- Πόντοι
- 1,168
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τις παρουσιάζω όμως με ταλέντο.yannis37 είπε:πάλι μπουρούχες μας ανέβασες? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
τζετ!!!!!![]()
Να του βάλεις φαγουροσκονη του κ....υ σου ! 8)Nestoras είπε:Τέλος πάντων, επειδή με τρώει ο κ...ς μου θα συνεχίζω ν' ανεβάζω πράγματα που παίζουμε στις πρόβες μ' όλα τα λάθη και το μέτριο ήχο και για έναν άλλο λόγο.
Και χαμοντ εχει το μαγαζι..ακουγεται σε ολο το κομματι. Είπα να του πεταξω ομως κατι το διαφορετικο στο σολο..πιο επιθετικο.Τα πληκτρα με πεταξαν εξω απ το υφος(ο ηχος).Χαμοντ καθολου εχει το μαγαζι?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
+1000 για το κίνητρο!!!Nestoras είπε:Τα κομμάτια που παίζουμε είναι ως επί το πλείστον άγνωστα στο ευρύ κοινό, οπότε αν κάποιος γουστάρει μπορεί να ψάξει το αυθεντικό και να μάθει την εν λόγω μπάντα που πιθανόν να αγνοούσε.![]()
Δηλ. μόνο στην Εύη στη Gkou και .... Εκτός αν έχουμε και τίποτε κρυφές.marathon είπε:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κορίτσια...καλή χρονιά να έχουμε!!
Nεστορα το κομματι δεν το ηξερα αλλα δεν πιστεψα οτι ειναι δικο σας.Nestoras είπε:Επ' αυτού έχω να πω ότι το original κομμάτι δεν έχει διφωνίες και ο Alex Harvey είναι ίσως και πιο θεατρικός στην ερμηνεία.
1)Τελικά σ' αυτό το σάιτ λίγοι normal κυκλοφορούν.LK είπε:1)Nέστορα- Korgious , ΜΑ το θεώ θα παντρευτώ μόνο και μόνο για να κάνω θεματικό γάμο με εσάς στο Πατάρι!!!!
2)Έχω καιρό να ακούσω ΕΙΚΟΝΕΣ και ΜΥΡΩΔΙΕΣ.
Santa Claus = Santa Nicolaus = Άγιος ΝικόλαοςNestoras είπε:Από που κι' ως που Claus = Βασίλης και όχι Αντώνης.
Καλή χρονιά σ' όλους.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nick_St._NicholasV3oDoR είπε:Santa Claus = Santa Nicolaus = Άγιος Νικόλαος![]()
Και σε είχα για νεώτερο, καλή χρονιά Middle-aged Harris.Τι μου θύμησες τώρα… Ο Alex Harvey ήταν το πρώτο live που πήγα, το 1981 στο Σπόρτιγκ, κανά-δυο χρόνια πριν πεθάνει.