- Πόντοι
- 38
το death metal ειδικά αν είναι σουηδικό μελωδικό death και παίζεται από τους in flames ή από τους dark tranquility νομίζω πως θα σ δημιουργήσει τα καλύτερα συναισθήματα...
νομιζω οτι θα πρεπει να τους ακουσω για να εχω αποψη....funky_bassman είπε:το death metal ειδικά αν είναι σουηδικό μελωδικό death και παίζεται από τους in flames ή από τους dark tranquility νομίζω πως θα σ δημιουργήσει τα καλύτερα συναισθήματα...
ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟwargasm , εχεις δικιο ισως ειμαι λιγο απολυτος -και κακως- για αυτο το στυλ μουσικης , αλλα δεν με κανει να ανατριχιαζω οπως το rock.
το death metal ας πουμε , τι θετικες σκεψεις και συναισθηματα να μου δημιουργησει....
Πάρτε ένα χαρτάκι και περιμένετε στην ουρά παρακαλώ.burliufo είπε:ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χαχαχα, αυτο ηθελε να πετυχει, σε παγιδεψε ;Dspimav_z είπε:νομιζω οτι θα πρεπει να τους ακουσω για να εχω αποψη....
:-X :-X
;D ;D ;Dharilatron είπε:Μετά το Ροκάς = Μεταλάς?
μπορεί να συζητηθεί και το
Τζαμάς=Αλουμινάς?
δεν παγιδευομαι αν δεν ανατριχιασω.!!Χαχαχα, αυτο ηθελε να πετυχει, σε παγιδεψε ;D
Μεγάλη παρανόηση.FatalV είπε:Φαληρέας = Βασιληάς; ???
;D ;D ;DEvilnye είπε:Μεγάλη παρανόηση.
Και ο Βασιληάς έφυγε εις τόπους χλοερούς, και τον καυμένο τον Φαληρέα τον κλαίμε, παρ' αυτά δεν έχει ξεκαθαριστεί η συσχέτιση Φαληρέα και Βασιληά.
Το μόνο στοιχείο που διαθέτουμε, είναι "Ένας είναι ο βασιληάς...!"