• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Russian Circles live στο Rodeo, 17 Aπριλίου. Μην τους χάσετε!

bloody_sunday

Μέλος
Πόντοι
38
Οι Russian Circles, ίσως το πιο αγαπημένο μου συγκρότημα αυτήν την εποχή, παίζουν στο Rodeo (http://www.myspace.com/rodeoliveclub) στις 17 Απριλίου.

Toυς είχα ανακαλύψει μάλλον κατά τις αρχές του 2008 ή τέλη 2007, και είχα την τύχη να τους δω λίγο αργότερα. Παίζουν instrumental post rock, με ταξιδιάρικα τραγούδια που ποικίλλουν από ευφάνταστα άγρια ριφ με φοβερό drumming μέχρι πολύ όμορφα ηχητικά τοπία. Χαρακτηριστική είναι η έξυπνη, εντατική (και αρκετά δύσκολη όπως έχουν παραδεχθεί σε συνεντεύξεις τους) χρήση λούπερ. Οι λάιβ εμφανίσεις τους είναι πολύ δυναμικές, αν και υπάρχει ο κίνδυνος να θαφτούν ηχητικά λόγω μεγάλων εντάσεων σε μικρό χώρο. Έχουν βγάλει τρία άλμπουμ μέχρι στιγμής, εξίσου ωραία. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Απολαύστε τους:

http://www.youtube.com/watch?v=Hh5ni5L-MSc

http://www.myspace.com/russiancircles

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενδιαφέρον άκουσμα… μου θυμίζουν σε κάποια σημεία και κάτι από Tool. Καλό tip μας έδωσες bloody, από αυτό που ακούω νομίζω ότι θα τα ψάξω τα παλικάρια. Έχουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, θα τους τσεκάρω,

Έχουν παίξει σαν σαπορτ σε περιοδεία των Tool, αλλά δεν έχουν αυτό το υπερ-εγκεφαλικό trippy στυλ που κάποια στιγμή γίνεται κουραστικό. Έχουν πιο compact και straightforward τραγούδια που δεν φοβούνται να ροκάρουν άγρια, αλλά όχι κοινότυπα. Eπίσης, μπορούν να παίξουν και πιο όμορφα και γλυκά τραγούδια όπως αυτό:

Έχω δει και άλλα συγκροτήματα του είδους (πχ Red Sparowes), που είναι ωραία αλλά κάποια στιγμή προσωπικά τα ακούω να κάνουν κοιλιά. Αυτοί (και οι άπιαστοι Mogwai) όχι...

Κάτσε τώρα γιατί με κόλλησες… είμαι στην σελίδα τους και ακούω το melee. Βρε συ, αυτοί είναι καλοί. Αλλοπρόσαλλοι  σαν στυλ, αλλά πολύ ωραίοι- μιλάμε ότι το melee ξεκινάει σαν… Massive Attack και μετά παίρνει κεφάλια…

Το σκέφτομαι αρκετά, αλλά μέχρι τότε δε μπορώ να πω για σίγουρα.

Όντως πολύ ωραίοι.

Bloody επειδή μέχρι τα μέσα Απριλίου ποιος ζει ποιος πεθαίνει, αν δεν σου κάνει κόπο, καμιά βδομάδα πριν το live ρίξε ένα post να μας το θυμίσεις, γιατί τα παλικαράκια αξίζουν τον κόπο. 

Το χει βάλει στο ημερολόγιο. Θα φαίνεται στη 1η σελίδα κανονικά.

μπράβο ρε μπλάντη!

Δεν τους ήξερα κ μ άρεσαν ολα!

πραγματικά σουπερ ντράμερ!

θα ήθελα να παω να τους δω... τα ξαναλέμε τον Απρίλη

Μόλις είδα το topic αυτό και πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν, λίγοι μεν αλλά καλοί, στο noiz που ψάχνονται με διαφορετικές μουσικές!!!

Είμαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η μπάντα μας έχει την ΤΙΜΗ να ανοίξει το live γι’αυτήν την πολύ αξιόλογη μπάντα!! Λεγόμαστε Tenderness Of Wolves και αν κάποιος από εδώ παρευρεθεί στη συναυλία, ας έρθει να ρίξει έναν χαιρετισμό. Οι Russian Circles είναι πραγματικά εξαιρετική μπάντα στα live τους. Αν κάποιος βρίσκει ενδιαφέρον το υλικό τους, η live τους εμφάνιση πιστεύω ότι θα τον ενθουσιάσει.

Όσο για το Rodeo…. Χμμ… θα δείξει. Οι μεγάλες εντάσεις είναι ένα θεματάκι, αλλά αν υπάρχει μεράκι το αποτέλεσμα μπορεί να βγει καλό! Ένα μεγάλο + είναι η μη ύπαρξη φωνητικών (και στις δύο μπάντες) που θα κάνει τα πράγματα λίιιγο πιο εύκολα. Θα δείξει.

Αυτά από εμένα. Thanks Τάκης.  :)

μπραβο μεγάλε, καλή επιτυχία.

Επιτέλους, πολύ άνυδρος post χειμώνας φέτος...

Evilnye είπε:
Το χει βάλει στο ημερολόγιο. Θα φαίνεται στη 1η σελίδα κανονικά.
ευτυχως που το εκανες και το ειδα Ευη. θενκς ! Δεν το χανω! 

ειναι λιγο ακαταλληλος ο χωρος βεβαια αλλα τι να κανεις...

Δεν το είχα κάνει εγώ. Για να μπει και η επισήμανση στην 1η σελίδα αυτή το κάνει μόνο ο αρχικός αποστολέας ενός θέματος δημιουργώντας και την εκδήλωση στο ημερολόγιο.

Καλησπέρα. Σας παραθέτω την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας:

"Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

RUSSIAN CIRCLES

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.΄

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ

ΤΡΙΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ

STAY TUNED"

Αν υπάρχει τίποτε νεότερο θα ενημερώσω και από εδώ! Thanks... :-\

αμαααν κ τωρα μπηκα να δω ώρα κλπ

μπραβο ρε takissam μας εσωσες!  :)  :)  :)

και μολις ειδα στο space οτι θα δουμε και εσας! πολυ ωραια!

(για κοιτα, το εγραφες μια σελιδα πιο πριν)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδες tickets και τα λοιπά έχουν αλλάξει και περιμένουμε απλά να δούμε αν θα γίνει τελικά η πτήση!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι μπάντα που πρέπει να δούμε :)

Εμείς αύριο θα είμαστε stand by για τη...μετακόμιση... (όποιος καταφέρει να έρθει θα καταλάβει γιατί το λέω ;)).

Θα γράψω και αύριο εδώ μόλις ξέρουμε και επίσημα το αν πάτησαν το πόδι τους στη χώρα μας!

Χαιρετώ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back