Roseace

Βαζεις μεσα στο ταψι το maple, κοβεις και τεσσερις πατατες, δυο καροτα, δυο κολοκυθακια και καμια πιπερια, μπολικο λαδι αλατι και πιπερι, το βαζεις για 40 λεπτα στο φουρνο στους 180 βαθμους, και εχεις ΚΑΙ ταστιερα ΚΑΙ μπριαμ, γλυτωνεις και το διπλο ρευμα.

Φίλως χωρίς μελιτζάνες, ούτε μπριάμ έχεις ούτε ταστιέρα.

Αφτό το φαί είναι roseacer στον φούρνο με λαχανικά ασούμε.

Υπαρχει λύση για αυτό;
Οπότε για να επανέλθουμε στο αρχικό ερώτημα, όπως το αντιλαμβάνομαι η ταστιέρα θα ξεβάφει μέχρι... νεωτέρας- τουλάχιστον έως ότου να αφαιρεθεί το χρώμα ως έναν βαθμό (;), στεγνώσει (;) ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...  

Οπότε για να επανέλθουμε στο αρχικό ερώτημα, όπως το αντιλαμβάνομαι η ταστιέρα θα ξεβάφει μέχρι... νεωτέρας- τουλάχιστον έως ότου να αφαιρεθεί το χρώμα ως έναν βαθμό (;), στεγνώσει (;) ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...  
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Νομίζω ότι το roseacer είναι όντως κάποιου είδους maple, το οποίο το περνάνε από θερμική επεξεργασία, για να αντικαταστήσει συνήθως το rosewood.

Ε, τώρα αν τους βγει λίγο πιο ανοιχτό ή με ξανθές ανταύγειες, το περνάνε ένα χεράκι χρώμα.

Σε κάποια ΗΒ όργανα που πριν έγραφε rosewood στην ταστιέρα, τώρα γράφει roseacer.

Αλλά Τέρυ μου, δες το και λίγο ... "πονηρά".

Αμανήτανε backed/ roasted maple, θα το έγραφε ακριβώς έτσι στα specs, γιατί είναι δημοφιλές αυτό το ξύλο, και θα "πούλαγε".

Για να το γράφει roseacer .... άλλο πράγμα (αν και σχετικό) θα είναι.

Άλλο ένα όργανο με roseacer ταστιέρα.

https://www.thomannmusic.com/harley_benton_hbo_600tb_bundle.htm
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Κατ' αρχήν Κώστα καλωσήρθες.

Αν μιλάς για roseacer ταστιέρα, πιθανότατα αναφέρεσαι σε Harley Benton.

Αν όντως είναι έτσι, λογικά είναι βαμμένη και βγάζει η μπογιά στα χέρια.

Δες εδώ ...
Σταματησε να ξεβαφει μετα απο μερικα παιξιματα. Εβενος ειναι.

Το δικό μου βγάζει εμφανώς λιγότερη μαυρίλα...θα δείξει η πορεία.

Όσο παίζεις, θα βγάζει όλο και λιγότερη.

Σταδιακά με το παίξιμο και το καθάρισμα της ταστιέρας θα είναι οκ.

Και βέβαια να υποθέσω ότι καθάρισμα με lemon oil είναι απόλυτο no-no εδώ πέρα... 

Ίσα ίσα, μια χαρά δουλειά θα κάνει στο καθάρισμα της ταστιέρας.

Θα βοηθήσει να καθαρίσει πιο γρήγορα η μπογιά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back