RUSH live in Cleveland 2011

πήγα μέχρι το Δουβλίνο πέρυσι για να δω την αφεντιά τους (και σκέφτομαι να τους δω κάπου στην ευρώπη και το 2013 που ξανάρχονται).....ότι καλύτερα έχω δει στη ζωή μου, και το show άψογο (3 ώρες διάρκεια)

mentalvortex είπε:
πήγα μέχρι το Δουβλίνο πέρυσι για να δω την αφεντιά τους (και σκέφτομαι να τους δω κάπου στην ευρώπη και το 2013 που ξανάρχονται).....ότι καλύτερα έχω δει στη ζωή μου, και το show άψογο (3 ώρες διάρκεια)
Μπα... μπα... Είχε πάει και ο ανιψιός μου και πέρασε φανταστικά. Ήταν ωραία που μαζεύτηκε κόσμος από όλο τον πλανήτη- και απ' ότι μου έλεγε ήταν κάτι μπαρ που έκαναν Rush parties και δίνατε όλοι το παρόν  8) με πάρα πολλές μπύρες  ;D

Πάντως 3 Ιουνίου παίζουν Άμστερνταμ και το έχω τάξει στον εαυτό μου. Πριν πεθάνω θα τους δω  ;D ;D ;D

ΥΓ: Περικλή το κάνεις επίτηδες  ;D ;D ;D  ;)   

ήταν όντως φανταστικά και το venue απλά από άλλο κόσμο...ακουστική, άνεση, τεχνολογία, τα πάντα... κι εγώ με την παρέα μου, για αμστερνταμ λέγαμε!

Απλά η μεγαλύτερη μπάντα στο πλανήτη Γη..

Απλά...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ

;D ;D

neeq είπε:
Και να σκεφτει κανεις, ότι ειναι Καναδοι... ;D
Μα γιατί;  ::) Τι έχουμε κατά των Καναδών;  :D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μα γιατί;  ::) Τι έχουμε κατά των Καναδών;  :D
Τους αδελφούς Baldwin.  ;D

il_dottore46 είπε:
Βγάλαν τους Nickelback  ;D
Τώρα μου θύμισες κάτι από το South Park  ;D ;D ;D Εκεί τους κατηγορούσαν ότι έβγαλαν τον... Bryan Adams  ;D ;D ;D

ΥΓ: Περικλή το κάνεις επίτηδες  Grin Grin Grin  Wink   

NAI!! ;D

NAI!! ;D

NAI!! ;D

@Fatalv :ηλικιακα ναι ειναι .

@terry :υπαρχει και φαρμακο (αντι-RUSH ) για αρρωστους σαν και εσενα και τον fatalv .

Παω στο φαρμακειο της γειτονιας μου να σας το αγορασω  8) 8) 8) 8) 8) 8)

pericles είπε:
@terry :υπαρχει και φαρμακο (αντι-RUSH ) για αρρωστους σαν και εσενα και τον fatalv .

Άσε φίλος, αυτή είναι ανίατη περίπτωση  ;D

Το μόνο «φαρμακείο» βρίσκεται δίπλα από το Amsterdam Arena, το Ziggodome- και το «φάρμακο» θα διατίθεται στις 3 Ιουνίου  ;D 

pericles είπε:
@Fatalv :ηλικιακα ναι ειναι .

1. Ηλικιακά! Σωστός.. ;)

2. Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα..

Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα..

Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα..

Δεν ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα.. ;D :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back