O
OurDarkness
Guest

άκουσα κάτι για Roland? ;D
Ααααα.... και περιττό να σας πω ότι υπάρχει κι άλλο πολυφωνικό αναλογικό στα σκαριά.

25000 euros....OurDarkness είπε:Φαντάζομαι θα κοστίζει όσο ένας νεφρός.
Ειδικά στην Ελλάδα των παχυλών βαλαντίων, θα έχει μεγάλη απήχηση. ;D
με τόσα,συνδέω 5 moog voyager στη σειρά και βάζω και 10.000 ευρώ στην πάντα...mamonu είπε:25000 euros....
α ειπα και γω. θα παρω ενα για το σαλονι
Korgious είπε:με τόσα,συνδέω 5 moog voyager στη σειρά και βάζω και 10.000 ευρώ στην πάντα...
δεν διάβασα σχετικά με το θέμα στο ίντερνετ..αν η τιμή των 25000 ισχύει....τι να πώ τότε..
..το μεροκάματο να βγαίνει...mamonu είπε:... ο σχεδιαστης του ειναι ο Stefan Schmidt
Σπύρο, αν και δεν έχουν δοθεί ακόμη στην δημοσιότητα τα specs του Schmidt 8-voice, αμφιβάλλω ότι θα είναι τα ίδια με αυτά του P8.bloody_sunday είπε:Η Roland δεν νομίζω πως τα ακούει, όμως τα ακούει ο Dave Smith ο οποίος διαθέτει ένα θεσπέσιο όργανο ίδιων specs, το Prophet, με 1700 ευρώ...
OurDarkness είπε:Ο Stefan Schmidt ΔΕΝ είναι αυτός της NI, είναι απλή συνωνυμία.
Επίσης η τιμή των 25.000 δεν ξέρω από που προήρθε αλλά δεν ισχύει, καθότι ο ίδιος ο Schmidt δεν έχει δώσει τιμή. Φαντάζομαι ότι μετά την MESSE θα ξέρουμε.
Nομίζω ότι θα το κοστολογήσει γύρω στα 10.000 ευρώ που είναι "φυσιολογική" τιμή, αν αναλογιστεί κανείς ότι το έφτιαξε απολύτως μόνος του μέσα σε χρονικό διάστημα 8 ετών και ότι έχει 8 νότες πολυφωνία με full analog signal path.
Τα ακούς Roland? >
Προσωπικά τον συγχαίρω για αυτή την προσπάθεια και του εύχομαι κάθε επιτυχία.
bloody_sunday είπε:Δεν αμφιβάλλω πως θα πρόκειται για ένα τέρας, και λογικά δεν θα ακούγονται το ίδιο, αλλά η σκέψη μου ήταν καθαρά καταναλωτική και από πλευράς "τσέπης"... θα δεχτεί όμως κάποιος να κάνει ένα τέτοιο άλμα στη τιμή μόνο και μόνο για τις επιπλέον δυνατότητες? Είναι πολύ ελπιδοφόρο πως στηρίζεται αυτή η αγορά ακόμη και σήμερα, αλλά μέχρι ποιου σημείου?