satriani-the extremist

• Thread starter Thread starter maze
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K

maze

Νέο μέλος
Πόντοι
16
τωρα που απολυθηκα απο το στρατο προσπαθωντας να ξεσκουριασω εβγαλα αυτο το κοματι...ακουστε το και μετα αν σας ενδιαφερει θα σας πω εξοπλισμο κλπ ;D

εμενα μου αρεσε πολυ! 8) 8) 8)

ο στρατος κανει καλο τελικα.. :P

αντε λεγε.... :-X

maze είπε:
τωρα που απολυθηκα απο το στρατο προσπαθωντας να ξεσκουριασω εβγαλα αυτο το κοματι...ακουστε το και μετα αν σας ενδιαφερει θα σας πω εξοπλισμο κλπ ;D
καλός πολίτης-welcome back to life-

είδες πόσο σημαντικό είναι το φρέσκο ξεκίνημα;

που να ξεσκουριάσεις κιόλας τι θα ηχογραφήσεις

για πες τώρα και τον εξοπλισμό.....

Πάρα πολύ καλός! Τα συγχαρητήριά μου στον παίκτη! Και ο ήχος πολύ καλός!

Πολύ προσεγμένος ήχος! Μπράβο. Στο ριφ, γιατί δεν βάζεις πιο έντονο βιμπράτο στη νότα που κρατιέται; (Μι, στο 14 της 4ης χορδής)...

ευχαριστω παιδια,αν και δεν νομιζω να κανει καποιο καλο ο ελληνικος στρατος ;)

εχουμε και λεμε: προενισχυτης engl e570,τελικος brunetti rock it,καμπινα δικιας μου κατασκευης με ενα  μεγαφωνο eminence που μου ειχατε προτεινει καποιοι απο εδω..νομιζω το tonker..μικροφωνο hm.. κατι σαν το sm 58 και μια parker fly deluxe (οχι αυτη που μας κλεψανε >:( ) παντως τωρα που το ξανα ακουσα πρεπει να ηταν λιγο ξεκουρδιστη ;D

kultura είπε:
Πολύ προσεγμένος ήχος! Μπράβο. Στο ριφ, γιατί δεν βάζεις πιο έντονο βιμπράτο στη νότα που κρατιέται; (Μι, στο 14 της 4ης χορδής)...
βασικα ετσι μου βγηκε τη στιγμη που το ηχογραφουσα.αν το ξαναηχογραφουσα το πιο πιθανο ειναι να μου εβγαινε διαφορετικα 8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
7
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
23
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις