ρομποτ παντου!

blind

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Θελω να αγορασω ενα ξενο βιβλιο για κιθαρα που δεν υπαρχει στην Ελληνικη αγορα.
Παραγγελνω απο ebay δεν ερχεται ποτε, ευτυχως μου κανουν refund, προσπαθω να επικοινωνησω σχετικα με το tracking number ( εαν υπαρχει) και...

ΜΟΝΟ ΜΠΟΤ

δεν υπαρχει μειλ, το chat with us now unvailable.
Δοκιμαζω στο amazon

ΤΑ ΙΔΙΑ

το μονο που θελω ειναι να βρω εναν ανθρωπινο ον να το ρωτησω αν ταχυδρομουν με tracking number συστημενα. Ολες οι παραγγελιες γραφουν standarad tracking που σερφαροντας ανακαλυψα οτι εχει track, το ζητησα απο το bot του πωλητη της χαμενης παραγγελιας που δεν ηρθε ποτε και το παιζει κινεζος!

Σε νιώθω.
Παντού όχι ακόμα...αλλά θα γίνει.
Παράπονο και πίκρα και δεν βρίσκεις την λύση σου απλά ακούς ή διαβάζεις το ρομπότ. Τουλάχιστον σε τηλεφωνικές κλήσεις μπορείς να το βρίσεις όσο θέλεις.

Ακόμα ψάχνω να βρω τον Tobi της vodafone να τον ΣΠΑΣΩ 🤣

Μην είσαι παρτάκιας...έρχομαι να βοηθήσω .
Πάμε σε ένα κατάστημα της Vodafone και να αρχίσουμε να φωνάζουμε, που είναι ο Tobi ρε και να αρπάξουμε από το λαιμό υπαλλήλους, φέρτε τον ΤΩΡΑ! 🤣

Πάμε σε ένα κατάστημα της Vodafone και να αρχίσουμε να φωνάζουμε, που είναι ο Tobi ρε και να αρπάξουμε από το λαιμό υπαλλήλους, φέρτε τον ΤΩΡΑ! 🤣

Attachments

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    138.4 KB · Εμφανίσεις: 0
κατι εγραφες του Τομπι και σου εδινε εμβιο υπαλληλο, μου το χαν πει εκ των εσω χαχα, αλλα δε θυμαμαι το συνθημα!

κατι εγραφες του Τομπι και σου εδινε εμβιο υπαλληλο, μου το χαν πει εκ των εσω χαχα, αλλα δε θυμαμαι το συνθημα!
Έλεγα συνέχεια "εκπρόσωπος" μια φορά και τελικά αφού μου είπε όλους τους αυτοματισμούς του με συνέδεσε με άνθρωπο.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back