Rodrigo Y Gabriela - One, Take 5

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Δείτε μια ωραία διασκευή-μίξη του "One" των Metalica και του κλασσικού jazz standard "Take five"

παιγμένη με κλασική κιθάρα ;)

Πραγματικά εξαιρετικό.

Οι διφωνίες τους είναι απίστευτες....

Φοβεροί.

(Είχαν δώσει μια συνέντευξη στο Guitar Player που είχα προσπεράσει, για να ψαχουλέψω στο αρχείο...)

Ο Rodrigo...σας θυμίζει κάποιον; ;D

Έχουν ρίζες από Thrash μεταλ, αφού όταν πρωτοσυναντήθηκαν στο Meξικό έπαιζαν σε μετταλλάδικι μπάντα νομίζω ! (δεν είμαι πολύ σίγουρος για αυτό )

Μετά εγκαταστάθηκαν στην Ισπανία όπου η κουλτούρα τους μου φαίνεται άλλαξε εντελώς. Ωραίο δίδυμο πάντως

tanS είπε:
Έχουν ρίζες από Thrash μεταλ, αφού όταν πρωτοσυναντήθηκαν στο Meξικό έπαιζαν σε μετταλλάδικι μπάντα νομίζω ! (δεν είμαι πολύ σίγουρος για αυτό )
ναι σωστο ειναι αυτο. Ειναι φοβεροί του ειχα μαθει απο το guitarist ειχαν δωσει μια συνεντευξη.νομιζω ειχαν παιξει και στο gazarte στο Γκαζι.

tanS είπε:

Μετά εγκαταστάθηκαν στην Ισπανία όπου η κουλτούρα τους μου φαίνεται άλλαξε εντελώς. Ωραίο δίδυμο πάντως
Περίπου σωστό..Ναι,έπαιζαν σε thrash συγκρότημα,αλλά όχι δεν πήγαν στην Ισπανία,αλλά στο Δουβλίνο,γιατί είχαν μάθει πως είναι πόλη φιλική προς περιπλανόμενους/νέους μουσικούς

http://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_y_Gabriela#History

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back