Roland jc22 ή κάποιον άλλο;

Ντίνος Γεωργόπουλος

Ντίνος Γεωργόπουλος

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Γεια χαρά σε όλους! Πρώτα απ' όλα συγνώμη για το σεντόνι που ακολουθεί! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα την γνώμη σας για τον ενισχυτή της Roland jc22 . Γενικά δεν το έχω πολύ με τους ενισχυτές αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα για τον καθαρό του ήχο και για το ότι είναι πολύ καλός σαν pedal platform. Τα πετάλια μου είναι αυτά της φωτογραφίας συν δύο ακόμα που περιμένω, το scarab fuzz και το fuck overdrive. Η κιθάρα μου είναι η fender jag stang .Κάπου διάβασα ότι ο ενισχυτής δεν αντέχει πολύ fuzz και distortion και έχω προβληματιστεί αρκετά!

Παίζω post rock και θέλω έναν ενισχυτή για το σπίτι αλλά να μπορώ να του δίνω να καταλαβαίνει σε ένταση που και που!😜

Προτάσεις καλοδεχούμενες εννοείτε!

Το ταβάνι μου έως 500€

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
IMG_20241205_125014.jpg

Πρώτα απ' όλα συγνώμη για το σεντόνι που ακολουθεί!
😄 Ντίνο καλωσήρθες. Σεντόνι δε το λες σε καμία περίπτωση. Μην ανησυχείς.

Jazz chorus- διαβόητος για τα καθαρά του. Τώρα αυτό το ότι δεν αντέχει πολύ fuzz και distortion δεν το καταλαβαίνω. Ίσως να εννοούσαν ότι δεν "ματσάρει" καλά με "βρώμικους" ήχους. Πάντως πρόκειται για σειρά ενισχυτών (οι Jazz Chorus) που επί δεκαετίες έχουν "όνομα" για τα καθαρά τους.

Θα πλακώσουν όμως οι κιθαρίστες να σε κατατοπίσουν ;)

Είχε γίνει και πρόσφατα μια αναφορά στον JC-22 αλλά δεν είχε βρεθεί τότε κάποιος που να τον είχε δοκιμάσει...

Προσωπικά συνεχίζω να α) μην έχω ιδία πείρα με το συγκεκριμένο μοντέλο JC και β) να με αγχώνουν λίγο τα 6.5'' ηχεία, ειδικά για βρώμικο ήχο.

Γενικα μιλώντας οι JC είναι ενισχυτές με ιδιαίτερο προσανατολισμό. Αν έχεις μια ιδέα του πως συμπεριφέρονται και σου αρέσει αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος τους τότε by all means go for it, αλλά αν μιλάμε γενικά και αόριστα για επιλογή ενισχυτή με καλα cleans σαν βάση για πετάλια υπάρχουν πολλοί άλλοι πιο "συμβατικοί" ηχητικά που αξίζει να κοιτάξεις. Με το budget σου υπάρχουν πιστεύω αρκετές επιλογές.

• Συμφωνώ
Reactions: John Goumis
Έχω παίξει μια φορά μόνο λάιβ με jc και πρέπει να ήταν ο 120άρης απ,ότι βλέπω στις φωτό μου και ήταν φοβερό μηχάνημα και ήταν και πεταλομηχανή (και ήταν και υπερβολικά δυνατός)

Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο αλλά και μενα με ''αγχώνουν΄΄ τα τόσο μικρά μεγάφωνα.

Από την φωτό σου βλέπω ότι έχεις στήσει ένα τίμιο και μερακλήδικο high end pedalboard και δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος ενισχυτάκος θα είναι ισάξιο match.

Αν δε, θες να τον ανοίγεις που και που όπως λες....

Με αυτά τα λεφτά για άλλη μια φορά θα προτείνω να κοιτάξεις έναν Bugera V22

Last edited:
Είχε γίνει και πρόσφατα μια αναφορά στον JC-22 αλλά δεν είχε βρεθεί τότε κάποιος που να τον είχε δοκιμάσει...

Προσωπικά συνεχίζω να α) μην έχω ιδία πείρα με το συγκεκριμένο μοντέλο JC και β) να με αγχώνουν λίγο τα 6.5'' ηχεία, ειδικά για βρώμικο ήχο.

Γενικα μιλώντας οι JC είναι ενισχυτές με ιδιαίτερο προσανατολισμό. Αν έχεις μια ιδέα του πως συμπεριφέρονται και σου αρέσει αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος τους τότε by all means go for it, αλλά αν μιλάμε γενικά και αόριστα για επιλογή ενισχυτή με καλα cleans σαν βάση για πετάλια υπάρχουν πολλοί άλλοι πιο "συμβατικοί" ηχητικά που αξίζει να κοιτάξεις. Με το budget σου υπάρχουν πιστεύω αρκετές επιλογές.
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάνα δυο τρεις να κοιτάξω;

Σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένο blues junior από τις αγγελιες του noiz. Και για σπίτι και ζωντανά

Έχω παίξει μια φορά μόνο λάιβ με jc και πρέπει να ήταν ο 120άρης απ,ότι βλέπω στις φωτό μου και ήταν φοβερό μηχάνημα και ήταν και πεταλομηχανή (και ήταν και υπερβολικά δυνατός)

Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο αλλά και μενα με ''αγχώνουν΄΄ τα τόσο μικρά μεγάφωνα.

Από την φωτό σου βλέπω ότι έχεις στήσει ένα τίμιο και μερακλήδικο high end pedalboard και δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος ενισχυτάκος θα είναι ισάξιο match.

Αν δε, θες να τον ανοίγεις που και που όπως λες....

Με αυτά τα λεφτά για άλλη μια φορά θα προτείνω να κοιτάξεις έναν Bugera V22
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα τσεκαρω τον Bugera 😃

Αναιμικά καθαρά έχει. Σκέψου την υπέρβαση με λίγα παραπάνω, ίσως δέχεται και παζάρια ο πωλητής

Αναιμικά καθαρά έχει. Σκέψου την υπέρβαση με λίγα παραπάνω, ίσως δέχεται και παζάρια ο πωλητής
Τον έχω στην hot list μου είναι η αλήθεια αυτόν, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο να κόψει 50€
Δεν έχω να χάσω τίποτα βέβαια!
Για την κιθάρα δε το έπιασα 😅
Σε ευχαριστώ και πάλι!!!

• Like
Reactions: Nekkon

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα