ενδιαφέρον κομμάτι με προοπτικές και σεβασμό στο ποίημα... μου άρεσε...
τώρα μια και είναι
pre release και
ίσως να έχει κάποιο νόημα μια γνώμη μου, να σας πω και δυο πράγματα που με "ενόχλησαν" στην
παραγωγή (ως τώρα και στο στάδιο που βρίσκεται βέβαια)...
πρώτον τα τύμπανα με το "κατσαρολέ"
hi hat που με γύρισαν πίσω σε ήχο προβάδικων τέλος 80s και μου αφήνουν μια "
ερασιτεχνική"
αίσθηση και δεύτερον το ωραίο μεν με το "Σαβοπούλειο ύφος" πνευστό ως παίξιμο, αλλά ηχητικά "
πνιγμένο" ανάμεσα στις κιθάρες, "κλινικό" με μάλλον τσεκουρεμένες με υπερβολικό q μεσαίες που δημιουργούν μια "
ασυνέχεια" στο συχνοτικό του φάσμα και μια "κρίση ταυτότητας" (τουλάχιστον στα παράξενα αυτιά μου)... είναι κλαρίνο?... είναι sax?... είναι sax που μικρό ονειρευόταν να γίνει κλαρίνο και μεταμφιέστηκε?... 8) ;D
κατά τα άλλα γεμάτη χαμηλά παραγωγή χωρίς να χάνει τον έλεγχο (με μόνο πρόβλημα την "διακριτότητα" των οργάνων -και της φωνής σε σημεία- χαμηλομεσαία) και μαλακές ψηλές που πάντα μου αρέσουν...
τώρα όλα αυτά που εμένα τον γερό παράξενο ενοχλούν, θα μπορούσε να είναι ηχητική σας "
άποψη"... θεμιτόν και κατά συνέπεια σεβαστόν, οπότε αυτόματα το μήνυμά μου θα αυτοκαταστραφεί σε 5,4,3,2,1...μπουμ...
και σόρυ αν σας την ψιλοέσπασα και ξεχάστε ότι το διαβάσατε...
;D
αν δεν όμως, δυστυχώς πρέπει να ξέρετε ότι εν προκειμένω "fix it in the mastering" δεν παίζει ως πιθανότητα...
καλή επιτυχία κι από μένα...