Tι το περίεργο έχει το δεξί μου; :xilokopos είπε:εχεις κ περιεργο δεξι...(για μενα τουλαχιστον)
Ευχαριστώ yameth!yameth είπε:Η tele λέει...
Πολύ θα την ήθελα κι εγώ, από πλευράς ήχου.Αλλά ξέρω ότι γουστάρεις κορμούς πλατάνου για μπράτσο και το Φ τους μου πέφτει κάπως...
Πολύ καλό όργανο.
Θεεεεενξ!!! ;Dlongshadow είπε:Ηλία το video είναι super!...
Είναι όντως απίστευτοι οι Trademark!!!Οσο για τους trademark είναι χαλαρά απο τους καλύτερους μή λαμπάτους ενισχυτές που έχω παίξει!...
Εσύ κύριε...μήπως οφείλεις να μας ενημερώσεις για κάτι;harilatron είπε:Μπράβο Ηλία, πολυ ωραία.
Και ο trademark πολύ καλός.
Ασφαλώς και περιμένουμε τα ίδια και "χειρότερα" (με την καλή έννοια ) με την 335.
Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;DΠεριμένουμε λοιπόν με αγωνία δεύτερο κλιπάκι με τα "γκαζάκια" του trademark!!...
(εκεί θα προτιμούσα μια sunburst που έχει πάρει κάπου το μάτι μου....ξέρεις, μία που είναι λίγο..κούφια?!!).. ;D
Ξεκόλλα και σέταρε την κάμερα.....AND ACTION!!.... ;Delavd είπε:Παιδιά, αν βάλω video με drive, σας το λέω από τώρα...μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις!!! ;D
Τιμή μου!!! ;D ;Dspy είπε:το Shine το παίζεις καλύτερα και από το Σταρόβα ;D ;D ;D.
στο κανει το οργανο fiesta red!elavd είπε:ΥΓ: Η ποιότητα των χρωμάτων είναι ολίγον τι ΧΑΛΙΑ... :-\
Με το που το διάβασα τρόμαξα πριν δω τα χαμογελάκια !!! ;Dnuno είπε:Πολύ περίεργο αριστερό έχεις......... ;D ;D ;D πλάκα κάνω