Μονο το πιπινακι στα πληκτρα αξιζε..Τα παλλικαρια ψαχνουν να βρουνΦίλε rover υπήρχαν πολύ καλά συγκροτήματα... Δες rosebleed για παράδειγμα..
ο καθενας κανει την προσπαθεια του ρε pastelius.αν αυτοι χρειαζονται ντου και ξυλο κατι αλλα ποζερια που παιξανε' date=' τι χρειαζονται? φωτια και τσεκουρι? :twisted:[/quote']
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ΑΡΓΚ! ΚΜΠΑΟΥΜ! ΝΤΙΣ!
Tα πιο πολλα παληκαρακια απο εκει ολο και καποιον αντιγραφουν.Συγκεκριμενα οι rosebleed ψαχνουν να βρουν αν αντιγραφουν anathema,nightwish ή him.Αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι απο τετοια ηλικια την εχουν πιστεψει και νομιζουν οτι ειναι rock stars!!..Αυτα νομιζουν οτι κανουν επιδειξη μοδας και πιο 'αλητικου' ενδυματος.Ειδα ολες τις μπαντες και η μονη που μου αρεσε ηταν οι Ska Bangies,αλλα παλι δυστυχως τα παιδια εχουν σαφεις επιρροες απο Mano Negra(σαφεις αντιγραφες)!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ντου και ξυλο,καλα το ειπα... :lol: :lol: :lol:
Συμφωνώ απολύτως!Η καλύτερη (ή μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα) μπάντα που έχω ακούσει σε Schoolwave ήταν οι Ska Bangies που πήραν μέρος πέρυσι.
8O ....μα.... διασκευή παίζουν τα παιδιά... το El Vals Del Obrero των Ska-P (από δισκάκι του '96 μάλιστα).Καλά σας άρεσαν οι Ska Bangies? Αντιγραφή μέχρι τέλους.
Διασκευη παιζουν' date='ακριβως,δεν παει να πει οτι πρεπει να διατηρουν συγκεκριμενο image [και καλα'] μη χεσω.Αν δει κανεις αυτο θα παρατηρησει αυτο που λεω..Κατα τα αλλα μου αρεσαν κι εμενα,ειδικα για 18 χρονων παιδια.Επισης μου αρεσαν τα 2 πνευστα (που τους βρηκαν κι εγω ψαχνω ακομα) :lol: :lol:8O ....μα.... διασκευή παίζουν τα παιδιά... το El Vals Del Obrero των Ska-P (από δισκάκι του '96 μάλιστα).Καλά σας άρεσαν οι Ska Bangies? Αντιγραφή μέχρι τέλους.
(άσχετο που οι άσχετοι που έκαναν το dvd δεν ήξεραν τον τίτλο του τραγουδιού και έβαλαν ότι τους κόλλαγε... :lol: ...κατά τα άλλα μέσα στη μουσική... :twisted
18χρόνα με πνευστά (έστω 2)? Μπράβο τους και μαζί τους!!