Rockinger Telecaster Video (with Trademark 30)

πολυ ομορφη τελε κ ωραιο κλιπακι.εχεις κ περιεργο δεξι...(για μενα τουλαχιστον)

Σε αυτό το δεξι θα αναφερόμουν κι εγώ.

Εύγε φίλε μου! Πολύ καλό δεξί. Το 60% του κιθαρίστα.

Πολύ τακτικά και μελετημένα και τα video σου. Η tele λέει...

Πολύ θα την ήθελα κι εγώ, από πλευράς ήχου.Αλλά ξέρω ότι γουστάρεις κορμούς πλατάνου για μπράτσο και το Φ τους μου πέφτει κάπως...

Πολύ καλό όργανο.

yameth είπε:
Η tele λέει...

Πολύ θα την ήθελα κι εγώ, από πλευράς ήχου.Αλλά ξέρω ότι γουστάρεις κορμούς πλατάνου για μπράτσο και το Φ τους μου πέφτει κάπως...

Πολύ καλό όργανο.
Ευχαριστώ yameth!

Πάντως η συγκεκριμένη tele (αλλά και η strat) μου δεν έχουν χοντρό μπράτσο!

Είναι C-Shape και βολικότατο...

(Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ο SF αγόρασε μια ίδια και είχε βγάλει αγγελία ψάχνοντας πιο χοντρό μπράτσο...;) )

Ηλία το video είναι super!... ;)

Οσο για τους trademark είναι χαλαρά απο τους καλύτερους μή λαμπάτους ενισχυτές που έχω παίξει!...

longshadow είπε:
Ηλία το video είναι super!... ;)
Θεεεεενξ!!! ;D

Οσο για τους trademark είναι χαλαρά απο τους καλύτερους μή λαμπάτους ενισχυτές που έχω παίξει!...
Είναι όντως απίστευτοι οι Trademark!!!

Το ωραίο της υπόθεσης (πέραν του ότι ακούγονται πολύ κοντά στον ήχο ενός λαμπτάτου) είναι ότι το analog simulation που έχουν τους κάθιστά πολύ ευέλικτους για το σπίτι και για ηχογραφήσεις.

Αυτό που με παραξένεψε (αλλά τελικά λάτρεψα) στον ενισχυτή όταν τον πρωτοδοκίμασα, ήταν το γεγονός ότι μικρές αλλαγές στο EQ επιφέρει ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ αλλαγές στον ήχο!!! Ειδικά το ποτενσιόμετρο που ελέγχει τις μεσαίες συχνότητες επηρεάζει απίστευτα πολύ την χροιά του ενισχυτή!!!

Και αν σκεφτεί κανείς ότι έχει την επιλογή 3 ενισχυτών, με 3 επιλογές προενίσχυσης (από clean σε πιο hot) και 3 επιλογές "ηχείων" (με άλλη συχνοτική συμπεριφορά), καταλαβαίνει ότι πρόκειται για φοβερό και απίστευτα ευέλικτο μηχάνημα!

@taq:
αν βλέπεις το παρόν thread, να ξέρεις ότι ο ενισχυτής αυτός είναι ο δικός σου, ο οποίος κατέληξε σε μένα μέσω του Μιχάλη!!! (π@($&%ζα τον πήραμε....  ;D)

Μπράβο Ηλία, πολυ ωραία.  :)

Και ο trademark πολύ καλός.

Ασφαλώς και περιμένουμε τα ίδια και "χειρότερα" (με την καλή έννοια :) ) με την 335.  :)

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία δεύτερο κλιπάκι με τα "γκαζάκια" του trademark!!... :D

(εκεί θα προτιμούσα μια sunburst που έχει πάρει κάπου το μάτι μου....ξέρεις, μία που είναι λίγο..κούφια?!!).. ;D

harilatron είπε:
Μπράβο Ηλία, πολυ ωραία.  :)

Και ο trademark πολύ καλός.

Ασφαλώς και περιμένουμε τα ίδια και "χειρότερα" (με την καλή έννοια :) ) με την 335.  :)
Εσύ κύριε...μήπως οφείλεις να μας ενημερώσεις για κάτι;

Λέω εγώ τώρα.... ::) ;D

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία δεύτερο κλιπάκι με τα "γκαζάκια" του trademark!!... :D

(εκεί θα προτιμούσα μια sunburst που έχει πάρει κάπου το μάτι μου....ξέρεις, μία που είναι λίγο..κούφια?!!).. ;D
Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;D

elavd είπε:
Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;D
Ξεκόλλα και σέταρε την κάμερα.....AND  ACTION!!.... ;D

Ηλία, το κλιπ είναι εξαιρετικό και το ίδιο ισχύει και για το παίξιμο. Εγώ ενθουσιάστηκα από τις Gilmourιές - το Shine το παίζεις καλύτερα και από το Σταρόβα ;D ;D ;D. Αναμένουμε νεότερα.

Ωραίο κλιπάκι Ηλία, δίνεις μια πολύ καλή εικόνα του τι σημαίνει tele ηχητικά.

Πολύ περίεργο αριστερό έχεις......... ;D ;D ;D πλάκα κάνω

Όσο για τον Tech πραγματικά είναι μια φοβερή επιλογή για το σπίτι.

Εγώ εδώ και 4 χρόνια έχω τον 10άρη στο δωμάτιο και τον θεωρώ τιμιότατο ενισχυτάκο.

Πολύ ωραίος ο Ηλίας! Και η τελε και ο tm.  ;)

Συνειδητοποιώ πως δεν μ αρέσει καθόλου ο bridge στις τελε (και γι αυτό δε τον χρησιμοποιώ), ενώ όσο "ανεβαίνουν" οι θέσεις των μαγνητών, τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα.  ;D (θέλω μια τελε με 2 neck, γίνεται; )

Elavd RULEZ !!

respect.gif

nuno είπε:
Πολύ περίεργο αριστερό έχεις......... ;D ;D ;D πλάκα κάνω
Με το που το διάβασα τρόμαξα πριν δω τα χαμογελάκια !!! ;D

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ενθάρρυνση!!! :) :) :)

Πιστεύω ότι τέτοιου στυλ video, στα οποία δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στην πιστή καταγραφή του ήχου (και όχι πχ εγγραφή με μια απλή webcam), βοηθούν όλους όσους ψάχνουν για gear και θέλουν να έχουν μια ιδέα για το πώς ακούγεται αυτό που πρόκειται να αγοράσουν.

Βλέποντας λοιπόν ότι δείξατε ενδιαφέρον στην προσπάθειά μου αυτή, θα προσπαθήσω σύντομα να την επαναλάβω και με τις υπόλοιπες (2 πλέον) κιθάρες μου.  ;)

μπραβο ρε Ηλια! Αν και ειμαι λαπτοπατος και ο συνδυασμος ηχειακια+youtube δεν σου αφηνουν πολλα περιθωρια για "ψειρισμα" ηχου, "μεταδιδεις" ευκολα το μεγαλειο των τελεκαστερ!

Leo got it right...the first time!

Boy, τώρα που βρήκα χρόνο να δω και το βίντεο ( ;D) να πω κι εγώ με τη σειρά μου, πολύ ωραία η κιθαρούλα, και πολύ ωραίο και το "jamάρισμα" ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back