Σας αρεσει αισθητικα η strat μου ? Ψηφιστε εχω δειλημα

aris 17561

Μέλος
Πόντοι
38
Ειμαι πολυ καιρο σε δειλημα αν η αισθητικη μου παρεμβαση στην στρατ μου ειναι καλη η οχι... Αλλωτε την βλεπω και μου αρεσει και αλλωτε εχω μια αμφιβολια... Ο μαυρος μαγνητης δεν γινεται να αλλαχθει παρολο που εχω και τον αντιστοιχο fender humbucker οπου ειναι στο ιδο χρωμα με τους μονους ... γιατι ειναι bareknuckle και ειναι τρομερος...

Εσας σας αρεσει το αισθητικο αποτελεσμα και αν οχι τι θα μπορουσα να αλλαξω για να το βελτιωσω ? Αν φτιαξετε και καμια ζωγραφια με τις αλλαγες που προτεινετε ακομα καλυτερα... Διαφορετικα ψηφιστε παραπανω για να βγαλω συμπερασμα...

Το χρωμα της δεν φενεται και πολυ καλα . ειναι περιπου μωβ και μπλε μαζι

Ευχαριστω...

img0119vo.jpg

img0118gf.jpg

Τέτοιο κουστούμι έχεις?...για να πηγαίνει με το pickguard? ;D ;D

1.JPG

Ωραία είναι,εσένα πάλι αν δεν σου αρέσει μπορώ να σε βγάλω από την δύσκολη θέση και να σου επιτρέψω να μου την χαρίσεις  ;D ;D ;D ;D

aris 17561 είπε:
... Καμια προταση ?
Έλα...σου έκανα και σχεδιάκι!!! Δές πόσο πηγαίνει ;D

MagaStrat.jpg

marathon είπε:
Έλα...σου έκανα και σχεδιάκι!!! Δές πόσο πηγαίνει ;D
Ουάοοοο  ;D

Μήπως όμως να τον βλέπαμε και με αυτή;  ;D

floral01.jpg

Ωραία είναι αλλά μια που το ζήτησες:

aris 17561 είπε:
Αν φτιαξετε και καμια ζωγραφια με τις αλλαγες που προτεινετε ακομα καλυτερα...
strat_zps53ac8597.jpg

;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μήπως όμως να τον βλέπαμε και με αυτή;  ;D
Θα έχουμε πρόβλημα...στον ράφτη!!!! ;D Λές ο ράφτης του Μάγκα, να φτιάνει και με λουλουδάκια? ;)

Jazzjoker είπε:
Ωραία είναι αλλά μια που το ζήτησες:

strat_zps53ac8597.jpg

;D
Νομίζω ότι έχεις δίκιο. Αν καταργήσει τον διπλό μαγνήτη- και βάλει μονοπήνιο- το όργανο θα στρώσει  ;D ;D ;D

aris 17561 είπε:
Ειμαι πολυ καιρο σε δειλημα αν η αισθητικη μου παρεμβαση στην στρατ μου ειναι καλη η οχι... Αλλωτε την βλεπω και μου αρεσει και αλλωτε εχω μια αμφιβολια... Ο μαυρος μαγνητης δεν γινεται να αλλαχθει παρολο που εχω και τον αντιστοιχο fender humbucker οπου ειναι στο ιδο χρωμα με τους μονους ... γιατι ειναι bareknuckle και ειναι τρομερος...

Εσας σας αρεσει το αισθητικο αποτελεσμα και αν οχι τι θα μπορουσα να αλλαξω για να το βελτιωσω ? Αν φτιαξετε και καμια ζωγραφια με τις αλλαγες που προτεινετε ακομα καλυτερα... Διαφορετικα ψηφιστε παραπανω για να βγαλω συμπερασμα...

Το χρωμα της δεν φενεται και πολυ καλα . ειναι περιπου μωβ και μπλε μαζι

Ευχαριστω...
Πρωτον τζασε το...perloid( η και εγω δεν ξερω τι ειναι δαυτο)pickguard και βαλε ενα λευκό.Δευτερον ο μαυρος μαγνητης μοιαζει σαν ταλιμπαν παραθεριστη στα φιτζι ;D οποτε λευκός και εκει.Και τριτον-αν και πολυ μπελαλιδικό για να το κανεις μονος σου-ξεκολλα την ταστιερα και αλλαξε την με μια ωραια maple να γουσταρεις και να..φωτιστει το οργανο οπως θα ελεγε καθε σωστος στυλιστας που σεβεται τον εαυτο του ;D.

Dreamdancer είπε:
Πρωτον τζασε το...perloid
έτσι...μαζί με αυτό θα εξαφανιστούν και τα κλαρίνα! ;D

μαυρα καπακια για τους μονους τα Pots και τον 5θεσιο

και εισαι αρχοντας! :)

Dreamdancer είπε:
Πρωτον τζασε το...perloid( η και εγω δεν ξερω τι ειναι δαυτο)pickguard και βαλε ενα λευκό.Δευτερον ο μαυρος μαγνητης μοιαζει σαν ταλιμπαν παραθεριστη στα φιτζι ;D οποτε λευκός και εκει.Και τριτον-αν και πολυ μπελαλιδικό για να το κανεις μονος σου-ξεκολλα την ταστιερα και αλλαξε την με μια ωραια maple να γουσταρεις και να..φωτιστει το οργανο οπως θα ελεγε καθε σωστος στυλιστας που σεβεται τον εαυτο του ;D.
Aμα μπει τετοιο pickguard

http://altomusic.com/shop/images/product/115864-0eb3023850dfdfe6e832b4b1e9a2003a.jpg

Mε humbucker λευκο ? Τι λετε ? Γιατι ολοι μαγνητε μονοι αν και μου αρσουν αισθητικα δεν βοηθανε για την μουσικη που παιζω...

Προσωπικά, θα άλλαζα χρώμα στο pickguard και δεν θα πήγαινα για άλλο pearl-οειδές. Striaight up black or white. Α, και θα κράταγα τον humbucker που τα σπάει, το pickguard θα το έκανα να παίρνει 2 humbuckers (ΜΟΝΟ) και θα τον ταίριαζα με έναν neck humbucker. Νησάφι με τους sigles....

Και το χρωματάκι της κιθάρας δεν θα το άγκιζα (λόγω χρημάτων), εκτός αν έχεις χρήμα και χρόνο να την βάψεις άλλο χρώμα μόνος σου.

Αφού μας ρώτησες...

Dreamdancer είπε:
Και τριτον-αν και πολυ μπελαλιδικό για να το κανεις μονος σου-ξεκολλα την ταστιερα και αλλαξε την με μια ωραια maple να γουσταρεις και να..φωτιστει το οργανο οπως θα ελεγε καθε σωστος στυλιστας που σεβεται τον εαυτο του ;D.
Α, εσύ συνεχίζεις να με εκπλήσσεις ευχάριστα (μετά τους Rush)  ;D

Είναι κάποια χρώματα που ΑΠΛΑ θέλουν maple ταστιέρα για να «δείξει» το κούτσουρο. Αυτό το σιμπλεδάκι είναι που είναι σκούρο, είναι και το ρόουζεγουντε- καλιακούδα  ;D 

Sakis_Gallo είπε:
μαυρα καπακια για τους μονους τα Pots και τον 5θεσιο

και εισαι αρχοντας! :)
+1 και άσπρο pickguard

Έκτορας είπε:
Προσωπικά, θα άλλαζα χρώμα στο pickguard και δεν θα πήγαινα για άλλο pearl-οειδές. Striaight up black or white. Α, και θα κράταγα τον humbucker που τα σπάει, το pickguard θα το έκανα να παίρνει 2 humbuckers (ΜΟΝΟ) και θα τον ταίριαζα με έναν neck humbucker. Νησάφι με τους sigles....

Και το χρωματάκι της κιθάρας δεν θα το άγκιζα (λόγω χρημάτων), εκτός αν έχεις χρήμα και χρόνο να την βάψεις άλλο χρώμα μόνος σου.

Αφού μας ρώτησες...
Δεν χωραει η κιθαρα δευτερο humbucker δυστηχως...

Βασικα σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να βαλω ενα λευκο pickguard με 2 μονου και ενα λευκο hotrails... Αλλα οσο να ναι μετα απο bare knuckle τι να μου πει ο Hot rails... ?  ::)

H μεξικάνα Midnight Blue που έχεις, δέχεται ευχάριστα τα κάτωθι pickguard.

Black (που μπλεδίζει και είναι καλύτερο από το..) perloid ή Blue (μάλλον έντονο και λίγο μονοχρωμία) perloid, Abalone (ακριβό αλλά σπέρνει), Blue flower (σαν την κιθάρα που παραθέσαν).

Τα καλύματα μαγνητών ένα χρώμα πλίζ και ο διπλός πίσω θέλει φερετζέ (όχι μπούργκα)

Μπορείς και tort (προς καφέ και όχι κόκκινο) και αν το χοντρύνεις το παιχνίδι, πας σε χρυσό hardware.  :o

Αν θέλεις κάτι άκακο πήγαινε στο σίγουρο μαύρο και αν θέλεις να πλήξεις από βαρεμάρα τις χορδές σου βάλτες να βλέπουν άσπρο.

To off white pearloid σου δεν παίζει ούτε για πείραμα αχρωματοψίας

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Είναι κάποια χρώματα που ΑΠΛΑ θέλουν maple ταστιέρα για να «δείξει» το κούτσουρο. Αυτό το σιμπλεδάκι είναι που είναι σκούρο, είναι και το ρόουζεγουντε- καλιακούδα  ;D  
Ετσι..αν ομως οπως ειπε πχ ο φιλος παραπανω διαλεξει μαυρο pickguard τοτε η rosewood ταστιερα οπως ειναι με την..μωβαδουρα ;D θα δειχνει πολυ περισσοτερο ;).

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back