• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Roland JV-1080 επισκευη rotary data encoder

belzrebuth

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχει κανείς καμιά ιδέα για το που θα μπορούσα να προμηθευτώ ανταλλακτικό ποτενσιόμετρο για το μεγαλο data knob του jv1080?

Εχω ψάξει κανα δυο φορες στο ιντερνετ γενικά αλλα και ebay και βρίσκω μόνο το πλαστικο καπάκι ενώ θέλω το ποτενσιόμετρο απο κάτω!

Υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος/authorised service που να μπορεί να βρει ανταλλακτικά για κάτι τοσο παλιο?

Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν υπάρχει service manual του μηχανήματος, εκεί μέσα θα λέει ποιό ακριβώς εξάρτημα φοράει οπότε θα μπορείς να ψάξεις με το "μοντέλο" του εξαρτήματος μήπως βρείς κάποιο το οποίο να ταιριάζει να μπεί εκεί.

Καλησπέρα δεν κάνεις μια ερώτηση στον Μανώλη Χναράκη αυτός είναι αντιπρόσωπος της roland Ελλάδα Για Αθήνα τουλάχιστον.

http://www.roland.gr

Εχω στειλει mail στο service με το part number κλπ και περιμενω απαντηση απο βδομαδα λογικα.

Απλα ειπα να ποστάρω και εδώ μήπως κάποιου το μάτι έχει πάρει τίποτα σχετικό!

belzrebuth είπε:
Εχω στειλει mail στο service με το part number κλπ και περιμενω απαντηση απο βδομαδα λογικα.

Απλα ειπα να ποστάρω και εδώ μήπως κάποιου το μάτι έχει πάρει τίποτα σχετικό!
Καλά έκανες, γράφει εδώ μεσα ο Μανώλης Χναρακης έκανες αυτός θα σου πει για ότι υπάρχει  ;)

Δεν ξερω αν ισχυει κ αι για σενα αλλα εγω το rotary encoder σε boss μικρο daw το διορθωσα με καθάρισμα με spray επαφών

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Trending...

Νέα θέματα

Back