- Πόντοι
- 398
Παρεμπιμπτόντως, (ίσως σου χρειαστεί αργότερα) το USB που διαθέτει το module είναι για μεταφορά δεδομένων MIDI και AUDIO.
Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι κάρτα ήχου αφού το ίδιο το module λειτουργεί και ως κάρτα ήχου.
Γεια χαρά και καλή χρονιά,βρίσκομαι και εγώ σε μια ανάλογη αναζητηση για να ακούσω επιτέλους τα DTX 452k μου χωρίς ακουστικά,ψάχνοντας διάβασα διάφορες ιδέες όπως ένας ενισχυτής κιθάρας που λογικά λόγω ηχείου δεν προτείνεται,έχω και εγώ ένα ανάλογο setup με τον συντάκτη του θέματος,δλδ μια κάρτα ήχου(focusrite Scarlett 212) και ένα ζευγάρι studio monitors (presonus),να βάλω καλώδιο μονωφονικο από ηλεκτρικη κιθάρα από την έξοδο για ακουστικά και στην εισοδο της κάρτας,η να κοιτάξω προς τη λύση του ενισχυτή για e drums; ευχαριστώ.
Να προσθέσω κάτι ακόμα εδώ.
Τελικά η κάρτα ήχου δεν χρειάζεται να συνδεθεί σε λάπτοπ. Νομίζω το έγραψε και κάποιο παιδί πιο πάνω.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρει ρεύμα. Εγώ έχω συνδέσει ένα πριζάκι φόρτισης κινητού και επάνω κούμπωσα το καλώδιο usb της κάρτα ήχου και παίζει άψογα.
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,πραγματικα μου λυσατε ολες μου τις αποριες,αν καταφυγω στη λυση στην εισοδο της καρτας,θα χρειαστω ενα καλωδιο στερεο jack;ειναι καλυτερα να περασει μεσα απο την καρτα η δεν εχει σημασια,ξερω πως ειναι ηδη ενισχυμενο το σημα της εξοδου των ακουστικων.ευχαριστω.
1. αν καταφυγω στη λυση στην εισοδο της καρτας,θα χρειαστω ενα καλωδιο στερεο jack;
2. ειναι καλυτερα να περασει μεσα απο την καρτα η δεν εχει σημασια,