• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Roland Juno-Stage VS Korg M50

spyraras

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιζω electro θελω καλα πιανα brass synth sounds και strings δυνατοτητες για πειραγμα ηχων θα το παρω μεταχειρισμενο δεν με ενδιαφερει η δυνατοτητα sequencer απ τη στιγμη που εχω δυνατο λαπτοπ κατα τα αλλα πιο υπερισχυει ποιο να αγορασω?

Προσωπικά έχει φυσικότητα στον ήχο (στα πιάνα όχι στα ep) απέναντι στο Μ50 για αυτό που θές να κάνεις.Editing όπως στο M50 δεν έχει.

Δικά σου αυτιά και γούστα.

Μεγαλύτερη πολυφωνια appregiator midi files παιζει τα παντα ολα κανει σε συνδιασμο με ενα πισι

spyraras είπε:
Μεγαλύτερη πολυφωνια appregiator midi files παιζει τα παντα ολα κανει σε συνδιασμο με ενα πισι
Πάρ'το λοιπόν και καλές διαδρομές!

ενταξει οχι δεν εχω ακουσει αλλα ξεφευγουν απο το 450αρι ππου διαθετω για μεταχειρισμενο..

επειδη θα το παρω σε κανα 2βδομαδο εχετε υποψην σας κανενα καλο προγραμματικι να χρησιμοποιησω και να δουλεψω θελω να πειραματιστω και με την κατασκευη ηχων

spyraras είπε:
επειδη θα το παρω σε κανα 2βδομαδο εχετε υποψην σας κανενα καλο προγραμματικι να χρησιμοποιησω και να δουλεψω θελω να πειραματιστω και με την κατασκευη ηχων
Δεν σε εννοώ.

Editor του οργάνου ζητάς;

oxi καποιο προγραμμα που θα χρησιμοποιουσα παραλληλα για κατασκευη λουπας κλπ τροποποιηση ηχων

spyraras είπε:
oxi καποιο προγραμμα που θα χρησιμοποιουσα παραλληλα για κατασκευη λουπας κλπ τροποποιηση ηχων
Δεν γνωρίζω ένα τέτοιο πακέτο.

Για daw χρησιμοποιώ Logic Pro. Εκεί looping μπορώ να κατασκευάσω από το 0.

Επεξεργασία ήχων κάνω από το όργανο.

μπορω στο οργανο να περασω ηχους αλλους? αν ναι πως και απο ποια οργανα? αν το συνδεσω ως μιντι μπορω να παιξω και ηχους απο αλλες εταιριες?

Πηδάς από θέμα σε θέμα σα τις μέλισσες.

Και βγαίνουμε off topic.

Με το M50 μπορείς να φορτώσεις ήχους από προηγούμενα μοντέλα της Korg.

Το stage δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει.Δεν το έχω δοκιμάσει.Προτείνω να εστιαστείς στις δυνατότητες των οργάνων,διάβασε και τα μάνιουάλ τους.

Λειτούργησέ τα ως μουσικά όργανα και όλα τα άλλα έπονται.

Προγράμματα,midi sequencing,audio editing κτλ...

Υπομονή και γνώση.

Χαιρετώ ! Καλές αγορές!

Trending...

Νέα θέματα

Back