- Πόντοι
- 38
Ξέρει κανείς σας γι αυτούς τους Μαγνήτες?
Αξίζει να ψαχτεί κανείς μαζί τους ή να πάμε στην πεπατημένη (SD etc)?
Αξίζει να ψαχτεί κανείς μαζί τους ή να πάμε στην πεπατημένη (SD etc)?
X-minor είπε:Αξίζουν κάθε λεπτό τους οι συγκεκριμένοι μαγνήτες. Αν μπείς στο site θα δείς πως οι περισσότεροι είναι φτιαγμένοι έχοντας στο μυαλό του ο δημιουργός τους, έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, χωρίς όμως να περιορίζονται ιδιαίτερα μόνο σε έναν ήχο. Είναι σχετικά φθηνοί (δεν είναι βέβαια και GFS φθηνοί), και προσωπικά θα τους προτιμούσα έναντι αρκετών SD και DiMarzio κλπ.
Απ'όσο βλέπω, πάντως, αν και δεν χρησιμοποιούνται σε άλλες κιθάρες, οι BC Rich εξοπλίζει τα "μεσσαία" της μοντέλα με rockfield, οπότε αν πετύχεις κανένα βιντεάκι με καμιά από δαύτες ίσως πάρεις μια ιδέα για τον ήχο τους - αν και υπάρχουν sound clips/samples και στο site τους.
Γενικά, λοιπόν, θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα, πολύ αμφιβάλλω αν θα σε απογοητεύσουν.
Edit: Ξέχασα να ποστάρω το site, αλλά κάνει και μπαμ! ;D
http://www.rockfieldpickups.com/
+100000000000000000000
Ακου τα samples του FATT ASS, και θα πάθεις πλάκα. Mετά πάνε στο site της EMG και άκου τον 81. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Τους έχω στα χέρια μου χε χε χε.Regent είπε:Φίλε μου καλορίζικοι.
Εγω τους FAT ASS ετοιμάζομαι να τους βάλω στην KV2T. και τον bridge, και τον neck. Ενας γνωστός τους έβαλε σε μια Ibanez Giger, και έπαθε ζημιά. Το όργανο άλλαξε τελείως. 8)
Καλά... κάτσε να δείς και τη συσκευασία ;D ;D ;D
Τότε είσαι και πολύ FAT ASS (κ@λόφαρδος) ;D ;D ;Dstudio54GR είπε:Τους έχω στα χέρια μου χε χε χε.
Λοιπόν... εντυπώσεις??? από τους FATASS.Regent είπε:Τότε είσαι και πολύ FAT ASS (κ@λόφαρδος) ;D ;D ;D
Πάντως έχουν πάρει φοβερές κριτικές απο περιοδικα όπως Guitar Player κτλ. Κάποιοι λένε ότι θα πετάξουμε τους EMGήδες.
Μόλις τους φορέσεις πες μας εντυπώσεις. Αληθεια σε τι κιθαρα θα τους βάλεις?