- Πόντοι
- 16
asdfq είπε:Κατ'αρχάς δε γίνεται συνήθως έτσι, (δλδ δεν αγοράζεις μια καλή κιθάρα μετά απο ψάξιμο για να την αλλάξεις την επόμενη μέρα εκτός και αν είναι η πρώτη σου και δεν ξέρεις ακόμα πανω κάτω τι ήχο θές - όχι ότι είναι κακός ο πειραματισμός - ή εκτός και έχεις λεφτά για πέταμα οπότε αγοράζεις όλους τους μαγνήτες που υπάρχουν και τους δοκιμάζεις στη δική σου)
2)Οι ''μαλακίες'' αναφέρονται στις hellraiser , που είναι super (εξηγησα παραπάνω)
3) Δεν ήξερα οτι τόση ώρα σηζητάω με τον loomis kai ton Thomson kana αυτόγραφo ρε παιδια με mail.
..........Προσοχή στο καλάμι.
Δεν εχω παρακολουθησει το Thread αναλυτικα αλλα εδω που τα λεμε εχω διαπιστωσει απο πολλους παραγοντες οτι η heallraiser 7 ειναι ενα απο τα καλυτερα 7χορδα οργανα με μια λογικη τιμη εκει εξω χωρις ο κατασκευαστης να πουλαει μουρη λογο logo.Οποτε δεν θελω μαλακιες για την hellraiser γιατι θα σηκωση την κολαση αν σε ακουσει να λες τετοια....
EDIT:Στην σελιδα 4 ειναι ενας τυπος απο το youtube ο οποιος εκτος του οτι ειναι ποσο χρονων και δεν ξερει να παιξει ΧΡΙΣΤΟ αλλαξε και τους EMG για να βαλει blackouts δλδ τι να πω τωρα????Σαν να παρεις μια ΒΜW Μ3 και τις αλλαξεις μηχανη να βαλεις απο FIAT 1000cc οτι ναναι δλδ μεχρι κι εγω παλια οταν ξεκινησα που δεν ηξερα τπτ πηρα μια gothic explorer και εβαλα EMG πανω οχι απο μπουζουκι μαγνητες.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: