Rolling Stones: Και του χρόνου φουντούνια.

Status
Not open for further replies.
στο θέμα της μουσικής των stones θα ήθελα να πώ το εξής:

λατρεύω τις δουλειές τους στα 60'ς και κυρίως την ψυχεδελική τους φάση satanic majesties request και τα ρέστα. φοβερες μουσικές, απίστευτες ενορχηστρώσεις, forward thinking, andrew loog oldham, jack nietsche, μεγαλεία.

είχα πάντα στο μυαλό μου, με ηλίθια κίνητρα βέβαια, ότι ο έρμος o brian jones ήταν η ψυχή της μπάντας, με τις ανατρεπτικές ιδέες και τον καθάρισαν οι άλλες δύο οι γριές για να ησυχάσουν.

το exile on main street, το sticky fingers κλπ δεν μου λένε τίποτα απολύτως μουσικά, προτιμώ να ακούσω gram parsons, και πιστέυω ότι έπρεπε κάποιος να τους σκότωνε τη μέρα που πέθανε ο brian jones. για τέλη 70'ς και 80'ς δεν συζητάω κάν...

θα μπορούσα άνετα να ξεράσω πάνω τους αν τους είχα μπροστά μου.

απορώ γιατί ο charlie watts κάθεται και παίζει ακόμα μαζί τους...

τον είχα σε μία κάποια υπόλυψη.

αλλά με τόσα φράγκα, και ο steve reich θα έπαιζε.

ps: μην με κακίσετε για τα παραπάνω και ελπίζω να μην θίγω οπαδούς της μπάντας. απλά ήθελα να τα βγάλω απο μέσα μου

:D

edit: και εκτιμώ τον κιθ για ένα πράγμα και μόνο. παίζει στο rain dogs του tom waits μαζί με τον θεό τον ribot.αυτά.

Εγώ πάντως με τόσες νταλίκες, θα γελάω αν γίνει εκείνες τις μέρες καμία κινητοποίηση και κλείσουν οι Εθνικές, ή π.χ. κάνουν απεργία οι οδηγοί :D :D :D

Tην προηγούμενη φορά που είχαν έρθει οι stones, ήξερα ότι δεν θα πάω από την στιγμη που άρχισε τις δηλώσεις συμμετοχής το γνωστό σκυλολόι των "αδικημένων ροκάδων" που η ανάγκη τους έριξε στο σκυλάδικο. ("είχα κι εγώ μια gibson μεγάλε όταν ήμουν μικρός" - "γουστάρω ρόκ δικέ μου, αλλά τι να κάνω, με αυτά δεν πας μπροστά στην ελλάδα")

Nα παει λοπον ο ρέμος, ο σφακιανάκης, ο δάντης, ο ρόκκος και άλλοι αδικημένοι. Kάτι πρέπει να μας λέει το ότι θα πάνε αυτοί...!

ρε παιδια εδω τα εισιτηρια για την ξεφτιλα την Eurovision κανουν απο 75-250 euros οι Stones μας χαλασανε!! 8O

ρε παιδια εδω τα εισιτηρια για την ξεφτιλα την Eurovision κανουν απο 75-250 euros οι Stones μας χαλασανε!! 8O

ναι αλλα...θα ερθουν και τουριστριες :lol: :lol: :lol: :lol:

Πειτε με βλασφημο..πειτε με μουσικα απαιδευτο..αλλα φετος προτιμω να δω τα μπουτακια της Παπαριζου,παρα τους Stones...ενταξει τους ειδαμε μια φορα παλαιοτερα και ηταν αρκετο..

Δεν θα πληρωνω εγω την κοκα του Keith....ante..ολοι στα γηρατεια τους μας θυμηθηκαν εδω στην Ελλαδιτσα...

GO ELENA...GO!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back