Schecter με Seymour D. Blackouts;

Ναι οντως ο ντουκας ειναι καλος απο οσα εχω ακουσει και εχω επικοινωνισει μαζι του παλαιοτερα που ενδιαφερομουν για την hellraiser.Mην σας απασχολει η αποσταση καθως μπορει να γινει συνενοηση και να σας την στειλει π.χ με κουριερ(στειλτε mail να μαθετε)... Kαι custom κιθαρες κανει Nik Huber...και αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει μια ο ffmakis οποτε οποιος ενδιαφερεται ας ρωτησει ;)

Και στην hellraiser νομιζω μια αρκετα σεβαστη διαφορα απο thomann...και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που βλεπω οτι ο θωμας δεν εχει τις καλυτερες τιμες..γτ ειναι γελοιο οταν πλεον οσοι ασχολουνται με μουσικη ξερουν το thomann και πας σε μαγαζια εδω στην ελλαδα και σ λενε epi les paul custom 800E  :o :o που ακουστηκε???

Οι τιμες παιζουν παντου...αλλου πανω αλλου κατω :) Το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι ''μια πολυ καλη ερευνα αγορας μεσω google ;) και μετα βλεποντας και κανωντας

Ναι το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι μια καλη ερευνα... ;)

Απλα μου φανηκε γελοιο οταν εχω δει σε dv,musicstore,thomann την τιμη της custom epi και παω και μ 800Ε και τον λεω ειναι σχετικα ακριβη υπαρχουν Gibson στην τιμη της...και μ λεει χαρακτηριστικα "Οι ελληνες τι ειμαστε κλεφετεσ??"

σκεφτηκα να τον απαντησω..αλλα ειχε ενα Half stack που δεν ειχα πετυχει σε κανενα μαγαζι και ηθελα να δοκιμασω....::)

παιδες

ποιος μπορει να μου βρει μαγαζια απο α8ηνα??

και μερικες πληροφοριες για τ μαγαζακι στα ιωαννινα

thx  ;D  ;D  ;D  ;D

Για Ιωαννινα δεν ξερω φιλε γιατι και εγω ειμαι απο Γιαννιτσα.Παρε ενα τηλ. ή mail δεν ειναι τιποτα ;)

Kse lover είπε:
χαχα  :D ρε freddy ως τα σκεφτεσαι αυτα???

μια απορια εχω

το floyd rose κλειδωνει η 8α μ βγαλει τν πιστη??
Εχω δει πολλες-πολλες  αγγλικες-αμερικες κομμωδιες μαζι με ενα φιλο και εχουμε αποκτησει μια περιεργεη αισθηση του χιουμορ.

Οσο για την telesound δεν ξερουν καν οτι υπαρχει blackjack 7χορδη den ti fernoyn kan.

εγω 8ελω τν 6χορδη blackjack οχι τν 7χορδη!!!!

αυτιν π παρα8ετω στιν αρχη τ φορουμ

και στην περιπτωση τ tremolo υπαρχει καποιος οδηγος για κουρδισματα κ τετοια??

για κοίτα μία Σολωμού (ο δρόμος του Αν) και Τζώρτζ γωνία έχει ένα μαγαζάκι που έχει κάποιες schecter.

λαπτοπ..  :D :D :D

Σολωμού και Μπόταση είναι το μαγαζί

αλλά και πάλι δεν έχει

αυτή τη στιγμή ούτε φώτο δεν υπάρχει στην Ελλάδα :D

ελεος ρε spy τ τσιπης π εισαι!!!!  :P

gibson παιρνεις!!

κ μν ξεφευγουμε απο τ 8εμα!!!!  ;)  ;D  :P

εδω π τ λεμε ειμαι κ εγω λιγο τσιπης αλλα δν μ περισσευουν!!(15 χρονων ειμαι)[/glow]pt]

Ναι να μην ξεχνιομαστε...θελουμε πηροφορίες για το μαγαζι στα γιαννενα....

Μαλλον θα παρω κανα τηλεφωνο σημερα..

Πηρα τηλεφωνο στον Ντουκα και μ ειπαν οτι αυοτς που ασχολειται με τις κιθαρες(εκτος αυτες που φτιαχνουν εκει) λειπεί στο εξωτερικό.Οποτε οσοι θελετε θα ξαναπαρω την τρίτη και θα μαθουμε λετπομέρειες.... ;D

paranoid_gr είπε:
Πηρα τηλεφωνο στον Ντουκα και μ ειπαν οτι αυοτς που ασχολειται με τις κιθαρες(εκτος αυτες που φτιαχνουν εκει) λειπεί στο εξωτερικό.Οποτε οσοι θελετε θα ξαναπαρω την τρίτη και θα μαθουμε λετπομέρειες.... ;D
Πηρα και δεν το σηκωναν σημερα.Επισης εχει την εκθεση στη γερμανια 1-4απριλιου με της κιθαρες γιαυτο λειπουν ολοι.

οκ παιδια

εγω σημερα(σαββατο)ανεβαινω α8ηνα και 8α γυρισω ολα τ μαγαζια για να τν βρω

εχω πα8ει κολλημα απο τοτε που τν ειδα και ειδικα με τ χρωμα aged satin black και 3εχασα μονομιας τν esp ltp mp-600 σε ω χωρις FR

οσο για τ τρεμολο,σκεφτηκα οτι 8α εχουν ενδιαφερον ολες οι ρυ8μισεις ωσπου να τν φερω σε drop c

ωστοσο τ μεγε8ος χορδες να παρω για drop c??

11-54??

Kse lover είπε:
οκ παιδια

εγω σημερα(σαββατο)ανεβαινω α8ηνα και 8α γυρισω ολα τ μαγαζια για να τν βρω

εχω πα8ει κολλημα απο τοτε που τν ειδα και ειδικα με τ χρωμα aged satin black και 3εχασα μονομιας τν esp ltp mp-600 σε ω χωρις FR

οσο για τ τρεμολο,σκεφτηκα οτι 8α εχουν ενδιαφερον ολες οι ρυ8μισεις ωσπου να τν φερω σε drop c

ωστοσο τ μεγε8ος χορδες να παρω για drop c??

11-54??
Αμα πας και ρωτησεις ρωτα αμα εχουν την hellraise C7 χωρις FR .Και στειλε μηνυμα σε ποιον πηγες να παω να την παρω εγω περνω τηλεφωνα ολη μερα και κανεισ δεν σηκωνει τπτ.

για οσους ενδιαφερονται για schecter κι8αρες τα μονα μαγαζια που φερνουν ειναι τα ε3ης

Art Music (210 3821038) Ακαδημιας 69 Αθηνα

Ανδρομηδάς (210 3814672) Νικηταρα 3 Α8ηνα

AGGELIS DIMITRIOS

OIKONOMOY 38

+302108823660

ΑLEXAS I.A.

MENANDROU 39

+302105234433

VITOVARIS F.

KALOGEROPOULOS IR.G. I.A.

PATISION 220

+302108674090

ZOGRAFOU PARASKEVI

MPOTASI 8 & SOLOMOU

+302103803189

IHOAKOUSTIKI Ltd

HAR. TRIKOUPI 49

+302103839224

KOURMPIS PANAGIOTIS

THEMISTOKLEOUS 54

+302103615540

LIATIRIS CHRISTOS

CHALKIDOS 29

+302102525044

METALLINOS GEORGIOS

SOULTANI 12

METALLINOS GEORGIOS & co

SOULTANI 4

+302103846200

MIHAILIDIS PANAGIOTIS

+302102798555

PANAGOPOULOS GEORGIOS

TZORTZ 3

+302103301028

HOHAKLAKIS MIHALIS

KIPROU 23-25

+302107658502

St. Sarafi str - 122 41 Egaleo tel.+30 210 5698171

(Αν κανω λα8ος διωρ8οστε με)

Οσο για τν δικια μ

στο art musik περιμενουν μαλλον καποια παραγγελια και για τν telesound 8α παρω τν δευτερα π 8α εχουν γυρισει απο τ συνεδριο

Kse lover είπε:
Οσο για τν δικια μ

στο art musik περιμενουν μαλλον καποια παραγγελια και για τν telesound 8α παρω τν δευτερα π 8α εχουν γυρισει απο τ συνεδριο
Τα ιδια ειπαν και σε μενα....

οποιος ενδιαφερεται το art music εχει τς εξης:

Schecter blackjack 7χορδη

Schecter blackjack atx χωρις S.Duncan blackouts

Schecter hellraiser

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back