Schecter Omen 6 FR

Μια χαρά είναι τα Schecterόνια τσάκωσα και γω μια πρόσφατα:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8757

Νομίζω ότι αν πας από αντιπρόσωπο εδώ θα σου κάνει καλύτερη τιμή μετρητοίς απ'ότι ο Thomann (δεν παίρνω και όρκο βέβαια).

Αν δεις και γενικά απόψεις στο νετ, οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι με τα Schecter.

Στην Αθήνα που βρίσκεις? Θέλω πολύ να δοκιμάσω μια... μου γυάλισαν και οι 7χορδες. Τις έχει δοκιμάσει κανείς?

Νομίζω τις φέρνει και το general music στην ακαδημίας δίπλα στα ΚΕΠ

Ρε συ την έχεις ακούσει και ψάχνεις να τις αλλάξεις μαγνήτες;;;

Χαλαρά, πήγαινε δοκίμασέ την και δες ότι σου κάθεται πρώτα. Πάντως νομίζω ότι οι μαγνήτες θα σου αρέσουν!

εχω στην κατοχη μου την schecter omen 7 extreme.

οι μαγνητες της ειναι δυναμιτης και γενικα πολυ καλο οργανο.

και coil tap τι αλλο θες δλδ?

το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το σεταρισμα οταν την παρελαβα.

απο intonation ηταν πολυ καλα. αλλα ηταν πολυ ψηλα οι χορδες. και ειχε και 10αρες η 11αρες περασμενες και εαν εκανες bend σου βιαζε απλα τα δαχτυλα.

βεβαια την εστρωσα. ενα αλλεν κλειδι θελει οχι τπτ αλλο. χαμηλωσα την γεφυρα (tuneomatic απλα πραγματα δλδ) και ισιωσα το μανικι

μπορεις να το κανεις και μονος σου εαν ξερεις κατι λιγα.

απο εκει και περα παιζει πολυ καλα το οργανο.

και φυσικα την πηρα απο το guitars.gr στα 325 ευρω(μα ποσο πιο εξεφτελιστικη τιμη πια?) και χωρις μεταφορικα σε δυο μερες(την δευτερη δλδ) ηταν στην πορτα του σπιτιου μου με αντικαταβολη. ααααπλα πραγματα.

και να πω κιολας οτι ο κυριος που εχει το καταστημα ειναι εξυπηρετικοτατος αμεσως απαντουσε στα μαιλς μου.

ααυτα.

schecter.

εαν οχι schecter τοτε μονο ibanez.

αααντε και εαν δεν ειναι και ibanez να ειναι gibson(αλλα μονο les paul ε)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back