- Πόντοι
- 6
Τι εννοω...στην esp μου στο πρωτο ταστο (ξερετε στο μαυρο ξυλο, εβενος μαλλον) εχει εμφανισει μια ρωγμη μαλλον γιατι εμεινε στο κρυο για λιγο Τη πηγα λοιπον για φτιαξιμο και μου ειπαν οτι θα βαλουν επανω τριμμα εβενου (η πολτο του ιδιου ξυλου τελος παντων) θα κολλησει και ολα καλα + το ειδικο λαδι που θα χρειαστει να περαστει η ταστιερα γιατι εχει ξεραθει κατα μια ενοια απο τη χαμηλη θερμοκρασια...
Επειδη γενικα ειμαι λιγο φοβιτσιαρης...αυτο ειναι κατι σοβαρο???..συμβαινει?? αμα φτιαχτει ολα καλα η μελοντικα παρουσιαζονται προβληματα (παρομοια η αλλα)??
Βασικα μου ειπε οτι ειναι τοπικο και οτι δεν εχει πρωχωρησει...και να μην ανυσηχω αλλα αμα δεν σας ρωτησω δε μπορω...
Τη βοηθεια σας παρακαλω...γιατι καιγομαι...η μια κιθαρα που παρρειγγειλα δε με βολευει και η αλλη εμφανισε προβλημα....ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Επειδη γενικα ειμαι λιγο φοβιτσιαρης...αυτο ειναι κατι σοβαρο???..συμβαινει?? αμα φτιαχτει ολα καλα η μελοντικα παρουσιαζονται προβληματα (παρομοια η αλλα)??
Βασικα μου ειπε οτι ειναι τοπικο και οτι δεν εχει πρωχωρησει...και να μην ανυσηχω αλλα αμα δεν σας ρωτησω δε μπορω...
Τη βοηθεια σας παρακαλω...γιατι καιγομαι...η μια κιθαρα που παρρειγγειλα δε με βολευει και η αλλη εμφανισε προβλημα....ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!