δες rosebleed για παράδειγμα..
Μονο το πιπινακι στα πληκτρα αξιζε..Τα παλλικαρια ψαχνουν να βρουν

αν αντιγραφουν πιο πολυ τους anathema ή τους him?Ντου και ξυλο :lol:

ο καθενας κανει την προσπαθεια του ρε pastelius.

αν αυτοι χρειαζονται ντου και ξυλο κατι αλλα ποζερια που παιξανε, τι χρειαζονται? φωτια και τσεκουρι? :twisted:

Δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσαν οι Rosebleed. Κακής αισθητικής ποζεριά και πολύ "δήθεν" το όλο σύνολο. Και το τραγουδάκι τους ήταν αρκετά μέτριο από τις δύο φορές που είδα το βιντεάκι...

Η καλύτερη (ή μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα) μπάντα που έχω ακούσει σε Schoolwave ήταν οι Ska Bangies που πήραν μέρος πέρυσι.

Υ.Γ. Μητσάκο, έχεις δίκιο. Καλή περίπτωση η πληκτρού! :lol:

Συμφωνώ με τα σχόλια του αγαπητού παστέλιους για το ξανθό πιπίνι, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ σωστό.

Τα συγχαρητήρια μου στον κάμεραμαν, ο οποίος με την έμφαση του σε ορισμένα χαρακτηριστικά της εν λόγω κορασίδος (03' 56") με βοήθησε τα μάλα έτσι ώστε να έχω μια περισσότερο εμπεριστατωμένη άποψη περί τούτου.

l_744dcc7378176f33bab1da44f04e0f25.jpg

l_706d4a1ed3b868e55c962b1033f74cda.jpg

Μου άρεσε επίσης ο ήχος του μπασίστα.

ο καθενας κανει την προσπαθεια του ρε pastelius.αν αυτοι χρειαζονται ντου και ξυλο κατι αλλα ποζερια που παιξανε' date=' τι χρειαζονται? φωτια και τσεκουρι? :twisted:[/quote']

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ΑΡΓΚ! ΚΜΠΑΟΥΜ! ΝΤΙΣ!

Tα πιο πολλα παληκαρακια απο εκει ολο και καποιον αντιγραφουν.Συγκεκριμενα οι rosebleed ψαχνουν να βρουν αν αντιγραφουν anathema,nightwish ή him.Αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι απο τετοια ηλικια την εχουν πιστεψει και νομιζουν οτι ειναι rock stars!!..Αυτα νομιζουν οτι κανουν επιδειξη μοδας και πιο 'αλητικου' ενδυματος.Ειδα ολες τις μπαντες και η μονη που μου αρεσε ηταν οι Ska Bangies,αλλα παλι δυστυχως τα παιδια εχουν σαφεις επιρροες απο Mano Negra(σαφεις αντιγραφες)!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ντου και ξυλο,καλα το ειπα... :lol: :lol: :lol:

Η καλύτερη (ή μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα) μπάντα που έχω ακούσει σε Schoolwave ήταν οι Ska Bangies που πήραν μέρος πέρυσι.
Συμφωνώ απολύτως!

Είδα το dvd μαζί με παρέα και ήταν η μόνη μπάντα που όλοι το βουλώσανε (και μερικοί πρασινίσανε εκ της ζήλειας τους).

Θα ήθελα βέβαια να ακούσω και κάτι δικό τους.

παρακολουθω εδω και μερες το εν λογω θεμα, κ προσπαθω να ακουσω κ να δω οσα περισσοτερα τραγουδια απο τις συμμετοχες.

το ενοχλητικο στην ολη κατασταση ειναι ο ακρατος μιμητισμος που επικρατησε στις εμφανισεις των περισσοτερων συγκροτηματων. νομιζα οτι εβλεπα καθε φορα κ γω δεν ξερω ποιους.

δεν θελω να ειμαι αυστηρος με παιδια που πηγαινουν ακομα σχολειο. κ που εχουν το θαρρος να ανεβουν πανω στη σκηνη, αρκει για να τα παραδεχτω, αλλα θεωρω οτι απ οσα ακουσα, μονο οι carbonated lemonade Παρουσιασαν ενα "ετοιμο" και "ωριμο" κομματι. απιστευτη φρεσκαδα, και ευφανταστη POP που θα ζηλευαν πολλες μπαντες (θα μπορουσε ανετα να ειναι επιτυχια των Pleasure):!:

μου αρεσαν επισης οι english handmande must και οι illusion(Οσο ακουω το κομματι τους μου αρεσει κ περισσοτερο).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
+1 Οι Carbonated Lemonade ΠΟΛΥ καλή φάση!! Πολύ έξυπνο τραγούδι, πολύ καλά δομημένο, καλή ενορχήστρωση, ωραία φωνητικά και αρμονίες. Με εντυπωσίασαν για να είμαι ειλικρινής, και είναι και οι μόνοι που μου έκαναν καλή εντύπωση.

Καλά σας άρεσαν οι Ska Bangies? Αντιγραφή μέχρι τέλους. Καλά, βέβαια μη λέμε και πάρα πολλά, 18 χρονών παιδιά είναι, ας μην περιμένουμε και την τρελή ωριμότητα (μουσικά), αλλά αν κρίνουμε απλά το αποτέλεσμα για μένα ήταν μετριότατοι. Τέλος πάντων.... :) Practice makes perfect ;)

Οι ska bangies και oi Lemonated Carbonated όντως αξιζαν απλά όπως όλοι θα είδατε τα περισσότερα συγκροτηματα παρουσιάζουν αυτό που έλεγα....Προσπαθουν να μιμηθούν άλλα συγκροτηματ και καλλιτεχνες χανοντας έτσι την δική τους "προσωπικότητα" στα τραγούδια...

Καλά σας άρεσαν οι Ska Bangies? Αντιγραφή μέχρι τέλους.
8O ....μα.... διασκευή παίζουν τα παιδιά... το El Vals Del Obrero των Ska-P (από δισκάκι του '96 μάλιστα).

(άσχετο που οι άσχετοι που έκαναν το dvd δεν ήξεραν τον τίτλο του τραγουδιού και έβαλαν ότι τους κόλλαγε... :lol: ...κατά τα άλλα μέσα στη μουσική... :twisted:)

18χρόνα με πνευστά (έστω 2)? Μπράβο τους και μαζί τους!!

Καλά σας άρεσαν οι Ska Bangies? Αντιγραφή μέχρι τέλους.
8O ....μα.... διασκευή παίζουν τα παιδιά... το El Vals Del Obrero των Ska-P (από δισκάκι του '96 μάλιστα).

(άσχετο που οι άσχετοι που έκαναν το dvd δεν ήξεραν τον τίτλο του τραγουδιού και έβαλαν ότι τους κόλλαγε... :lol: ...κατά τα άλλα μέσα στη μουσική... :twisted:)

18χρόνα με πνευστά (έστω 2)? Μπράβο τους και μαζί τους!!
Διασκευη παιζουν' date='ακριβως,δεν παει να πει οτι πρεπει να διατηρουν συγκεκριμενο image [και καλα'] μη χεσω.Αν δει κανεις αυτο θα παρατηρησει αυτο που λεω..Κατα τα αλλα μου αρεσαν κι εμενα,ειδικα για 18 χρονων παιδια.Επισης μου αρεσαν τα 2 πνευστα (που τους βρηκαν κι εγω ψαχνω ακομα) :lol: :lol:

ps:Ο Jello Biafra ειναι απλα θεος!Μετα το "Plastic Surgery Disasters"νομιζω,ειχε κατεβει και για προεδρος!Αφασια! :lol:

tha diafoniso peri pipiniou eixa mia epafi apo konta kai dn elege kai polla o fakos grafei tzami epano tis omos.....

Να πω και'γω μια γνώμη :)

Carbonated Lemonade καταρχήν είναι εξαιρετικοί/ες,είχα ξαναπεί γι'αυτές στο alternative myspace artists thread.Τις παντρεύομαι όπως είναι :)

Οι rosebleed που λέγατε ήταν πνιγμένοι στο delay κατα τ'αλλα συμπαθητικοί.

Δεν τα άκουσα όλα τα παιδιά,δε καταλαβαίνω καθόλου όμως αυτά που λέτε περι ύφους,τουπέ κλπ δεν διέκρινα κάτι τέτοιο.

Οι μόνοι που θα μπορούσα να πω οτι με ενόχλησαν -αλλα και πάλι αδιάφοροι μου είναι-είναι οι danger by design οι οποίοι μπορούν πρώτα να ξεφορτωθούν τις λεπτές παιδικές παιδικές φωνές τους και μετα να περάσουν σε brutal φωνητικά.

<¶σχετο>

spoilt μου θύμισες ένα σκηνικό απο friends σε σχέση με την επίδραση του φακού αλλα με αντίθετα αποτελέσματα.Έβλεπαν ένα βίντεο απο τότε που η monica ήταν παχουλή και ο chandler σχολίασε το βάρος της:

Monica-Shut up, the camera adds 10 pounds.Chandler-How many cameras are actually on you!

Ε, είμαι λίγο friends geek don't mind :)

¶σχετο>

προσωπικά βρήκα ενδιαφέρουσες κανά δύο γυναικείες φωνές (κυρίως στη χροιά)...στα χρόνια μου (δεκαετία 80 γαρ) για να βρεις τραγουδίστρια έστω και σαν "γλάστρα", έπρεπε να της τάξεις γάμο τουλάχιστον...(πόσο μάλλον στα 3.56' "προσόντα" που εύστοχα επισήμανε και ο Κωστής...) :lol: :lol: :lol:

πέρα αυτών θεωρώ άδικο να κρίνω μουσικά, έφηβους που ψάχνουν την ταυτότητά τους και έχουν την όρεξη να εκφράζονται έστω και μιμούμενοι τα ερεθίσματά τους σε πρώτη φάση...

έστω και ένας από όλους αυτούς να "ξεπηδήσει" ωριμάζοντας και να προσφέρει στο μέλλον, μου φτάνει...

Για τους υπόλοιπους μπράβο τους γιατί " ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΦΩΝΟΣ ΠΑΡΑ ΒΟΥΒΟΣ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΣ"...

ΥΓ. από την άλλη φυσικά καλά κάνουν και όσοι τους κρίνουν, γιατί από την στιγμή που είχαν τα κότσια να εκτεθούν δημόσια, πρέπει από τώρα να είναι έτοιμοι και δεκτικοί ώστε να αντιμετωπίσουν την όποια κριτική τους αναλογεί...

ειδα διαφορα video απο το web site...

Τι να πω, απλα το επιπεδο ειναι πολυ ανεβασμένο.

Στα χρονια τα δικα μου δεν παιζαμε ετσι και δεν ακουγομασταν ετσι. Μπραβο στα παιδια

Αν μπορούσα να ξεχωρισω μονο ενα θα ξεχωριζα χαλαρά το Μονόλογος Μαριονέτας - Υπόνια. Μου σηκώθηκε η τρίχα ρε παιδια ΜΠΡΑΒΟ! Ακουστε το μονο και δωστε προσοχη, "τα λογια ειναι πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεριταααα"

Μόλις είδα και άκουσα Carbonated Lemonade... Έχω μείνει μ@λ@κας!

Οι κοπελίτσες (και ο ντράμερ για να μην τα ισοπεδώνουμε) είναι καταπληκτικές, ειδικά για την ηλικία τους. Δεν το πιστεύω ότι παιδιά 17 ετών ξέρουν τον Edgar Allan Poe και μάλιστα τον μελοποιούν τόσο καλά! Χίλια μπράβο... :)

Εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω ότι οι Ska Bangies μου άρεσαν περισσότερο, μάλλον επειδή είχαν αυτή την ενέργεια και την "τρέλα" που ταιριάζει στην ηλικία τους. Και λόγω πνευστών! :lol:

παλι καλα που υπαρχουν καποιοι που γνωριζουν τον ποε και αλλους.

τα ξωτικα τα ειδε κανεις η υπαρχουν μονο στην φαντασια μου? για να ξερω αν εχω αρχισει να το χανω.

τα είδα κι εγώ τα Ξωτικά τα παιδιά είναι από το μουσικό Λύκειο Παλληνης

έπαθα μεγάλη πλάκα φοβερή μπάντα,

ακουστική κιθάρα + φωνή

ηλεκτρικό μπάσο

κλαρίνο - με παράξενους ήχους έπαιζε ο τύπος

2 κρουστοί

δυστυχώς δεν ξέρω ονόματα, επέστρεψα την επόμενη μέρα και έψαχνα από τους διοργανωτές κανα τηλέφωνο για συνεργασία με τα Ξωτικά δυστυχώς δεν τα βρήκα.

Trending...

Νέα θέματα

Back