- Πόντοι
- 48
και να εμφανιστουν εγω θα τις βαλω τουλαχιστον ενα χρονο αφου πειραματιστουν αλλοι...δεν ειμαι για πειραματα πλεον τα βαρεθηκα...
200 ΜΒ / λεπτο ???beeros05 είπε:όταν περνουσα μια dv στο σκληρο (οχι σε εξωτερικό) με FW ο ογκος του βιντεο ήταν γυρω στα 200 ΜΒ / λεπτο και η ποιοτητα ηταν εξαιρετικη, αν θυμαμαι καλα ήταν PAL 25 FPS
Όλες οι DV κάμερες λοιπόν προσφέρουν μετάδοση FullDV από το Firewire, και όταν είναι να μεταφέρουν video μέσω της USB σύνδεσής τους τότε κάνουν downsample. Γιαυτό και η χαμηλότερη ποιότητα.Nearly all DV camcorders and decks have IEEE 1394 (FireWire, i.LINK) ports for digital video transfer. When video is captured onto a computer it is stored in a container file, which can be either raw DV stream, AVI, WMV or Quicktime. Whichever container is used, the video itself is not re-encoded and represents a complete digital copy of what has been recorded onto tape. If needed, the video can be recorded back to tape to obtain full and lossless copy of the original footage.Some camcorders also feature a USB2 port for computer connection. This port is usually used for transferring still images, but not for video transfer. Camcorders that offer video transfer over USB, usually do not deliver full DV quality.
dmilo είπε:Γιαυτό η μία ώρα full DV video (με ήχο 48KHz) είναι 105 Giga περίπου, ενώ σε DVD είναι λιγότερο από 3 Giga...
έχω την εντύπωση {αυτή τη στιγμή ψάχνω για βιβλιογραφία} ότι ως μαγνητικό μέσω αποθήκευσης, τα tapes miniDV μπορούν να αποθηκεύσουν 25Mbps ενώ με DVCproHD tapes φτάνεις τα 100 Mbit/s. Προσοχή: το HDV φορμάτ 720p σε miniDV μπορεί να γράφει στα ίδια tapes, αλλά για να χωρέσει η μεγάλη ανάλυση έχουμε διαφορετική συμπίεση {mpeg2 στα 19Mbps}gdevelek είπε:μα καλά, τι χωρητικότητα έχουν οι ταινίες/κασέττες DV?
όταν σε ρώτησα περίμενα μια τέτοια ακριβώς απάντηση, όχι ένα ξερό νούμεροdmilo είπε:Όσο για τη χωρητικότητα.... δεν παίζει έτσι. Είναι σαν να ρωτάς οι κασέτες VHS πόσο όγκο δεδομένων χωράνε![]()
Η χωρητικότητά τους είναι 60 λεπτά full frame PAL video (720x576/25fps) με 2 ή 4 κανάλια ήχου (2 στα 48kHz ή 4 στα 32kHz).
Ερασιτεχνικά. Περισσότερο λόγω "καλλιτεχνικού" θα έλεγα ενδιαφέροντος, αλλά αν δεν ξέρεις τα τεχνικά μαύρο φίδι που σ' έφαγεbeeros05 είπε:dmilo ασχολεισαι με video κλπ..?